Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
alıntıladığınız için teşekkürler arkadaşım :)

konu sahibi Yettiner sevmemiş sizi gelin siz de onu
annenizin yemeklerini yememe sebebi herkesin yaptığını yemiyordur ondan

lüzum kadar görüşün sizde ve kafaya takmayın
beklentiye girmişsiniz gerek yok

Yok valla yerken de ne güzel harika diyordı tıka basa yiyordu eskiden hiç te beğenmiyo değil zaten kendi öyle yapamaz kiiiii

Mal mal oturcaksa evinde otırsun enerjimizi düşürmesin
Onun yapısı o şekildedir , sessiz biridir bu onu kötü yapmaz, sen de tam tersi biri olabilirsin buda seni kötü yapmaz, yanlış yaklasiyorsun geline . Bende sosyal pozitif bı insanim, benimde çok sessiz ben konuşmayınca konsumayan arakadasim var ama seviyorum onun kişiliği o şekilde , öyle kabul ettim onu , sende onu öyle kabul etmelisin

Görümce olarak da sırf bir ödül için feyk konu açıp bu kadar insanı kandırdığını iddia ederek de ruh hastasısın.
Evet doğru söylüyosun ama konu hakkında ne düşünüyosun gelin hakkında yani

Abiye fsrklı bir bağ mı var anlamadım sen bi evlen de öyle konuş bazı görümceler de gelini kıskanmak moda ona harcanan para sanki kendi parası ilişkin var mı merak ettim? Kıza tepeden tepeden bakıp sonra neden konuşmuyor etmiyor. Yüzüne bakıyor ya şükür et. Muhtemelen senden gençtir de. Benim abimin eşiyle de aram çok çok iyi değil konuşmayız fazla çok mu önemli bi yerde artık herkesin kendi ailesi. Benim gibi olsaydı abini de düşman ederdi artık telefonunuzu bile açmayan abin olurdu dert edinmiyor demek ki ama sana baya batmış

Yok benden büyükk o konu hakkında ne düşünüyosunnn

Abim de sıkılıyo ki ondan ayrıca ben niye kıskaniyim 3 sene amerikada yaşadım onun ulaşamıycağı kediyim ben hahshahsh
İyi kınanı hazırla dgdgdgsgs eee madem sen çokkk çokkk üstünsün ne diye dert ediniyorsun yengeni? Abin de evinin özelini durup durup sana yetiştiriyorsa senin annenin arkasından kim bilir neler diyor kıza. Yine şükür et arada eve geliyormuş ben bizzat kaynanamla görümcemi hayatımızdan engelledim kocam aramıyor bile

Gelmeme gibi bi şansı yok bize bağımlı çünkü parası yokkk

Cevap yazmak için kendini yorma troll olduğunu söyledi. Belli ki işi gücü uğraşı olmayan biri. Gece 3den beri durmaksızın, uyumaksızın aktif olmuş. Üstelik haftaiçi şu an. Evde annesi babasıyla yaşıyo muhtemelen

Peki bi şey sorucam guru olduktan sonra pro mu olunuyor yoksa arada başka bi unvan var mu bi de bu unvanlar başlıktan alınan yorum sayısına mı bağlı yoksa kendi yaptığımız toplam sayıyla mı alakalı

Gelininiz değil, yengeniz.
Önce bunu çözerseniz sorununuz kalmaz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…