- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Slm canım hoşgeldin:)Slm kizlar bende katilayim dedim arniza ne var ne yok bakimm
Hahahaha cok agir bir ceza oldu ya , yemek yerken kursagimda kaldi , biraz insafli ol :))Cezan şarkı söyleyerek sokakta dans etmek şekerim videoya çekip buraya koyman gerekiyor yalniz
Sesine güvenmiyorsun yani yoksa video atmakta ne var dimi haha:))Hahahaha cok agir bir ceza oldu ya , yemek yerken kursagimda kaldi , biraz insafli ol :))
Sesime guvenmiyorum tabikiSesine güvenmiyorsun yani yoksa video atmakta ne var dimi haha:))
Ok boşver cezayı kursagin rahat etsin:)))
Narkozu izliyorum bende güzel film tavsiye ederim )
Bahçede gayet güzeldi hani çemberin içinde hahaha))yam yam gibiydik yeminleSesime guvenmiyorum tabikikonusurken iyice ama sarki soylerken bilmiyorum
Younger guzel Dizi , kim 39+ yas ve romantic dizi izlemek istiyor , izlesin:))Younger ilk bölüm bitti bu arada
Guzeldi , gercekten ama bizde sakli :))Bahçede gayet güzeldi hani çemberin içinde hahaha))yam yam gibiydik yeminle
Guzel filmdi , komedi her bayana tavsiye edilecek film , biraz romantic olmak lazim film romantic komedi tarzinda :)Boynuzlardan mi başlıyorduk önce?@Beratti?))
Yeni bölümü gelecek onun eminim.ama arayı çok açmadan yapmaları lazım. İyice yaslanacaklar yoksa ve briget elinde bastonla gezecekGuzel filmdi , komedi her bayana tavsiye edilecek film , biraz romantic olmak lazim film romantic komedi tarzinda :)
Evet dimi öbür adam daha hoştu:)evet Yeni bolumu gelecek , ama bu filimde ben sectigi kisiyi secmezdim
Hosbuldumm canım :)Slm canım hoşgeldin:)
Ay hahaha neler götürmedik ki?))Piknik style sinema..beyaz şarap himmbos ver sen onu cinemaya neler goturdukonu anlat
Hoşgeldin canimdunde bugunde uyku yokbende geliyiim sohbete
aa yarin okullar tatilmi..ben cok uzagim o konulara cocuk olmadigindan:)) okul tatil oldugunda cocuklardan daha cok seviniyosunuzdurr:)Hoşgeldin canimiyi yaptın. Bende de uyku yok birde okullar tatil erken kalkmak zorunda değilim yarın diye iyice şımardım:))
İki ergen var bende..taksi şoförü olarak kullanıyorlar beni))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?