- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Kıta söyle bari.Çok isterdim ama açıklamıyorum burda kusura bakma lütfen. İş, bölüm ve ülke belirtmiyorum. :) ama Türkiye burdan güzel bence :)
Aynen öyle valla:))Karadeniz şeridi gibi diyorsun. :d
Karadeniz gibi yeşil mi bari, ormanlar nehirler var mı? :)Aynen öyle valla:))
Horon teperim geldi bak)))
Küçükken hiç sevmezdim Türkiye’yi. İşin aslı, korkardım. Sonra, Türkiyeli biriyle evlendim. Şimdi bekliyorum tatil olsun ki Türkiye'ye gideyimHaha anladim canım sorun değil bende istemiyordum ülke belirtmeyi bir kez kaçırdım parmagimdan!)gerisi geldi:)
Ama doğru Türkiye birçok yerden güzel. Oraya gidince kendimi buluyorum. Burada ben sanki ben değilim))
Ahh ahhh..
İyiymiş, biz de Avm'ye gitmeyelim patlar, Kızılay'a yürümeyelim patlar modundayız.Küçükken hiç sevmezdim Türkiye’yi. İşin aslı, korkardım. Sonra, Türkiyeli biriyle evlendim. Şimdi bekliyorum tatil olsun ki Türkiye'ye gideyimYeşilliği, doğası, yapısı, Anıtkabir, Dolmabahçe vs... Çok başka çok. Ay bir de yemekleri çok iyi Alışveriş de çok uygun :)
Tatilde yerimizde sayıyoruz malesef :)Kıta söyle bari.
Ay Türkiye haberlerde gördüğün gibi.
Ne şanslısın ya buraya birkaç kez geldiysen.normalde tatile gelinir yazları, tatillerde nereye gidiyorsun?
Son olaylar korkutuyor tabi ama yapacak bişey yok. Ben asla gitmem diyordum 15Temmuz zamanı, ağlamıştım hatta neler oluyor diye ama dayanamıyorum, çekiyor beni :)İyiymiş, biz de Avm'ye gitmeyelim patlar, Kızılay'a yürümeyelim patlar modundayız.
Bu kadar yağmura olsun artık ormanı yeşili filan))fındık ağaçları bile var.nehirler her semtte nerdeyse.doğası gerçekten güzel de.işte yinede benim ülkem başka ya.yaz gelsin yine de geleyim diye bekliyorum resmen:))Karadeniz gibi yeşil mi bari, ormanlar nehirler var mı? :)
İşte tam öyle bir yerde yaşamak istiyorum. Şehir merkezinde çok güzel tarihi binalar da vardır şimdi.Bu kadar yağmura olsun artık ormanı yeşili filan))fındık ağaçları bile var.nehirler her semtte nerdeyse.doğası gerçekten güzel de.işte yinede benim ülkem başka ya.yaz gelsin yine de geleyim diye bekliyorum resmen:))
Sen nerdesin tr de?
Ankara ya hiç gitmek kısmet olmadı özellikle Anıtkabir'i görmeyi çok istiyorum ya..(İşte tam öyle bir yerde yaşamak istiyorum. Şehir merkezinde çok güzel tarihi binalar da vardır şimdi.ben biraz Ankara biraz daha küçük bi şehirde git gel yapıyorum. İki yerde yaşıyorum yani. :/
Anıtkabir çok özel ve güzel tabi ama Ankara'da Anıtkabir dışında özel bir yer yok valla aklıma aa şurayı mutlaka gör diyebileceğim hiçbir yer gelmiyor.Ankara ya hiç gitmek kısmet olmadı özellikle Anıtkabir'i görmeyi çok istiyorum ya..(
İşte insanın kendi memleketi seviliyor.bende aslen Karadeniz'e ait bir sehirdenim. Eskiden yazları hep oraya giderdik.annem ve babamla.o zamanlar nefret ederdim ordan sessizdi ormanların içinde herkesten uzak bir köyde bir genc kiz tabiki sıkılır..ama şimdi tr deyince aklıma ilk orasi gelir.müthiş özlüyorum. O huzuru hicbir yerde bulamıyorum.Anıtkabir çok özel ve güzel tabi ama Ankara'da Anıtkabir dışında özel bir yer yok valla aklıma aa şurayı mutlaka gör diyebileceğim hiçbir yer gelmiyor.en bilinen bi yapay iki doğal gölü var. Her yer çorak. Her yerde avm. Bi esprisi yok ama ben şu an ikinci şehirdeyim Ankara'yı çok özlüyorum. Bazen sokaklarını özlüyorum, gezdiğimiz yerleri özlüyorum gözümü bi açıyorum buradayım. Bi ODTÜ ormanı içinde gölü vardı bayılırız oraya da Sinpaş falan devasa evler dikti, göl evlerin arka bahçesi gibi oldu kalabalık.
Ankara'da bir turist için yapacak hiçbir şey yok, ama Ankaralı biri için yapacak çok şey var. :))
Aynen genç kızlıktan çıkışa doğru eskiden burun kıvrılan şeyler nedense daha kıymetli oluyor. :)İşte insanın kendi memleketi seviliyor.bende aslen Karadeniz'e ait bir sehirdenim. Eskiden yazları hep oraya giderdik.annem ve babamla.o zamanlar nefret ederdim ordan sessizdi ormanların içinde herkesten uzak bir köyde bir genc kiz tabiki sıkılır..ama şimdi tr deyince aklıma ilk orasi gelir.müthiş özlüyorum. O huzuru hicbir yerde bulamıyorum.
Evet ya))Aynen genç kızlıktan çıkışa doğru eskiden burun kıvrılan şeyler nedense daha kıymetli oluyor. :)
İyi geceler. :))Evet ya))
Gidip yatayım bari sağol geldiğin için canım. Yarın gelenleri aramıza almayalım bu akşam gelmediler ya ceza olsun onlara))
İyi geceler
Cezan şarkı söyleyerek sokakta dans etmek şekerim videoya çekip buraya koyman gerekiyor yalnizGec kaldim , cezam ne? ceker cikarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?