Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım kuzu negatif benim olmadı ilk deneme bugüne randevu almıştım bi doktor önerdiler bakalım o nasıl bi yol çizecek.
Canım nasılsın ? neden olmadı diyorsun daha regl olmadan. ben kan testi yaptığım halde negatif çıktı halde hala olmadı diyemiyorum :)

Canım nasılsın ? neden olmadı diyorsun daha regl olmadan. ben kan testi yaptığım halde negatif çıktı halde hala olmadı diyemiyorum :)
Kuzum olanların hep 12-13 günde çıkmış idrarda ne bileyim ben de kestim umudu hemen :)

Kuzum olanların hep 12-13 günde çıkmış idrarda ne bileyim ben de kestim umudu hemen :)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ama herkesin çıkmayabilir. az önce gördüm bir arkadaş 18 indew iğne vurulmuş ve dün test yapmış 64 küsür çıkmış. yani benimde negatif olduğu kesinleşti. hakkımızda hayırlısı

CESUR05 canım böyle bakınca son testte bir koyulaşma gçrebiliyomusun?

Eklentiler

• D22D98DC-E86F-4356-8221-EFDC9274E4C2.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 122
en son testinm bir öncekindne daha koyu duruyor canım ? Bu ovi. testi değil mi ?

gebelik tatlım en alttakini şimdi yaptım üstündekini öğlen bir üstündekini sabah idrarıyla bugün

gebelik tatlım en alttakini şimdi yaptım üstündekini öğlen bir üstündekini sabah idrarıyla bugün
aaaaaaaa canım eee o zaman hamişsin sen ? bariz belli en son yaptığın koyu çıkmış. sen kaçıncı günündeydin ? hemen kan verrrr

aaaaaaaa canım eee o zaman hamişsin sen ? bariz belli en son yaptığın koyu çıkmış. sen kaçıncı günündeydin ? hemen kan verrrr

canım emin olamıyorum ilişkiden sonra 7
iğneden sonra 9. gün bugün

Allah razı olsun canım
sen ne yaptın kuzum ?
ben adeti bekliyorum kuzum ya. pazar günü test yaptım 1,99 çıktı. negatif yani. iğne vuruluğum gün dahil 13. gün test yapmış odum acaba diyorum erken mi ? ama baksana senin daha çok var ve idrarda çıktı

canım sen bana bakma
benim iki düşük bir kimyasal bir de kızım var
biri 8 kala diğerleri 7 kala çıktı hep idrarda
benim bünye öyle baksana 8. gün iğne bile etkisini attı
değişik bir anatomi ya agrı kesici içerim herkesten önce agrım diner
test yaparım hcg herkesten yüksek aynı batım olsa bile başkasıyla

şimdi sen adet olmadıgın sürece umut var belkide yeni yükseliyodu

Ayyy sen annesi öyle mi , maşallah allah bağışlasın 2.si bu olsun inşallah hayırlısıyla. bana da dua et yükseliyor olsun inşallah.

Ayyy sen annesi öyle mi , maşallah allah bağışlasın 2.si bu olsun inşallah hayırlısıyla. bana da dua et yükseliyor olsun inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin Allahın mucizesi bitmez inşallah yükselir inşallah kırmızılar gelmez canım

Bugün yeni bir doktora gittim adet olunca testleri yapmaya başlayacağız bana ve eşime sonuçlara göre bir yol belirleyeceğiz hakkımızda hayırlısı :)
Sende ne var ne yok canım?

kuzum belki olmican :)
12. gün hcg kanda 10 ise nasıl sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…