- 19 Aralık 2019
- 303
- 1.911
- 28
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Haklısınız kız sessiz sakin. Ama aslında uyanık. Biz de kötü niyetli degildik
Niyetiniz sizin olsun. Çok hadsiz ve düşüncesizsiniz ailecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaaaaaz hep gelin suçlu, takıp ne yapacak sanki, kocasının sülalesine köle olmak zorundaNe yapacaksa yapacak size ne?Size mi kaldı bunları düşünmek?Güvenmek zorunda da değil ayrıca.
Ayrıca niye siz saklıyorsunuz?Ses etmedi diyorsunuz verdiği cevaba bakarsak sessiz bir kız.Sizin gibilere çirkef olmak lazım.
Ohh gelin adına sevindim altınlarını kurtarmış sizden...ayrıca borç altın alacaksan altın olarak geri ödersin...ne açık göz ailesiniz maşallahSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
kuyumcu gel ode diyecek veya kredi kartina odemesi gelecek.. gelinin olunca kizim bu ay para yok, kizim idare et, oderiz oderiz dugun yaptik borc cok vs vs.. gelin sinir hastasi olacak. ne ev alabilecek ne araba.. benim takilarimla kaynim evlendi diye eltiye dusman olacak.. sacmalik yaptiklari. herkes kendi evlensin. birinin takisina guvenilip gelin mi alinir.Siz madem altın alacaksınız gidin yenisini alın niye gelinin altınını parayla almak istiyorsunuz gidin kuyumcudan alın ne fark ediyor
Siz haksızsınız. Hem emrivaki yapıyosunuz altınları ver diye hem kıza tavır alıyorsunuz. Emrivaki yapmadık demeyin sözde soru işareti var vermeyince bağırmak ne oluyor ? Çok çok çok bencilce ve ayıp. Kız yine hepsini istiyorum bile dememiş babasının taktıklarını istemiş ondan bile rahatsız olmuşsunuz olaya bak.Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Siz daha uyanıksınız.Dediğiniz gibi uyanık olsaydı altınlarının sizde durmasına müsade etmezdi.Haklısınız kız sessiz sakin. Ama aslında uyanık. Biz de kötü niyetli degildik
O haa bide kendinizi haklı mı görüyorsunuz?O da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını.. Kim haklı bu durumda?
Ohh gelin adına sevindim altınlarını kurtarmış sizden...ayrıca borç altın alacaksan altın olarak geri ödersin...ne açık göz ailesiniz maşallah
Cidden dini yönden de bu şekilde mi?ayrıca o altınları derhal gelininize vermeniz gerekiyor ahirette bu vebalin altından kalkamazsınız.
Sizin gibi aile düşman başına. Bir de haklı gibi kıza bağırmışsınız. Sahipsiz sandınız her halde başta iyi niyet gösterince.