- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.891
- 498
alıntıladığınız için teşekkürler arkadaşım :)Okumadim bende sevmiyorm oda beni brbifimizi sevmek zorunda miyiz degiliz bence.
O is sinerji birbirlerjni yrrden yere vurup 10 dk sonra sarmas dolas olanda var
Her iliskinin matemarigi farkli
Kendim adima sevmddim sdbep gormedjm sirf kardesimle evli o kadar fazlasi yok beklentim.sifif kafa rahat
Görümce olarak da sırf bir ödül için feyk konu açıp bu kadar insanı kandırdığını iddia ederek de ruh hastasısın.Evet garip olduğumu söylerler
Yok valla yerken de ne güzel harika diyordı tıka basa yiyordu eskiden hiç te beğenmiyo değil zaten kendi öyle yapamaz kiiiiialıntıladığınız için teşekkürler arkadaşım :)
konu sahibiYettiner sevmemiş sizi gelin siz de onu
annenizin yemeklerini yememe sebebi herkesin yaptığını yemiyordur ondan
lüzum kadar görüşün sizde ve kafaya takmayın
beklentiye girmişsiniz gerek yok
Onun yapısı o şekildedir , sessiz biridir bu onu kötü yapmaz, sen de tam tersi biri olabilirsin buda seni kötü yapmaz, yanlış yaklasiyorsun geline . Bende sosyal pozitif bı insanim, benimde çok sessiz ben konuşmayınca konsumayan arakadasim var ama seviyorum onun kişiliği o şekilde , öyle kabul ettim onu , sende onu öyle kabul etmelisinMal mal oturcaksa evinde otırsun enerjimizi düşürmesin
Evet doğru söylüyosun ama konu hakkında ne düşünüyosun gelin hakkında yaniGörümce olarak da sırf bir ödül için feyk konu açıp bu kadar insanı kandırdığını iddia ederek de ruh hastasısın.
Yok benden büyükk o konu hakkında ne düşünüyosunnnAbiye fsrklı bir bağ mı var anlamadım sen bi evlen de öyle konuş bazı görümceler de gelini kıskanmak moda ona harcanan para sanki kendi parası ilişkin var mı merak ettim? Kıza tepeden tepeden bakıp sonra neden konuşmuyor etmiyor. Yüzüne bakıyor ya şükür et. Muhtemelen senden gençtir de. Benim abimin eşiyle de aram çok çok iyi değil konuşmayız fazla çok mu önemli bi yerde artık herkesin kendi ailesi. Benim gibi olsaydı abini de düşman ederdi artık telefonunuzu bile açmayan abin olurdudert edinmiyor demek ki ama sana baya batmış
Gece yazmıştım aç okuEvet doğru söylüyosun ama konu hakkında ne düşünüyosun gelin hakkında yani
Tamam bakıyorum afedersinnGece yazmıştım aç oku
Abinin ona verdiği değeri kıskanıyor olmanı değiştirmiyor işte içten içe yiyip duruyorsun kendiniYok benden büyükk o konu hakkında ne düşünüyosunnn
Abim de sıkılıyo ki ondan ayrıca ben niye kıskaniyim 3 sene amerikada yaşadım onun ulaşamıycağı kediyim ben hahshahshAbinin ona verdiği değeri kıskanıyor olmanı değiştirmiyor işte içten içe yiyip duruyorsun kendini
İyi kınanı hazırla dgdgdgsgs eee madem sen çokkk çokkk üstünsün ne diye dert ediniyorsun yengeni? Abin de evinin özelini durup durup sana yetiştiriyorsa senin annenin arkasından kim bilir neler diyor kıza. Yine şükür et arada eve geliyormuş ben bizzat kaynanamla görümcemi hayatımızdan engelledim kocam aramıyor bileAbim de sıkılıyo ki ondan ayrıca ben niye kıskaniyim 3 sene amerikada yaşadım onun ulaşamıycağı kediyim ben hahshahsh
Gelmeme gibi bi şansı yok bize bağımlı çünkü parası yokkkİyi kınanı hazırla dgdgdgsgs eee madem sen çokkk çokkk üstünsün ne diye dert ediniyorsun yengeni? Abin de evinin özelini durup durup sana yetiştiriyorsa senin annenin arkasından kim bilir neler diyor kıza. Yine şükür et arada eve geliyormuş ben bizzat kaynanamla görümcemi hayatımızdan engelledim kocam aramıyor bile
Abinin maaşı senden mi çıkıyoGelmeme gibi bi şansı yok bize bağımlı çünkü parası yokkk
Benden değillllAbinin maaşı senden mi çıkıyo
Ee sana niye bağımlı oluyo sen kendini ailenden bağımsız görmüyor musun onlarla bitişik misinBenden değillll
Cevap yazmak için kendini yorma troll olduğunu söyledi. Belli ki işi gücü uğraşı olmayan biri. Gece 3den beri durmaksızın, uyumaksızın aktif olmuş. Üstelik haftaiçi şu an. Evde annesi babasıyla yaşıyo muhtemelenİyi kınanı hazırla dgdgdgsgs eee madem sen çokkk çokkk üstünsün ne diye dert ediniyorsun yengeni? Abin de evinin özelini durup durup sana yetiştiriyorsa senin annenin arkasından kim bilir neler diyor kıza. Yine şükür et arada eve geliyormuş ben bizzat kaynanamla görümcemi hayatımızdan engelledim kocam aramıyor bile
Peki bi şey sorucam guru olduktan sonra pro mu olunuyor yoksa arada başka bi unvan var mu bi de bu unvanlar başlıktan alınan yorum sayısına mı bağlı yoksa kendi yaptığımız toplam sayıyla mı alakalıCevap yazmak için kendini yorma troll olduğunu söyledi. Belli ki işi gücü uğraşı olmayan biri. Gece 3den beri durmaksızın, uyumaksızın aktif olmuş. Üstelik haftaiçi şu an. Evde annesi babasıyla yaşıyo muhtemelen
Gelininiz değil, yengeniz.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?