Öyle bir kurulmuşsun ki kızcağıza, ne dersek diyelim teyzen haklı olacak gözünde.
Yalnız konu dışında bir şey söyleyeceğim, senden de çok sağlam kaynana olacağa benziyor.
Doğru. "Sen otur kızım ben işlerini halledey temizleyeyim sonra da kendi evime geçip kendi işlerimi yapayım sen yorulma çocuk doğirdun bak çocuguma ben yaparım her seyi" demeliydi teyzem haklısınız.
Bana kimse bir şey demesin sürekli bize yardımcı olsunlar zihniyetindeki insanlara sinir oluyorum çünkü.Öyle bir kurulmuşsun ki kızcağıza, ne dersek diyelim teyzen haklı olacak gözünde.
Yalnız konu dışında bir şey söyleyeceğim, senden de çok sağlam kaynana olacağa benziyor.
Teşekkür ederim. Kızın dinlenmek istediği bir ana denk geldi belkideNe olursa olsun insanlari tek tarafli dinleyip ona gore karar vermeyin derim bence suan surekli teyzenizi hakli gormeniz yanlis bir de gelinin agzindan dinleyin belki fikirleriniz degisir suan hepimiz tek tarafli dusunerekten yorum yapiyoruz,, nisanlisin evlendigin zaman anlarsiniz demek istedigimi hakkinizda hayirlisi olsun. ..
Doğru diyorsunuuuzGeline değil sumsuk oğluna uzulsun teyzen. Böyle laftan nasil bir art niyet çıkarmış oha diyorum. Nankörluk böyle bişey. Evine sokmasın bu yılanı
Konunun başında bekleyip her yoruma anında cevap mı vermem gerekiyor. Kural mı var?Konu sahibi yok ki. Siz niye birbirinizi yiyorsunuz ??
Bebeğin olunca yutacaksın bu dediklerini.Bana kimse bir şey demesin sürekli bize yardımcı olsunlar zihniyetindeki insanlara sinir oluyorum çünkü.
Bu dediklerinizi sürekli yapan biri zaten. Gelin doğ yaptı annesi 1gün kaldı gitti teyzem40ı çıkana kadr bekledi ilgilendi. Vs vs sürekli eli üzerinde yardımcı olur.Çocuk zaten anneden baska kimsede durmuyor genelde o cocuk anne istiyor ne olmus yani bi mıtfak toplasanız bize bir kap yemek pişirseniz bakın ozaman sorun kalıyor mu
Konu sahibi sen bakma burdaki yorumlara.Konunun başında bekleyip her yoruma anında cevap mı vermem gerekiyor. Kural mı var?
Sizden negatif enerji alıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?