Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki fikir verir geçen ay 12.gun 5 gibi bişi çıkmıştı benim. Bence senin değeri takip etmek gerek yükselebilir. Adetine ne kadar kaldi

benim değil kuzum bir arkadaşın :)
benim testler negatife döndü iğneden sonra
bak bu testlerde biraz umutlandım en alttaki test biraz koyulaştı gibi en son yaptıgım

Eklentiler

• 16EED95F-C51C-4CBB-8E93-47A66C50CA5D.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 117
benim değil kuzum bir arkadaşın :)
benim testler negatife döndü iğneden sonra
bak bu testlerde biraz umutlandım en alttaki test biraz koyulaştı gibi en son yaptıgım
Valla bilemedim ama en alttakinde üsttekilere nazaran bir tık daha net bir çizgi var gibi. Normal ekranda belli olmuyor mu

Eklentiler

• 201BEDAF-39F9-47DC-BAFE-8A302F666C1C.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar ne kadar faydalı bi topik olmuş bu valla sizlerdeki bilgi merak araştırma kimselerde yok maşallah. Rabbim kısa sürede yüzümüzü güldürsün InşAllah

Kızlar ne kadar faydalı bi topik olmuş bu valla sizlerdeki bilgi merak araştırma kimselerde yok maşallah. Rabbim kısa sürede yüzümüzü güldürsün InşAllah

amin canım
sende durumlar nedir?

amin canım
sende durumlar nedir?
Bata 7 gün var canım bekleyişteyim bi 5 gün sonra test yapıcam InşAllah adet günü yaklaştı mı hamile mıyım değil miyim diye strese giriyorum hamile değilsem dahi stresten gecistiriyorum adetimi o yuzden bata 2 kala test yapicam negatifse kafamdan atarım rahatça vaktinde gelir diye düşünüyorum şimdilik

sabrına hayran kaldım :)
iğne oldun mu sende canım

10. gün koyulaşma yok
ilişkiden sonraki 8. gün oluyor
yarın çizgimiz yok ise hamile değiliz demektir

Eklentiler

• 7082BF65-F481-4C9D-9064-2807E595DED3.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 94
kuzum belki olmican :)
12. gün hcg kanda 10 ise nasıl sence ?
Kuzum bu doktordan aylar önce bu güne randevu alabilmiştim :) o yüzden riske atmayayım gideyim dedim baya sonraya randevu veriyo çünkü tekrar iki ay ertelemek istemedim. Adet olcam canım ya testler hala negatif ve adet olcakmışım hissi başladı. Sende durumlar nasıl sanki sende var bişeyler gibi hissediyorum :))

canım inşallah hissettiğin gibidir
belirtiler var ama psikolojik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…