Gelin kaynana görümce üçgeni ,ben içinden cikamadim

Ozgurkadin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
225
269
18
Merhabalar
Hemen konuya geçeyim.
Anne babam dünya iyisi insanlar . Salt iyilik üzerine kurulmuş dünyaları var . Ama 1980 gelinleri olarak annem KV den çok çekmiş , şimdilerde ben annemin yaptığı iyiliklerin %1 ini yapamam. Ama o dönem baskın KV leri mutlu etmek çok zor .Hali ile yaşanmışlıklar var .
Abim evlendi . Dünya tatlısı sevgi kelebeği bir gelinimiz oldu derken , babaannem ve halam bizim gelinle sıkı fiki olup ,annemin dedikodusunu yapmışlar , gelin de yapmış . O da kendini onemli hissetmiş herhalde KV nin KV si dedikodu yapınca . Bunları abim anlattı .

Babam halamla konuşmuş ,yaptığınız ayıp diye , halam ise biz birşey demedik sizin gelin problemli, o hep kotuluyor KV yi demiş , kendi yaptıklarını inkar etmiş . Gelinimiz için baya kötü şeyler söylemiş ama çok samimiler , gelin bu söylenenlerden habersiz .

O günden sonra bizim gelin bizden uzaklaşti , laf vurmalar , imalı laflar , gidip gelmemeler başladı . Gercek tavırlarını görmeye başladık .

Bu duruma çok üzülüyorum . Dünya tatlısı anne ve babama kıyamıyorum . Anne babam hakettikleri saygıyı görsünler istiyorum .
Önerilerinizi bekliyorum ..
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Belki ona da yalan yanlış birşeyler söyledi halanız. Kendisi hakkında kötülediğinizi düşündü filan.sorun bence açıkça.hala çok dürüst durmuyor.resmen aranızı bozdu gelinle.çünkü niye kız bir anda değişsin

abim naif eşinin kıymetini bilen biri .söylemez hicbirsey .bizim babaanne ve hala resmen annemle gelinimizin arasını açtı .

Anne baba olarak iyi olabilirler ama kv ve kp olarak iyi insanlar mı peki??? Benim annem de dünya tatlısıdır ama kv olarak öyle mi??? Bilemiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.

Böyle durumlarda hala ve babannenin gelin hakkında ettiği kötü lafların hepsini geline söyleyip hesap sorup mal gb ortada bırakacaksın. Hala ve babaanneyle sevgi pıtırcıklarına devam edebilecekler mi bakalım!
Evet ama inanmazsa
Ses kaydı falan olsa idi keşke
Sonuçta bir koalisyon kurmuşlar
Babaannemi görseniz
Gelin için neler diyor

bayağı bir kv konusu okuduk ama bu ultra kv olmuş. Kv'nin kv'si süper kv. Demek ki süper özelliği ultra görümce ile beraber taze gelin üzerinden ortalığı karıştırmak. Yeni geline karşı yalan yanlış bir dedikodu yapıldı yüksek ihtimal. Çünkü ultra görümce de gelini size kötülemis. Gerçek yüzlerini görmeden de sizinle iyi olması çok zor. Beni şekilde onun arkasından soylediklerini kanıtlayıp ikili oynadiklarini göstermek lazım. Ama bunlar ultra segment rahat durmazlar.

Son düzenleme:
Laf tasiyan ve dedikodu yapan akrabalarinizla iliskinizi minimuma indirin,hatta kesin derim ama bu her zaman mümkün olmuyor maalesef.Gelini ortaya atmislar. Esi anneniz hakkinda gercekten kötü konussa abinuz gelip anlattiysa cidden akilli sayilmaz.

Anne baba olarak iyi olabilirler ama kv ve kp olarak iyi insanlar mı peki??? Benim annem de dünya tatlısıdır ama kv olarak öyle mi??? Bilemiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.
Yok inaninki oyleler .. ben objektifim bu konuda . Maddi manevi abime hep destekler . Zaten iki kardeşiz . Elleri hep ustumuzde .

Eğer anneniz söylediğiniz gibi gerçekten dünya iyisi bir kadınsa; o zaman sizin gelinin gerçek yüzü çıkmış ortaya demektir. Yalnız sizin bu "hak ettikleri saygıyı görsünler istiyorum" sözünüz biraz fazla değil mi ?? Bu konunun muhattabı sevgili abiniz, siz değilsiniz

Evet ama inanmazsa
Ses kaydı falan olsa idi keşke
Sonuçta bir koalisyon kurmuşlar
Babaannemi görseniz
Gelin için neler diyor
Valla gelin için söyledikleri şeyler gelinin de bildiği şeylerdir, söyleyip söylemediklerini şıp diye anlar merak etmeyin ama inkar edebilir o durumda da siz niye çekiniyorsunuz? Hem haklı olup hem neden suçlu gb davranacaksınız?? Çağırın yüzleşin çatır çatır hesap sorun gelin düşünsün ne cvp vereceğini!

Valla istediği naif pasif olsun konu anne ise tüm erkekler birden arı olup sokuyor. Saygı karşılıklıdır sizde geline aynı şekilde davranın
Geline karşı tek kelime etmisligim yoktur :) yani aile değişmez , 30-40 yıl iyi iliski içinde yaşamak , ve abimin mutluluğu için şuana kadar olan hiçbir olumsuzluk tavrimi degistirmedi

Annem ve babamın gönül kırıklığı olsun istemiyorum . Mutlu olsunlar istiyorum . İşin garip tarafı , anneme değil sırf babama da zarar veriyor bu durum ama babaannem pek unursamiyor

Biraz saf bu konularda galiba abim

Annenizin dedikodusunu yapan gelin gelip gitmesin zaten. Ciğer yemiş olmalı, kv nin kv siyle dedikodusunu yaptığına göre.

Bence hic ugrasmayin. Gun gelir butun taslar degisir. Gelin ozaman aileni sevecekse sever.

Su an koasun icince cekilmemeye bakin. Laf tasiyanlari susturun dinlemeyin. Ortaligi karistiran fitnecilerin onunu kesmis olursunuz. Abiniz de dahil...

Ayrica herkesin anne babasi kendine tatli. Hak ettikleri degeri gorsunler demeniz sacma.. Biz de cok iyi seyleri hak ediyoruz ama bazilarindan gormuyoruz..ee tepinelim simdi hak ettigimi goster diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…