Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

İsabetli bir yorum olmuş yüreğine sağlık.Herkese olan kırgınlığımı içimde özgür bıraktığım gün sanırım diğer tarafta olacağım.Tüm hesabımı oraya bıraktım.İstesemde burda kimseyle hesaplaşamıyorum.......Bir kızıyorumki kendime ....Herkes her yandan beni çekiştiriyor öyle yordularki beni bıktım arada kalmaktan başkalarını mutlu etmekten.Sahte gülümsemekten sahtekar olup çıktım.Dolmuşum yine ben yaa....Allah seviyordur inş. beni.Bir o ayakta tutar zaten bu saatten sonra...

maipcim zahmet olmazsa bende istiyorum :ecrin_bebek:

maipcim benim rüyamı da yorumlarmısın canım lütfenn
şimdiden teşekkür ediyorum

bundan daha dogrusu yok dimi megoogamyoncuiremsu

bende eskiden öyleydim bakyım herkez mutluu olcak diye ben mutsuzzz saldım çayıra mevlma kayıra bannneeeeeeeeeee medomm seni seviyom ben daimaa yanındayımmm iyde ve kötüdeeeeolumunekankayizsmile

cave sigara icmekden baska mesguliyet yokki baksan millet topdan kaybolmus terketmis burasinikaydirigubbakcemile3

ya ben gecen rüyamda himmet sehim
himmet allahim dedim hep

nazablam hisslerini konusdursan diyorum eger vaktin varsa olursa

maip seninde yorumunu bekliyorum

çay-sigara (çayı tamamda sigaraçok içme,çok gençsin,demek iş sende bitiyomuş,birleştiriciymişsin,sen gittin,hakıketen soldu buralar

çay-sigara (çayı tamamda sigaraçok içme,çok gençsin,demek iş sende bitiyomuş,birleştiriciymişsin,sen gittin,hakıketen soldu buralar

ay saol canim simartiyorsun benisempatiksalakcinni
ama nazablamda artik pek ugramiyor buraya onunda yoklugu hissediliyor
sen yine arada bir giriyorsunolumunekankayizsmile

zamanim olsa bende yorumlicam ama biliyorsun isim yogun

aman işin olsunda boşver,rüyalar kalsın,zaten yenı arkadaşlarda kımseyı kırmıyor biliysun,rüyalardaki beyaz atlı hal yok ortada sende maipte benı başgöz ettiniz,ama ben hala(

ya mahsumum rüyanı okuduğum anda yunus geldi aklıma himmetmi istersin hikmetmi deye sorulmuş işte bu aklıma geldi himmet istemişsin bence bu dünyadaki mutluluğu istemişsin inşallah olacak kızım ile ilgili sıkıntım var biraz rahatsız doktor işlerimiz var onun için pek olmuyorum burda canım rüyaların haberci rüyalar bence sanki daha iyisin gibi hissettim birtanem seni kocamannn öpüyorum opuyorumnanaktan

ay ablam gelmis hosgelmis ve yine gitmis hehe

ay agizinda bal damliyor yine insallah öyle olur daha iyiyim allaha sükür
zaten benim rüyalar hep haberci cikiyor normal bir rüya görsem sasarimsempatiksalakcinni

ya hayatimda bazi deyisiklikler olacaagini hissediyorum hayirlisi
tuaf bir heyecan var bende nedir bilmiyorum

yok ablam tabiki kizinla ilgilencen allah sifa versin kizina
merak etdim neyi var umarim cabuk atlatir.

selam

rüyamda ucuyormusum ama bir ip den tutunarak kendimi gökyüzüne cekerek gidiyormusum,ve cok yüksek bir gökdelenin catasinda su insaat merdivenleri varya onda gördüm,kendi kendime diyorumki bu gökdelenin daha yukarsina kim cikarki .merdivenden sonrasi cünkü gök yüzüyüdü.

offf bugün rüyamda pek hoşlanmadığım bi arkadaş bi sırrımı uluorta söylüyodu bende çok sinirleniyodm yaaa bi anlamı var mı acaba bilinç altı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…