Gelin geyik yapalım..hemde Ren Geyigi:-))

Hoşbulduk :) Gelirler birazdan heralde. Günlerdir bdv den daha kötü haberler...
İnsan azcık neşe istiyor ama işte...
Maalesef öyle ülkenin hatta dünyanın gündemi berbat.resmen içim daraldı o yüzden geyik konusu açayım dedim ya.aslında bende havamda değilim))
Aklımda dertler üzüntüler vs..
Bir gr neşeye hasret kaldık valla

Geyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)
Şöyle 1800lerin sonunda falan yaşasaydık keşke. En azından maximum savaşta ölürdük, tek seferde olur biterdi.

Geyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)
Şöyle 1800lerin sonunda falan yaşasaydık keşke. En azından maximum savaşta ölürdük, tek seferde olur biterdi.
Haha aynen içimizdeki acıların kadını modundan çıkamadık bu akşam demekki
Biliyormusunuz hep istemişimdir eski yıllarda yaşamayı evet dediğin gibi savaşta ölmek filan..)
Ama o at arabaları,kıyafetler ne güzelmiş.
Tv yok internet yok elektrik yok oh mis)

Modayı hiç takip etmeyen bir kadınım ben:))
En fazla yılın renklerine uyarım oda mecburen heryer de aynı renkler oluyor cunku
Bak bu sene babaanne eteği çok moda Benim kısacık boyumla tam çingene gibi olur Çok açık mavi ve lila modası da varmış. Haa bir de İspanyol paça modası. En önemlisi de yazlık ayakkabının içine çorap giymek var. Beni benden aldı, seni sana bırakır umarım

Himmm İspanyol paça sevmem ama babanne eteği olur bak.altına lastik ayakkabı giysek?)))

Çok isterdim ama açıklamıyorum burda kusura bakma lütfen. İş, bölüm ve ülke belirtmiyorum. :) ama Türkiye burdan güzel bence :)
Haha anladim canım sorun değil bende istemiyordum ülke belirtmeyi bir kez kaçırdım parmagimdan!)gerisi geldi:)
Ama doğru Türkiye birçok yerden güzel. Oraya gidince kendimi buluyorum. Burada ben sanki ben değilim))
Ahh ahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…