- Konu Sahibi fatmatskrn35
-
Anlasilan oglunuzun yaninda farkli yalnzken farkli davraniyor.sizde asla yalniz kalmayin hep oglunuz varken gidin.nekadar sinir olsada onun yaninda bisey diyemez.daha once yasadginiz ne var bilmiyorum ama yaptgi cok buyuk terbiyesizlik.ne olursa olsun insan allah icin boyle davranmaz o da olcak kaynana tarih tekerrur eder.merhabalar ben genç yaşta evlenip çocuk sahibi oldum.18 yaşında oğlumu doğurdum.oğlumda 3 sene evvel evlendi ve 1 yaşında torunum var.benim derdim gelinim ile.oğlumla eşi geçen hafta yeni bir eve taşındılar ben de uzun zamandır onlara ziyarete gitmiyordum gelinim biraz ters bir insandır beni pek sevmez sık sık bunu hissettirir.torunumu çok özlediğim ve yeni ev için dün onları ziyarete gittim.biraz oturduktan sonra oğlum işe gitmek için evden çıktı.gelin ben ve torunum kaldık.oğlum evden çıkmadan önce karısına anneme bi kahve yapta içsin demişti gelinde biraz surat asınca gerek yok kızım çok kalmayacağım zaten dedim oğlum bu duruma bozulunca gelin hemen toparlayıp olur mu anne bekle sen diyerek kahve yapmaya gitti.oğlum gittikten sonra kahveyi getirdi teşekkürederim kızım dedim aldım cevap vermedi.kahveden bi yudum aldım içinde şeker yoktu ben de şekersiz içemem kahveyi kızım bana şeker getirebilir misin dedim bana mufak orda kalk kendin al kahveyi buldun da bunuyosun dedi ben evladım kendim alırım zaten de yeni ev düzeninizi bilmiyorum mutfağını karıştırmayayım diye öyle dedim deyince gelip oturuyosun hizmet bekliyosun işim gücüm azmış gibi senle mi uğraşacağım dedi ben de bir şey demedim kalkayım ben artık dedim kapıdan çıkarken beni uğurlamadı oturduğu yerden bu evde konuştuklarımız burda kalacak eğer kocama bir şey söylersen seni çok kötü yaparım bilmiş ol dedi ben de evden çıktım şimdi size sormak istediğim oğluma bi şey söylemeli miyim sizce böyle bir kadın torunuma iyi bakıyor mudur eğer oğluma söylersem biliyorum işi boşanmaya kadar götürür ortada çocukları da var kimsenin yuvası bozulsun kimseye kötülük olsun istemem sizce söylemeli miyim oğluma yoksa söylediklerini saklamalımıyım yardım ederseniz çok sevinirim hnmlar şimdiden teşekkürler
ya bizim gelin dsha o kadr kotulugunu gormedim ama..Biz gelip gitmeyi de kestik, ne onun gelmemesini ne de bizim gitmememizi söz konusu bile etmedik hatta görüşmediğimizde kafamız çok daha rahat oldu ama bu sefer de kardeşimi ve çocuğunu bizim onları sevmediğimiz, bu yüzden gelip gitmediğimiz yönünde doldurdu. Tabi ben kardeşime çok kızıyorum bu konuda o ayrı, inanmamalıydı bize de sormalıydı sorun ne diye. Tamamen ona inanmayı seçti.
Hangi anne dayanır evladından bir haber alamamaya ya da onunla ilgili haberleri başkasından duymaya. Evlerine gitse karı koca kavga edecekler, telefon etse açmıyor, hasta mı sağ mı bilmiyor. Daha neleeer neler. Elimizi verdik kolumuzu kaptı adı batasıca. İyi ki ALLAH var ve ben o büyük günü bekliyorum yoksa biz de aptal değiliz ne yalanlar, kötülükler biliriz.
Bir de susan insan ezik insan değildir her zaman, iyi niyetinden ve sabrından susuyordur ki benim annem ezik bir kadın olmadı hiç, sadece idareci olmaya çalıştı ama karşındaki pislikse ne yaparsan yap temizlenmiyor.
Zeynep olayi nerde olmus? Merak ettim dun actigi konu hangisi?Konuya inandım bi yandan bu kadar sessiz kaldırabilir mi diye düşünüyorum???
zeynepguven in konusu sahte çıkmış dün yine başka üyelikle konu açmış Kazen açıklamış içimde bi şüphe oluştu acaba bu konuda mi yalan diye???
Yani insanlar nasıl gündemde kalacak konular buluyorlar
Konuya sahte desek konu gerçek çıkıyor bu seferde gerçekten inanıyoruz sahte çıkıyor
Bu kadar ajitasyon nedir ya???
Bizim insanımız merhametlidir duygusal dir bu kadar yalan hikaye uyduranı alkışlıyorum kesinlikle roman yazsin...
Allah razı olsun kızım doğru diyosunFatma hanım ben söylediklerinize inandım. Msj diliniz anneminkine benziyor :) inanılmayacak bir şey Yok ayrıca. Bazı üyelerin kaba tavırlarının kusuruna bakmayın
Gelininiz çok zor biriymiş, Allah yardımcınız olsun. Ama onu kendi kızınız gibi görüp, terbiyesini de uygun bir şekilde verin. Sevgi ile açılmayacak kapı yoktur .
İnşallah gelininiz yaptığı hatanın farkına varır .
Ama annelik ağırlığınızı da koruyun
Kazen in yazdığı son mesaja bakarmisinZeynep olayi nerde olmus? Merak ettim dun actigi konu hangisi?
kötülük yapanın kötülüğü saygısızlığı döner dolaşır onu bulur kardeşim bize anca geçici olarak zarar verir Rabbim kalbimizi güzel eylesin boşver.Ben yazdım fatma ... senin yaşında doğurmuş olsam ... bende kv olabilecek yaştayım .
Bana yapılsa ... orda verirdim cevabı geline .
Eğer geçmişte benden nefret etmesini sağlayacak bir ayıbım yoksa .
Yavrummm sen kimi tehdit ediyorsun der belertirdim gözlerimi ... ahanda böyle
Bu tehditlerin bana sökmez ... ha korkma şimdilik burda yaptığın burda kalacak ... seni koruyacağım yani evlat derdim.
Ama tekrarı olursa ... başka bir yüzümü görürsün can cağızım der ... torunumu öper .
Şimdilik hoşçakal güzel kız derdim .
Sonrası mı ?
Bundan sonra kiminle dans ettiğini öğrendiyse ne mutlu ona ... yok daha öğrenmediyse ... o zamannn seve seve dannns !
Amin kızım çok teşekkür ederim herkesin yaptığı kötülük döner dolaşır kendini bulur zaten Allah ıslah etsin artık.Aa kkdaki masum, melek kalpli gelinler toplaşmış ,
Hakikatten, hiç mi sebepsiz kayınvalidesini ve toptan kayın ailesini evine istemeyen , geldiklerinde surat asan, yatıya geldiklerinde çabucak gitsinler diye gündüzleri odasından dahi çıkmayan, suratlarına bakmayan, cadaloz gelin görmediniz ? Ben çok gördüm..
Hatta bir keresinde , bir mağazada teyzemin birisi yanımıza yanaştı , "doğacak torununun yeni kaybettiği eşine benzemesini " dilediği için, evet bir tek bu cümle için oğlunun evine giremediğini söyleyen kayınvalide bile gördüm.
Allah muhafaza etsin, fakat ben şöyle düşünüyorum Fatma ablacığım , hani diyorsun ya ,oğlum bu olayı bilse hanımını boşar ama birincisi bu karakterdeki bir kadını eşi tanır Ve baştan annesini saydırmasını bilir.
Büyük laf etmiş olmayayım ama gelinim beni evinden kovma noktasına gelebiliyorsa bir numaralı suçlu benim oğlumdur. Binbir emeklerle besle büyüt bu muameleyi gör . Gerçekten çok üzücü...Allah yardımcınız olsun , insaf vicdan versin bu karakterdeki gelinlere de .
söylemeyeye karar verdim huzursuzluk olmasın aralarında diye beni gelip geçici bir şekilde üzer bu yaptığı ayıp kalbindeki kötülük onu bulur sonunda Allah ıslah eder ama benim endişelendiğim canımı en çok sıkan nokta torunuma ne verebilir belirttiğiniz gibi bu konu çok düşündürüyor üzüyor beniBu konu doğruysa( burada o kadar fake konu açılıyor ki; kusura bakmayın) gerçekten çok işiniz var gelin hanımla.
Edep, terbiye olmayan bir kadının size saygısını geçtim(!) Kendi çocuğuna nasıl örnek birey olup, çocuğuna ne verebilir bilemedim...
Siz her seferinde böyle durum mu yasiyacaksiniz?oglunuzun evine ziyarette bulunamayacaksin o zaman...
Vallahi gelin hanımın anladığı şekilde hareket edin o zaman. Sessiz durursanız bu terbiyesizligi daha çok artar... onu da geçtim oğlunuzun yapısı nasıl? Yarın oburgun oglunuzu da uzaklastirmasin sizden ?
Kazen in yazdığı son mesaja bakarmisin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esim-sanirim-kv-ye-para-yediriyor.966149/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?