- 31 Ekim 2018
- 564
- 1.550
- 113
- 31
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Gelin kendi maliyla trip yemis resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milletin damarına basmak icin mi açtınız konuyu :)
Kesinlikle.Maliniz onda duracagina sizde dursun varsin uyanik olun.Uyaniklik iyidir.Gerekirse kaybedin çaldırın, benım sucum diye kendinizi yiyin aglayın zırlayın ama kaynanaya altın vermeyin sahip cıksın saklasın diye. Hele de bekar gorumce varsa evde.
Ateste eritin altını ziyan edin ama korumaları ıcın vermeyin
musade mi isteyecek sizden kendi malini almak icin.. ne cektirdiniz kiza ki sizi karsisina almaya korkmus daha bir de boyle gelin hakkinda uyanik vs diyorsunuz. garibanin biriymis.Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim
Yeminle damarına basmayı bırakın dövesim geldi yeminle bu kadarınada pes artıkMilletin damarına basmak icin mi açtınız konuyu :)
Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim
sizin aklinizdan zorunuz mu var kuzum size burda saydiran insanlarin mesajlarini begeniyorsunuz.. yok ben sizi normal gormedim.. sordugunuz sorudan elestirel mesajlari begenmenize ve ozru kabahatinden beter cevaplar vermenize bakilirsa..
Sandıklarla altın mi taktınızda geldikçe götürüyor dalga mi geçiyorsunuz lafa gel!Kiza ben sürekli diyorum al altınları en azından bazılarını geldiğinde götür diyorum. Ama sanırım yarım ağız dedigimi düşünüyor. Tavır alırız diye korkuyor sanirim
Gelinimize babasının taktıklarını cikarip vermedik. Tekrar istemedi cunku
Sizi gidi sizi çok mu yalnızsınız bu ara. Yanlızlık kötü değil mi? Acıdım sizeSelamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Allah akil fikir versin sana.. evlenince senin de olur.. neyini kiskaniyorsun.. dokulsen daha neler duyacagiz acaba.. bu kul hakkiyla hepiniz oteki dunyaya gidersiniz. ozur dileyin gonlunu alin altinlarini da hemen verin.Ben hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
Uyanıklık yapma bak![]()
fake mi konu?Sizi gidi sizi çok mu yalnızsınız bu ara. Yanlızlık kötü değil mi? Acıdım size
Kıskanma kiz, ınsallah sana da senin gibi gorumce nasip eder Rabbım esıtlenırsınız. Hatta ınsallah annen gibi kaynanan baban gibi kayınpederın olur.Ben hata yaptığımızın farkındayım. Haksızlık ettim biliyorum. Içten içe de üzülüyorum. Ama bi yanım da gelinimizi kıskanıyor itiraf ediyorum
Gelin sonuna kadar haklı nokta! Milletin malına göz koyun sonra da isteklerini eleştirin yok ya!!!Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?