Belki fikir verir geçen ay 12.gun 5 gibi bişi çıkmıştı benim. Bence senin değeri takip etmek gerek yükselebilir. Adetine ne kadar kaldi
Valla bilemedim ama en alttakinde üsttekilere nazaran bir tık daha net bir çizgi var gibi. Normal ekranda belli olmuyor mubenim değil kuzum bir arkadaşın :)
benim testler negatife döndü iğneden sonra
bak bu testlerde biraz umutlandım en alttaki test biraz koyulaştı gibi en son yaptıgım
Valla bilemedim ama en alttakinde üsttekilere nazaran bir tık daha net bir çizgi var gibi. Normal ekranda belli olmuyor mu
Bence en alttaki üstten 4.teste göre daha net hadi hayırlısı.normalinde şöyle canım onu da atayım
Bence en alttaki üstten 4.teste göre daha net hadi hayırlısı.
Ee bişi kalmamış. Yarında yaparsın zaten netlesecek çizginin durumuna göre yorum yaparsın. Ya tamamen kaybolur yada netlesirinşallah kuzum perşembe belli olur artık
Ee bişi kalmamış. Yarında yaparsın zaten netlesecek çizginin durumuna göre yorum yaparsın. Ya tamamen kaybolur yada netlesir
Kızlar ne kadar faydalı bi topik olmuş bu valla sizlerdeki bilgi merak araştırma kimselerde yok maşallah. Rabbim kısa sürede yüzümüzü güldürsün InşAllah
Bata 7 gün var canım bekleyişteyim bi 5 gün sonra test yapıcam InşAllah adet günü yaklaştı mı hamile mıyım değil miyim diye strese giriyorum hamile değilsem dahi stresten gecistiriyorum adetimi o yuzden bata 2 kala test yapicam negatifse kafamdan atarım rahatça vaktinde gelir diye düşünüyorum şimdilikamin canım
sende durumlar nedir?
Bata 7 gün var canım bekleyişteyim bi 5 gün sonra test yapıcam InşAllah adet günü yaklaştı mı hamile mıyım değil miyim diye strese giriyorum hamile değilsem dahi stresten gecistiriyorum adetimi o yuzden bata 2 kala test yapicam negatifse kafamdan atarım rahatça vaktinde gelir diye düşünüyorum şimdilik
Yok canım olmadım iğnesabrına hayran kaldım :)
iğne oldun mu sende canım
Çok güzel bir topik olmus hayırlı olsun
10. gün koyulaşma yok
ilişkiden sonraki 8. gün oluyor
yarın çizgimiz yok ise hamile değiliz demektir
Kuzum bu doktordan aylar önce bu güne randevu alabilmiştim :) o yüzden riske atmayayım gideyim dedim baya sonraya randevu veriyo çünkü tekrar iki ay ertelemek istemedim. Adet olcam canım ya testler hala negatif ve adet olcakmışım hissi başladı. Sende durumlar nasıl sanki sende var bişeyler gibi hissediyorum :))kuzum belki olmican :)
12. gün hcg kanda 10 ise nasıl sence ?
Daha çok erken öyle düşünmek için koyulaşacak inşallah10. gün koyulaşma yok
ilişkiden sonraki 8. gün oluyor
yarın çizgimiz yok ise hamile değiliz demektir
Daha çok erken öyle düşünmek için koyulaşacak inşallah
Kuzum bu doktordan aylar önce bu güne randevu alabilmiştim :) o yüzden riske atmayayım gideyim dedim baya sonraya randevu veriyo çünkü tekrar iki ay ertelemek istemedim. Adet olcam canım ya testler hala negatif ve adet olcakmışım hissi başladı. Sende durumlar nasıl sanki sende var bişeyler gibi hissediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?