- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.901
Geçmişte bazı yaşanmışlıklar bazı sizi etkileyen kötü etkileyen olaylar (eşiniz ile ilgili), üzerini örtmüşsünüz, tamamen içinizden aklınızın o derin yerlerinden çıkaramamışsınız, özgür bırakamamışsınız.
Şüpheler var aklınızda. Şüphelerden artık kurtulmanız gerekiyor.
Özgür bırakmalısınız, artık kendinizi daha fazla düşünmeniz gerekiyor.
Rüyanız uyarılar ile dolu a.s
kızlar bir haftadır rüyamda değişik şekillerde arkadaşım aynı zamanda da da geçtiğim zamanlarda bi kaç günlük sevgilim olmuş çocuğu görüyorrum dün onu öpüyodum bana bir bardak bişey verdi meyve suyu mu içki mi ne hatırlamıyorum bende çok sevindim dudağına yakın biyerden öptüm ki birlikteyken elimi bile tutturmazdım ne demekse artık tuhaf geldi yorumlarınızı alayım dedim
yine ben ve rüyam ...
evdeyim zil çalıyor açıyorum kapıyı kayınvalidem bembeyaz giyinmiş evime giriyor.
arkasından görümcem yine o da beyaz giyinmiş yani beyaz düz bir kumaş.
arkasından da kayınbiraderim o da aynı şekilde.evime geliyorlar.
nolmuş bunlara niye böyle giyinmişler diye düşünüyorum.
yorumlarsanız sevirim
bundan daha dogrusu yok dimi megoogamyoncuiremsuGeçmişte bazı yaşanmışlıklar bazı sizi etkileyen kötü etkileyen olaylar (eşiniz ile ilgili), üzerini örtmüşsünüz, tamamen içinizden aklınızın o derin yerlerinden çıkaramamışsınız, özgür bırakamamışsınız.
Geçmişte bazı yaşanmışlıklar bazı sizi etkileyen kötü etkileyen olaylar (eşiniz ile ilgili), üzerini örtmüşsünüz, tamamen içinizden aklınızın o derin yerlerinden çıkaramamışsınız, özgür bırakamamışsınız.
bende eskiden öyleydim bakyım herkez mutluu olcak diye ben mutsuzzz saldım çayıra mevlma kayıra bannneeeeeeeeeee medomm seni seviyom ben daimaa yanındayımmm iyde ve kötüdeeeeolumunekankayizsmileİsabetli bir yorum olmuş yüreğine sağlık.Herkese olan kırgınlığımı içimde özgür bıraktığım gün sanırım diğer tarafta olacağım.Tüm hesabımı oraya bıraktım.İstesemde burda kimseyle hesaplaşamıyorum.......Bir kızıyorumki kendime ....Herkes her yandan beni çekiştiriyor öyle yordularki beni bıktım arada kalmaktan başkalarını mutlu etmekten.Sahte gülümsemekten sahtekar olup çıktım.Dolmuşum yine ben yaa....Allah seviyordur inş. beni.Bir o ayakta tutar zaten bu saatten sonra...
cave sigara icmekden baska mesguliyet yokki baksan millet topdan kaybolmus terketmis burasinikaydirigubbakcemile3
ya ben gecen rüyamda himmet sehim
himmet allahim dedim hep
nazablam hisslerini konusdursan diyorum eger vaktin varsa olursa
maip seninde yorumunu bekliyorum
çay-sigara(çayı tamamda sigara çok içme,çok gençsin,demek iş sende bitiyomuş,birleştiriciymişsin,sen gittin,hakıketen soldu buralar
cave sigara icmekden baska mesguliyet yokki baksan millet topdan kaybolmus terketmis burasinikaydirigubbakcemile3
ya ben gecen rüyamda himmet sehim
himmet allahim dedim hep
nazablam hisslerini konusdursan diyorum eger vaktin varsa olursa
maip seninde yorumunu bekliyorum
ya mahsumum rüyanı okuduğum anda yunus geldi aklıma himmetmi istersin hikmetmi deye sorulmuş işte bu aklıma geldi himmet istemişsin bence bu dünyadaki mutluluğu istemişsin inşallah olacak kızım ile ilgili sıkıntım var biraz rahatsız doktor işlerimiz var onun için pek olmuyorum burda canım rüyaların haberci rüyalar bence sanki daha iyisin gibi hissettim birtanem seni kocamannn öpüyorum opuyorumnanaktan
offf bugün rüyamda pek hoşlanmadığım bi arkadaş bi sırrımı uluorta söylüyodu bende çok sinirleniyodm yaaa bi anlamı var mı acaba bilinç altı olabilir mi?
kesin bilinçaltı,unutma sır,kendının bilip ama unuttuğudur..
kaketen kimseler gelmiyoo..ısızlaştııııı
bende eskiden öyleydim bakyım herkez mutluu olcak diye ben mutsuzzz saldım çayıra mevlma kayıra bannneeeeeeeeeee medomm seni seviyom ben daimaa yanındayımmm iyde ve kötüdeeeeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?