Ben de az fettan değilim evet bu doğru bu aradaNormalde herhangi birinin ne yaptığı ne yapmadığı sizi ilgilendirmezken bu kızcağızın suçu abinizle evlenmiş olmak mı? Abinizle ilişkinizde sorun yoksa eşinde de sorun yoktur emin olabilirsiniz. Size karşı doldurmuyor işte daha ne istiyorsunuz. Biriyle evleniyorsunuz diye enerjinin tutmadığı insanlarla muhabbet etmeye mecbur değilsiniz. Abiniz konuşacak şey bulmuş ki sevip evlenmiş. Benim yengem bizi evine sokmuyor ben davet ediyorum gelmiyorlar. Yine de kızda bir hata görmüyorum. Beni sevmek zorunda değil. Ben abime kırgınım sadece. Ben görümcemi severim mesela eşimle ilişkileri çok güzel bozulsun istemediğimden sık sık görüşürüz. Bunlar isteğe bağlı olabilir ancak. İnsanları bir salın da evlilikleri zehir olmasın. Yorumlara bakılırsa sen de az fettan değilsin. Kimbilir ne alttan laf sokuyorsun. Bakışınla bile laf sokacak potansiyel var gördüm ben. İnsanları rica ediyorum rahat bırakın. Kendinize bir meşgale bulun
Yok sıkıldığınu söyledi o daBelki bu kelimeye alerjisi var? Çok istemiş ama elini tutttuğunu nikah masasına oturtamamış. Adamlar arkasına bakmadan kaçınca da vay bizim gelin tuhaf. Niye çünkü el üstünde tutuluyor, kocası bir dediğini iki etmiyor. Gelin baştacı ama kendisi değil. Bu kadar tuhaf biriyle abimin işi ne, hem de kadının ağzının içine bakıyor demiyor.
İlginç şeyler okudum eski konularda ama etik bulmadığım için bel altı soru sormayacağım. Yaşadıklarınızın suçlusu o gelin değil, bu kadar kıskanç nefret dolu olmak size zarar verir, dünyanın geri kalanının umurunda bile değilsiniz. Terapiyle psikologla hatta psikiyatristle aşılmayacak sorun değil bunlar. Çıkar elbet o nikah masasına oturacak biri.evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum kadınlar kulübü değerli hanımları yok mu başka yorumu olan
Siz biliyo musunuz prosunuz ya tek konuyla mümkün mü yoksa başlık sayısıyla mı ilgilibu konu pro üyeliğe nasıl geldi?
Psikiyatriye gitmesini mi söyleyeyim ağır olmaz mı yaİlginç şeyler okudum eski konularda ama etik bulmadığım için bel altı soru sormayacağım. Yaşadıklarınızın suçlusu o gelin değil, bu kadar kıskanç nefret dolu olmak size zarar verir, dünyanın geri kalanının umurunda bile değilsiniz. Terapiyle psikologla hatta psikiyatristle aşılmayacak sorun değil bunlar. Çıkar elbet o nikah masasına oturacak biri.
Siz biliyo musunuz prosunuz ya tek konuyla mümkün mü yoksa başlık sayısıyla mı ilgili
Psikiyatriye gitmesini mi söyleyeyim ağır olmaz mı ya
Hadi itiraf et sen aslında gelinsin ve görümceni linç ettirmek için onun ağzından konu açtın değil mi?Başka yorumu olan yok muuu
Niye engelleyeyim yorum yapabikir herkesi bekliyorum yorumaBakayım ben de engellenmiş miyim deneme 1-2-3
Bunu kimse asla bilemiycek hahahahajHadi itiraf et sen aslında gelinsin ve görümceni linç ettirmek için onun ağzından konu açtın değil mi?çok şeytani bir plan ama geçmişte buna tanık olduk.
Bazı üyeleri daha yazmadan konudan engellemişsiniz öyle diyolaaNiye engelleyeyim yorum yapabikir herkesi bekliyorum yoruma
Hayır siz de yorum yazın uzun hepsini okuyorum valla tüm fikirlere açığım ben yazın nolurNeyse anlaşıldı en azından trol soruymuş arkadaş kk merdivenlerini hızlı tırmanmak için konu açmış. Tebrikler şöhret oldun bacım
Sizce birileri engelli gibi mi özelden yazdıysa engellemişimdir ben burda yorum yapılsun istiyorum hsjdmfmdöfkdBazı üyeleri daha yazmadan konudan engellemişsiniz öyle diyolaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?