Gelin kaynana görümce üçgeni ,ben içinden cikamadim

:oha: bayağı bir kv konusu okuduk ama bu ultra kv olmuş. Kv'nin kv'si süper kv. Demek ki süper özelliği ultra görünce ile beraber taze gelin üzerinden ortalığı karıştırmak. Yeni geline karşı yalan yanlış bir dedikodu yapıldı yüksek ihtimal. Çünkü ultra görünce de gelini size kötülemis. Gerçek yüzlerini görmeden de sizinle iyi olması çok zor. Beni şekilde onun arkasından soylediklerini kanıtlayıp ikili oynadiklarini göstermek lazım. Ama bunlar ultra segment rahat durmazlar.
Çok doğru tespitleriniz , kesinlikle böyle bişi

Bence hic ugrasmayin. Gun gelir butun taslar degisir. Gelin ozaman aileni sevecekse sever.

Su an koasun icince cekilmemeye bakin. Laf tasiyanlari susturun dinlemeyin. Ortaligi karistiran fitnecilerin onunu kesmis olursunuz. Abiniz de dahil...

Ayrica herkesin anne babasi kendine tatli. Hak ettikleri degeri gorsunler demeniz sacma.. Biz de cok iyi seyleri hak ediyoruz ama bazilarindan gormuyoruz..ee tepinelim simdi hak ettigimi goster diye?
Doğru söylüyorsunuz .

Yani uzun süreli birbiri ile görüşen ilişkilerin kopmadigi bir aile olmak istiyorum . Ondan dolayı yanlış birşey yapmak istemiyorum . Ailede babam ve annemin iyi niyetli olmaları nedeni ile yıllardır babanne hala kopmadik , hala bir arada iken kimse sorun olduğunu düşünmez ,çünkü anne babam herşeyi görmezden gelir , idarecidir .

Bence sizin gelin cahilce davranmiş. Sizin halaniz ve babannenizle niye samimi olup. Kendi kv si nin dedikodusunu yaptiriyo ki. Oylesi kişilerden ne hayir gelir. Resmen sizle aranizi acmaya çalışmışlar başarmislarda. Gelininiz onlari hic dinlemeyecekti onlarla mesafeyi koyacakti araya

Bence sizin gelin cahilce davranmiş. Sizin halaniz ve babannenizle niye samimi olup. Kendi kv si nin dedikodusunu yaptiriyo ki. Oylesi kişilerden ne hayir gelir. Resmen sizle aranizi acmaya çalışmışlar başarmislarda. Gelininiz onlari hic dinlemeyecekti onlarla mesafeyi koyacakti araya
Evet olgunlukla davranan insan böyle davranmazdi . Hayat tecrübesi çok yok . Zamanla umarım olayların gerçek yüzünü görür .

Kusura bakmayın ama gelininiz halanizin ve babannenizin dolduruşuna gelip eşinin annesine kötü muamele de bulunuyorsa bence sizden uzak durması iyi bile. Şimdiden saçma sapan dolduruşa geliyorsa ileride ne olur kimbilir. Abiniz duruma bir an önce el atmalı.

Her zaman çok aşırı sevgi dolu canim cicimli insanlar bana samimiyetsiz gelmiştir . Hiçbir zaman öyle biri olmadım . Gelinimiz birkaç yıl böyle idi . Şimdi ise tam tersi .

Kusura bakmayın ama gelininiz halanizin ve babannenizin dolduruşuna gelip eşinin annesine kötü muamele de bulunuyorsa bence sizden uzak durması iyi bile. Şimdiden saçma sapan dolduruşa geliyorsa ileride ne olur kimbilir. Abiniz duruma bir an önce el atmalı.
Abim de annemlere bu duruma el atın diye haber vermiş :) babam çok üzüldü tabi olanlara . Çünkü annemin iyi niyetini ve babaannem ve halamlarla karşı yaptığı tüm iyilikleri gören ve takdir eden bir insan .

Abim de annemlere bu duruma el atın diye haber vermiş :) babam çok üzüldü tabi olanlara . Çünkü annemin iyi niyetini ve babaannem ve halamlarla karşı yaptığı tüm iyilikleri gören ve takdir eden bir insan .
Abinizbuzzat kendisi eşiyle konuşmalı bu durumu. Anne ya da babanızın kafasını böyle şeylerle meşgul etmesi iyi olmaz.esiyle konuşup işin aslını öğrenmeli. Kimin tarafında sizin gelininiz? Madem anneniz kv sinden zamanında çok sıkıntı çekmiş o halde gelininizin bunu biliyorsa buna göre davranması gerekirdi.

Abinizbuzzat kendisi eşiyle konuşmalı bu durumu. Anne ya da babanızın kafasını böyle şeylerle meşgul etmesi iyi olmaz.esiyle konuşup işin aslını öğrenmeli. Kimin tarafında sizin gelininiz? Madem anneniz kv sinden zamanında çok sıkıntı çekmiş o halde gelininizin bunu biliyorsa buna göre davranması gerekirdi.
Abim konuşmayı denemiş ama gelinimiz kabul etmiyormus hatasını / hatalarını . Artık ne dendi tam teferruatlari bilmiyoruz .
Annemin jenerasyonu eziyet çeken gelinler artık Kayinvalideleri ile ilişkilerini tamamen kesmiş durumda . Annem ise yaşlıdır der , gelini ile arasını açsa bile , yazıktır günahtır der yine gider gelir , getirir gezdirir . Babam da bunu çok takdir eder . Ama babaannemin huyu böyle . Hep zor biriydi .
Anneme ben de hep diyorum kilit isim abim . Yani o halledecek ,esiyle düzgünce konuşacak, gerekirse halam ve babaannemle de konuşacak / tavir alacak .

Abim konuşmayı denemiş ama gelinimiz kabul etmiyormus hatasını / hatalarını . Artık ne dendi tam teferruatlari bilmiyoruz .
Annemin jenerasyonu eziyet çeken gelinler artık Kayinvalideleri ile ilişkilerini tamamen kesmiş durumda . Annem ise yaşlıdır der , gelini ile arasını açsa bile , yazıktır günahtır der yine gider gelir , getirir gezdirir . Babam da bunu çok takdir eder . Ama babaannemin huyu böyle . Hep zor biriydi .
Anneme ben de hep diyorum kilit isim abim . Yani o halledecek ,esiyle düzgünce konuşacak, gerekirse halam ve babaannemle de konuşacak / tavir alacak .
Bence de eğer ortada abinizi huzursuz edecek bir durum varsa tavrı net olmalı halası ve babaannesine karşı.

Bi anda sanki bizim gelinden bahsediyorsun sandim..:( sen bir evlat olarak uzuluyorsun aynisini bizde yasadik lakin sen agzinla kusda yakalasan degeri bilinmez. Anlatmayada calisma umarim abin karisinin yaptiklarinin farkina varir ve yerinde oturtmasini bilir. Abin birdaha halanlarla gorusmesini engellerse duzelir

O gelin salak mıymış hala ve babaanneyle kayınvalidesini eleştirecek kadar? Kendi gelinlerinin kusurunu anlatip cekistiren zihniyetin onu da baskalari ile cekistirmeyecegi ne malum? Yerinde olsam hic karismam isi zamana yayarim. Elbette mustakbel gelin zaman icinde durumu anlayacaktir.

Bi anda sanki bizim gelinden bahsediyorsun sandim..:( sen bir evlat olarak uzuluyorsun aynisini bizde yasadik lakin sen agzinla kusda yakalasan degeri bilinmez. Anlatmayada calisma umarim abin karisinin yaptiklarinin farkina varir ve yerinde oturtmasini bilir. Abin birdaha halanlarla gorusmesini engellerse duzelir
Peki sizin son durum ne oldu ?

Bence herkesin ailesi iyidir karsi taraf kotudur ama belki sizin anne babaniz oldugu icin gozunuze batmayan seyler gelinin gozune batiyor olabilir

Back
X