Abiniz sanirim bir kac yillik evli yani yeni evli bu gibi iliskilerde toy bir adam degil,nedense ben gelin kadar abinizide sucladim,anne babasina kotu ithamlarda bulunuyorsa esi,size ve ailenize bunu soylememeliydi kendi aralarinda bu meseleyi halletmelilerdi...Sevgili babannenize ve halaniz zaten ayri bir olay,annenizi sevmese bile aile icinden birisine dedikodusunu yapmak cok terbiyesizce bir davranis,gelininizde de kusura bakmayin gram akil yokmus,annenizi sizi sevmese bile neden bunu bu insanlara yansitiyor?Anneniz ve babaniz kesinlikle oturup bu konuda sert bir dille uyarilarini yapsinlar,soylenenlerin kulaklarina geldigini bilsinler,gelin elbette soylediklerinin onlar tarafindan size ulastirildigini anlayacaktir,anne babaniz gercekten gelininize karsi su ana kadar iyi niyetliydilerse kesinlikle gelininizle gorusmesinler,sevgi saygi hakedilmelidir bence sevildigi halde saygi gostermiyor ustune ustluk dedikodu yapiyor ise gram sevgi haketmiyor demektir...Bende gelinim benimde esimin ailesi ile problemlerim var kimseye ben kayinvalidemle ilgili kendi annemde dahil bir cumle kurup sikayette bulunmuyorum,o tam tersini yapar genellikle ama ben bu konuda hassasim,ayni soyadini tasidigim bir insani kotude olsa kimseye hatalarini ve kusurlarini aktarmam,sevmesem bile!