Gaziantep ve Antalya iki farklı mutfak kültürü. Kadına farklı geliyor sevmiyor olabilir. Kibarca kırmadan diyetteyim demiş geçmiş. Buna bile mana bulmuşlar.Ülkede sayısız üniversite varken 3-5 netle “üniversite” okunan bir yerde eğer kaliteli bir bölüm okumadıysanız pek de bir değeri yok açıkçası.
İnsanlar mizaç olarak sessiz sakin olabilir,yemekleri beğenmediği için de yemiyor olabilir gerçekten diyette olduğu için de yemeyebilir. İnsanların tercihlerine üzülmemeyi öğrenmeniz lazım. Yemek yenmiyor diye üzülmek tamamen ilgi çekme çabası.
Muhtemelen tavırlarınız dolayısıyla kadın size kendini yakın hissetmiyor o yüzden bir hitap kullanmıyor.
insallah banlanmam ama hayata karsi neredeyse bütün fikirlerin mesnetsizIlk defa gelininden şikayetçi bir görümce geldi galba. Hep tam tersini okuyoduk. Takipteyim
Ben de 13 senedir diyetteyimGaziantep ve Antalya iki farklı mutfak kültürü. Kadına farklı geliyor sevmiyor olabilir. Kibarca kırmadan diyetteyim demiş geçmiş. Buna bile mana bulmuşlar.
Benim eşimin annesi de bana göre yemesi zor yemekler yapıyor. Ben zeytinyağlı insanıyım, eşimin ailesi Karadeniz yemekleri yapıyor. Beni açmıyor yani ne yapabilirim
Ben ispiyoncu değilim o yüzden banlamazlarinsallah banlanmam ama hayata karsi neredeyse bütün fikirlerin mesnetsiz
Hahshsjsjs doğru haklısınŞimdi aklıma eski konularına bakmak geldi. Sen sevgilini evlenmeye ikna edememişsin ondanmış tüm derdin ahahaha.
İçin gidiyor değil mi kendinden çok aşağıda gördüğün birinin evli olmasına ama senin uğraşıp uğraşıp evlenememene?
Rahat bırak kızcağızı
Bakıyo olabilirimm emin olamadım şu anGelinin yanına da yukarıdan yukarıdan küçümseyerek bakıyorsanız, sizinle iletişime geçmesi için bir sebep yol. Aramaz sormaz. Haklı.
Beğeniyor güzel söz söylüyormuş, hani konuşmuyordu
Aldıklarınızı beğenmiyor olabilir, mecbur değil kullanmaya. Almayın sizde…
Diğer bir çok konuda “size ne “ diyorum.
Gelinimiz değil yengeniz.
Evet bence de ben saygı duyuyorumİnsanları olduğu gibi kabul edin. Çok fazla konuşmak zorunda değil her yaptığınızı yemek zorunda da değil. Abinizin hoşuna gitmiş veya sevmiş evlenmiş bu yeterli bence ailedeki her üyeye hitap etmek ayak uydurmak zorunda değiliz saygı çerçevesinde olalım yeter.
Evet susmasu hwralde asaletü suskunluğundan gelinimizinBen de 13 senedir diyetteyimsık aralıklarla hatta şimdi de diyetteyim
Sonuçta kızın etkileyici bir şeyi varmış ki adamı kendine aşık edip evlenmiş değil mi ama.
Ben o kavramları önemsemiyorum canımmBeni böyle konularda en geren şey “gelin” Allah “gelin” denmesi oluyor.
Gelin veya damat demeniz için annesi babası anneannesi babaannesi falan olmanız lazım. Kardeşinizin eşlerine yenge veya enişte demeniz gerekir.
Hani gelenekselci bir insanmışsınız ya geleneksel akrabalık bağını öğrenin önce.
Abinizin eşi sizin yengeniz annenizin gelini oluyor.
Önce bir geleneksel olarak neyiniz oluyor onu öğrenin
Yok ne trolü :)Trol falan değil bence de. Kıskançlığı çok başka bir boyuta evrilmiş birisi. Umarım gelin bundan olabildiğince uzak durur.
Cilve onun neresimde ayol odun oHayat işte, sen burada forumda ego yapmaya çalışırken gelinle abin sıcacık yataklarında aşık aşık uyuyor şu an. Ya da cilveleşe cilveleşe kahvaltı yapıyorlardır, başka bişey de yapıyor olabilirler ama buraya yazmam uygun olmaz şimdi, git ağla.
Belki bu kelimeye alerjisi var? Çok istemiş ama elini tutttuğunu nikah masasına oturtamamış. Adamlar arkasına bakmadan kaçınca da vay bizim gelin tuhaf. Niye çünkü el üstünde tutuluyor, kocası bir dediğini iki etmiyor. Gelin baştacı ama kendisi değil. Bu kadar tuhaf biriyle abimin işi ne, hem de kadının ağzının içine bakıyor demiyor.Beni böyle konularda en geren şey “gelin” Allah “gelin” denmesi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?