- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Ne kadar saçma bir konu yine gelinimize helal olsun babamın taktığını almak istiyorum sadece demiş. Asla istemeye hakkınız yok kaldı ki zor durumda kaldınız istediniz kıza öyle bir tavır yapmaya hiç hakkınız yok. Zaten evlendiğin zaman sende çok iyi anlarsınSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Evliymiş zaten konu sahibi şaka gibi.İlerde eşinin ailesi sana bu teklifi yapsa naprsın ya da naparsınız (annen ve baban) acaba pes pes pes
Zaten bunun gibilere hiç bi şey olmuyorEvliymiş zaten konu sahibi şaka gibi.
Ama kız altın tapmayı sevmiyorum dedi bize. Hem altın takmayi sevmiyor hem de babasının taktiklarini istiyor bize güvenmiyor diye düşündük
Gelinin hakkı olanın üstüne yatmak en nefret ettiğim ...konuyu okuyanlar şuna dikkat etmedi sanırım
Altını bozacak kullanacak sonra bozduğu fiyata ödeyecek şimdi bişey derdim de mune nin sihirli öpücüğü konu verir profilime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?