- 22 Şubat 2018
- 225
- 269
- 18
- Konu Sahibi Ozgurkadin7
-
Anne babam hakettikleri saygıyı görsünler istiyorum .
Önerilerinizi bekliyorum ..
Pasif naif iyi niyetli biriBu olaydan madem abinin haberi var neden karısına yanlış yapıyorsun demiyor
Valla istediği naif pasif olsun konu anne ise tüm erkekler birden arı olup sokuyor. Saygı karşılıklıdır sizde geline aynı şekilde davranınPasif naif iyi niyetli biri
Arayı yapamıyor maalesef
Evet ama inanmazsaBöyle durumlarda hala ve babannenin gelin hakkında ettiği kötü lafların hepsini geline söyleyip hesap sorup mal gb ortada bırakacaksın. Hala ve babaanneyle sevgi pıtırcıklarına devam edebilecekler mi bakalım!
Yok inaninki oyleler .. ben objektifim bu konuda . Maddi manevi abime hep destekler . Zaten iki kardeşiz . Elleri hep ustumuzde .Anne baba olarak iyi olabilirler ama kv ve kp olarak iyi insanlar mı peki??? Benim annem de dünya tatlısıdır ama kv olarak öyle mi??? Bilemiyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum.
Valla gelin için söyledikleri şeyler gelinin de bildiği şeylerdir, söyleyip söylemediklerini şıp diye anlar merak etmeyin ama inkar edebilir o durumda da siz niye çekiniyorsunuz? Hem haklı olup hem neden suçlu gb davranacaksınız?? Çağırın yüzleşin çatır çatır hesap sorun gelin düşünsün ne cvp vereceğini!Evet ama inanmazsa
Ses kaydı falan olsa idi keşke
Sonuçta bir koalisyon kurmuşlar
Babaannemi görseniz
Gelin için neler diyor
Geline karşı tek kelime etmisligim yoktur :) yani aile değişmez , 30-40 yıl iyi iliski içinde yaşamak , ve abimin mutluluğu için şuana kadar olan hiçbir olumsuzluk tavrimi degistirmediValla istediği naif pasif olsun konu anne ise tüm erkekler birden arı olup sokuyor. Saygı karşılıklıdır sizde geline aynı şekilde davranın
Annem ve babamın gönül kırıklığı olsun istemiyorum . Mutlu olsunlar istiyorum . İşin garip tarafı , anneme değil sırf babama da zarar veriyor bu durum ama babaannem pek unursamiyorEğer anneniz söylediğiniz gibi gerçekten dünya iyisi bir kadınsa; o zaman sizin gelinin gerçek yüzü çıkmış ortaya demektir. Yalnız sizin bu "hak ettikleri saygıyı görsünler istiyorum" sözünüz biraz fazla değil mi ?? Bu konunun muhattabı sevgili abiniz, siz değilsiniz
Biraz saf bu konularda galiba abimLaf tasiyan ve dedikodu yapan akrabalarinizla iliskinizi minimuma indirin,hatta kesin derim ama bu her zaman mümkün olmuyor maalesef.Gelini ortaya atmislar. Esi anneniz hakkinda gercekten kötü konussa abinuz gelip anlattiysa cidden akilli sayilmaz.
Merhabalar
Hemen konuya geçeyim.
Anne babam dünya iyisi insanlar . Salt iyilik üzerine kurulmuş dünyaları var . Ama 1980 gelinleri olarak annem KV den çok çekmiş , şimdilerde ben annemin yaptığı iyiliklerin %1 ini yapamam. Ama o dönem baskın KV leri mutlu etmek çok zor .Hali yaşanmışlıklar var .
Abim evlendi . Dünya tatlısı sevgi kelebeği bir gelinimiz oldu derken , babaannem ve halam bizim gelinle sıkı fiki olup ,annemin dedikodusunu yapmışlar , gelin de yapmış . O da kendini onemli hissetmiş herhalde KV nin KV si dedikodu yapınca . Bunları abim anlattı .
Babam halamla konuşmuş ,yaptığınız ayıp diye , halam ise biz birşey demedik sizin gelin problemli, o hep kotuluyor KV yi demiş , kendi yaptıklarını inkar etmiş . Gelinimiz için baya kötü şeyler söylemiş ama çok samimiler , gelin bu söylenenlerden habersiz .
O günden sonra bizim gelin bizden uzaklaşti , laf vurmalar , imalı laflar , gidip gelmemeler başladı . Gercek tavırlarını görmeye başladık .
Bu duruma çok üzülüyorum . Dünya tatlısı anne ve babama kıyamıyorum . Anne babam hakettikleri saygıyı görsünler istiyorum .
Önerilerinizi bekliyorum ..
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?