Gelin meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net şekilde gelin haklı. Altınlarını güvenmiş size vermiş ama siz resmen sahiplenmişsiniz. Güveni suistimal etmişsiniz.
Gelinin tek suçu gidip bankaya kasa açtırıp altınları oraya koymamak altınlarını başkasına emaneten de olsa vermek.

Hu hu konu sahibi... Buraları okuduğunu biliyorum gel de bir gül cemalini görelim:) Kaçtın gittin ama sen ya... Gel bak ben sende de çok suç görmüyorum ya da ailende. Gelin de izin vermesin bu kadar şeye diye düşünüyorum. Naiflik değil bu çünkü başka bir şey. Hakkını savunabilmeli bir insan.

Babasının aldığı takıyı takmak için size mi sorucaktı ne kadar pişkinsiniz pes doğrusu.Bir de azarlamışsınız kızı

Tmm kızlar daha fazla yazmayın ana fikir anlaşıldı konu sahibi yorum da yazamaz korkudan artık :)

Çok şaşırdım üstüne tavır aldınız...Kız gayet naif şekilde babasının takılarını vermek istememiş onun altınları güvenle ne alakası var...Bence kıza çok ciddi haksızlık etmişsiniz ailecek...Kızın kötü niyetli olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca yeni gelin takılarını takmak istemesi çok doğal değil mi? Biraz empati yapın rolleri değiştirin o zaman doğru mu yanlış mı anlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…