- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hoşbulduk :) Gelirler birazdan heralde. Günlerdir bdv den daha kötü haberler...Ayyy hoşgeldinInsane )
Evet ya bdv bunalttı beni.ama cumartesi akşamı diye üyelerde nerde kimbilir kimse geyiğe gelmiyor))
Maalesef öyle ülkenin hatta dünyanın gündemi berbat.resmen içim daraldı o yüzden geyik konusu açayım dedim ya.aslında bende havamda değilim))Hoşbulduk :) Gelirler birazdan heralde. Günlerdir bdv den daha kötü haberler...
İnsan azcık neşe istiyor ama işte...
Geyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)Maalesef öyle ülkenin hatta dünyanın gündemi berbat.resmen içim daraldı o yüzden geyik konusu açayım dedim ya.aslında bende havamda değilim))
Aklımda dertler üzüntüler vs..
Bir gr neşeye hasret kaldık valla
Haha aynen içimizdeki acıların kadını modundan çıkamadık bu akşam demekkiGeyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)
Şöyle 1800lerin sonunda falan yaşasaydık keşke. En azından maximum savaşta ölürdük, tek seferde olur biterdi.
Sen yurt dışında yaşıyorsun değil mi? Oraları anlat bize.Modayı hiç takip etmeyen bir kadınım ben:))
En fazla yılın renklerine uyarım oda mecburen heryer de aynı renkler oluyor cunku
Bak bu sene babaanne eteği çok modaModayı hiç takip etmeyen bir kadınım ben:))
En fazla yılın renklerine uyarım oda mecburen heryer de aynı renkler oluyor cunku
Sen de bize Türkiye yi anlatsana. Ben 3kez gittim şimdiye kadar, bebeklik hariç :)Sen yurt dışında yaşıyorsun değil mi? Oraları anlat bize.
Evet)Sen yurt dışında yaşıyorsun değil mi? Oraları anlat bize.
Sen demi yurt dışındasın aaa nerde?))Sen de bize Türkiye yi anlatsana. Ben 3kez gittim şimdiye kadar, bebeklik hariç :)
Himmm İspanyol paça sevmem ama babanne eteği olur bak.altına lastik ayakkabı giysek?)))Bak bu sene babaanne eteği çok modaBenim kısacık boyumla tam çingene gibi olur Çok açık mavi ve lila modası da varmış. Haa bir de İspanyol paça modası. En önemlisi de yazlık ayakkabının içine çorap giymek var. Beni benden aldı, seni sana bırakır umarım
Çok isterdim ama açıklamıyorum burda kusura bakma lütfen. İş, bölüm ve ülke belirtmiyorum. :) ama Türkiye burdan güzel bence :)Sen demi yurt dışındasın aaa nerde?))
Karadeniz şeridi gibi diyorsun. :dEvet)
Yaşadığım ülke hayat standartlari açısından güzelde havası ise yaramaz..hergün yağmur ve bulutlu bir hava..yazin en fazla iki hafta güneş..içim karardı ayol:)
Haha anladim canım sorun değil bende istemiyordum ülke belirtmeyi bir kez kaçırdım parmagimdan!)gerisi geldi:)Çok isterdim ama açıklamıyorum burda kusura bakma lütfen. İş, bölüm ve ülke belirtmiyorum. :) ama Türkiye burdan güzel bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?