- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.921
Nazsevda abla şu aralar banada hislerini konuştursa çok güzel olur ama bir yandanda benim şu sıralar ruh hallerimi hissetmek pekde zor değil gibi görünüyor.Sinirli kızgınım herşeye böyle aaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var her yere.Ağzını büzmek geliyor herkesin.Bir konuşsam çok kişinin kalbini kırcam bitircem arkadaşlığımı muhabbetimi herkesle.
Bu arada aklıma gelmişken rüyamda rahmetli bir lideri beni dudağımdan öperken gördüm.Birde böyle bayağı bir kalabalıkta halay çektiğimizi.
sende buğün neğüzel vakit geçirdik yaa:asigim:Sağol canım benim iyiki varsın...
naz sevda ablam seni iyki tandım ben..............olumunekankayizsmile
rüyamda ameliyat oldum daha önce b.r erkek doktor etmiş acı hissetmişim kız çok güzel yaptı ameliyat esnasında kalkıp bişey yaptım sonra döndüm yerime yani güzel geçmiş hiç acı duymamışım
başka bir zamanda bana kan verildiğini gördüm 5 ünite kan varmış ikincisini veriyorlarmış diğerlerinide vereceklermiş
Hala etkisinde olduğum bi rüya gördüm dün gece hiç bi rüyamı paylaşmadım ama bunu merak ediyorum umarım olumlu şeyler duyarım.
Rüyamda hamileyim aşırı bi güzellik katmış ama sürekli göbeğimi tutuyorum ve doktora gitmek istiyorum hep bi engel çıkıyor.İkiz olduğunu biliyorum ve öldülermi acaba karnımda falan diyorum sürekli yemek yemedim ölücekler diyorum sürekli pimpirikleniyorum.Su içiyorum ve ceviz yiyorum.Ultrasona gitmek istiyorum diyorum merdivenlerden çıkıyoruz kapıyı açıyorum doktora bişey soramadan azarlıyo çıkmak zorunda kalıyorum.Gözümü açtığım an göbeğimi tuttum çok etkilendim bilmiyorum.senağlama
yine benanlatmak istedim yine rüyamı.rüyamda ben evleniyormuşum,gelinlik giymişim çok da güzeldi üstelik:asigim:etek kısmını beğenmemişim ama pek neyse salon tutulmuş düğün için akrabalarımız var ama önce kuyumcuya gidiyoruz saat,set,bilezik,yüzük almak için ben beğeniyorum bi kaç bişey ama takmıyorum yani taktığımı hatırlamıyorum ordan çıkıyoruz işte salonda odada giyiniyorrum gelinliğimi falan ama ben regl olmuşum-tatlicadiarzu-korkuyorumda arkama geçermi diye (bu arada gerçekten reglyim şuan)ama geçmiyor şükürki damatla çıkyoruz salona ama salon küçükmüş dans ediyoruz ama damat kim bilmiyorum.bilmiyorumkismilenet değil yüzü yorumlarsanız sevinirim.
benim de arkadaşım beni ve kendini rüyasında görmüş , yorumlarsanız çok makbule geçer..
ikimizde de tek taş pırlanta yüzük varmış ayrıca benim kolumda büyük ve güzel ,içi işlemeli bir saat varmış..
ne anlama geliyor acaba ?
bir de bir yer öğrencilere 2000tl burs vericekmiş oraya başvurucakmışız biz de..
ben de dün akşam çok mutlu olduğum bir rüya gördüm..uzun uzun rüyayı anlatmayacağım ama anne olduğumu gördüm...2 çocuğum vardı biri 8-9 erkek diğeri 5-6 yaşlarında kız..oğlanı hatırlamıyorum pek ama kızı çok net hatırlıyorum hatta ismin bile "berfin" ki şimdiye kadar hiç düşünmediğim bir isim...beyaz tenli simsiyah lüle lüle saçlı zeytin gözlü bir kızdı...annelik duygusunu o kadar net hissettim ki hala etkisindeyim ve kızım gerçekten varmış gibi hissediyorum. hatırladıkça yüzüme kocaman bir gülümseme yerleşiyor...oğlanı pek net hatırlamıyorum ama?
nasıl yorumlanır ki acaba...bir de aynı rüyada çocuklarımla birlikte hiç sevmediğim ve görmek istemediğim bir insanla karşılaşıyoruz ben yüzüne bile bakmadan yanında geçip gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?