- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 33
- 35
Yok gibi hissediyorum varsa da büyük süpriz olur artık. Olanlar hep 12/13. Günlerde silik çizgi görmüşlerCanım varsa idrarda çımamış olabilir ama.
Bence kan en kesin çözüm canım, o yüzden ben direk kan verdim. ama bu ada umutlar bitti. regl 7 temmuz benimde. ama hamile olmamışsan 16. 18. gün en geç regl oluyorsun. ben geçen ay 18. gYok gibi hissediyorum varsa da büyük süpriz olur artık. Olanlar hep 12/13. Günlerde silik çizgi görmüşler
Bugün 14. gün canım. dün test yaptırdım. koskoca 1.99 çıktı.
Yaptım sabah canım negatif. Bu ay da olmadı malesef
Evet canım 13.gün baya baya negatif artık olumluya dönmez gibineden canım öyle düşündün
13. günmü
Evet canım 13.gün baya baya negatif artık olumluya dönmez gibi
Merhaba iğne tarihin ne zamandı? Ben 20 haziranda iğne oldum. Bugün benimde negatif çıktı merak ediyorum sonuç ne olacak diyebelli olmaz canım onu bilemeyiz
daha birkaç günün var bence
iğne gününü saymayacaksın canım..bu da benim 8. gün testim
kızlarCESUR05 mylittlemiracle
iğne gününü sayıyormusunuz
ben pzt 17:00 de olmuştum iğneyi o günü de saymalımıyım
Merhaba iğne tarihin ne zamandı? Ben 20 haziranda iğne oldum. Bugün benimde negatif çıktı merak ediyorum sonuç ne olacak diye
iğne gününü saymayacaksın canım..
Diğer eklediğin resimde de aynı benim testlerim gibi sanki koyulukları da :)
3 tane var canım..o zaman benim 8 değil 7. gün oluyor
sen de yüklesene testlerini :)
Günaydın kuzum iğne gününü saymayacaksın. Bugün 8 oluyo o zaman ne güzel hemen geçti iğnenin etkisi hadi güzel haber bekliyoruz senden inşallahmylittlemiracle günaydın canım
iğne gününü de sayarsam bugün 9. gün sanırım etki geçti
bundan sonra çıkan çizgi bebektir :)
Günaydın kuzum iğne gününü saymayacaksın. Bugün 8 oluyo o zaman ne güzel hemen geçti iğnenin etkisi hadi güzel haber bekliyoruz senden inşallah
Yaptım kuzu negatif benim olmadı ilk deneme bugüne randevu almıştım bi doktor önerdiler bakalım o nasıl bi yol çizecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?