Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de az fettan değilim evet bu doğru bu arada

Yok sıkıldığınu söyledi o da

Bi de şey sorcam şimdi mesaj artınca Guru ya yükseldim. Bundan sonra neler var forumda bunla alakalı başlık göremedim

pro üye olmak için bir konuda kaç yorum olması gerekiyor bilen biri nolursun yazsın yoksa açılan başlıkla mı ilgili

evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum kadınlar kulübü değerli hanımları yok mu başka yorumu olan
İlginç şeyler okudum eski konularda ama etik bulmadığım için bel altı soru sormayacağım. Yaşadıklarınızın suçlusu o gelin değil, bu kadar kıskanç nefret dolu olmak size zarar verir, dünyanın geri kalanının umurunda bile değilsiniz. Terapiyle psikologla hatta psikiyatristle aşılmayacak sorun değil bunlar. Çıkar elbet o nikah masasına oturacak biri.

Psikiyatriye gitmesini mi söyleyeyim ağır olmaz mı ya

Başka yorumu olan yok muuu
Hadi itiraf et sen aslında gelinsin ve görümceni linç ettirmek için onun ağzından konu açtın değil mi? şeytani bir plan ama geçmişte buna tanık olduk.

Edit: ben niye konudan banlandım şimdi? Yorum isteyen de sensin yorum yapanı banlayan da

Son düzenleme:
Hadi itiraf et sen aslında gelinsin ve görümceni linç ettirmek için onun ağzından konu açtın değil mi? çok şeytani bir plan ama geçmişte buna tanık olduk.
Bunu kimse asla bilemiycek hahahahaj

Neyse anlaşıldı en azından trol soruymuş arkadaş kk merdivenlerini hızlı tırmanmak için konu açmış. Tebrikler şöhret oldun bacım
Hayır siz de yorum yazın uzun hepsini okuyorum valla tüm fikirlere açığım ben yazın nolur

BAŞKA YORUMU OLAN YOK MUUU BİRAZ UZUN YAZAR MISINIZ RİCA ETSEM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…