Gelinim beni tehdit ediyor

Kadindaki rahatliga bak bence oglunuzun yaninda soyleyin hemde bosarsa bosasin oyle bir kadinla evlilik yurumez zaten bakalim ne diyecek kocasinin yaninda terbiyesiz hatsiz

Anlasilan oglunuzun yaninda farkli yalnzken farkli davraniyor.sizde asla yalniz kalmayin hep oglunuz varken gidin.nekadar sinir olsada onun yaninda bisey diyemez.daha once yasadginiz ne var bilmiyorum ama yaptgi cok buyuk terbiyesizlik.ne olursa olsun insan allah icin boyle davranmaz o da olcak kaynana tarih tekerrur eder.

Gelininizin birşeyden çok canı yanmış gibi sizin ona karşı bir saygısızlığınız kavganız vs oldumu
Durup dururken kimse bu derece birine kötü davranmaz gibi geliyor

Konuya inandım bi yandan bu kadar sessiz kaldırabilir mi diye düşünüyorum???

zeynepguven in konusu sahte çıkmış dün yine başka üyelikle konu açmış Kazen açıklamış içimde bi şüphe oluştu acaba bu konuda mi yalan diye???

Yani insanlar nasıl gündemde kalacak konular buluyorlar
Konuya sahte desek konu gerçek çıkıyor bu seferde gerçekten inanıyoruz sahte çıkıyor
Bu kadar ajitasyon nedir ya???

Bizim insanımız merhametlidir duygusal dir bu kadar yalan hikaye uyduranı alkışlıyorum kesinlikle roman yazsin...

Bukadar dusunceli,kibar davranan k.v durup dururken böyle davranmaz sanmam bir gelin.

Teyzeciğim birdahaki sefere haber vererek gidersiniz inşaallah.. Tabii gelininiz size böyle fevri davrandı diye çocuğuna da kötü davranacak değil .. Dua edin uzaktan habersiz de gitmeyin..

ya bizim gelin dsha o kadr kotulugunu gormedim ama..
bir keresinde yemek goturdum haber de vermedim..
niye haber vermedin diyor..
her zamn haber veriuom bi kerede vermeyim..
ama neyse ama bizim gelinin ysptiklarini hakediyor benim ailem .
annem bana bile o kadr ilgi gostermezssken grlinin pesinde kosuyor..
yemege gelince sunuda ye bunuda ye..
boyle ysparlarsa gununu gorurler iste..
annem eminim gelini benden daha cok seviyordur..
ona laf soylemez tabi..
aman gectim ben..

A aaa anneligine nasil laf edersin konu sahibi ? Hem de oğlunla gelinini ayirmak mi istiyosun bakiyim sen ? Hiiii kotu kaynana seni. Diyoruz iyi kaynana yoktur diye. Bakin konu sahibi de cok kotu bir kaynana.

Dagilabiliriz

Su laflari söyleyebilen herhangi biri en hafif tabirle terbiyesizdir. Terbiyesiz bir kadinin yetistirecegi cocuk icin endiselenmek de babanesinin en dogal hakkıdır.

Benim esim anneme bu sekilde davransa ve annem bunu bana anlatsa adami boşarım. Akli başında her insanin yapacagi gibi. Bizi ayıran annem değil kocamin davranışı olur.

Hadi daha hala hakli cikaramadiniz gelini az daha uğraşın

Zeynep olayi nerde olmus? Merak ettim dun actigi konu hangisi?

hanımlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim yardım etmeye çalışmışsınız güzel görüşlerinizi belirtmişsiniz Allah razı olsun hepinizden konuya inanmayanlar olmuş onların da canı sağolsun onlara da teşekkür ederim inşAllah hiçbiriniz oğlunuzun kızınızın eşinden yana kötülük görmez çok iyi anlaşırsınız dünden beri olayı oğluma söyleyip söylememek konusunda düşündüm en sonunda söylemesem daha iyi olacağına karar verdim peygamber efendimiz(sav) ona karşı zulmedenlere bile Allahım onlara zulm etme demiş kimsenin kötülüğünü istememiştir ben eğer gidip gelinimle kavga edersem kötü söz söylersem ondan bir farkım kalmaz huzurları kaçmasın torunum oğlum da huzursuz olmasın bu dünyada değilse, öbür dünyada herkes hakkını alır Allah kimsenin yapığını içinde kötülük olanı cezasız bırakmaz.Çok teşekkür ederim herkese hayırlı günler.

Allah razı olsun kızım doğru diyosun

kötülük yapanın kötülüğü saygısızlığı döner dolaşır onu bulur kardeşim bize anca geçici olarak zarar verir Rabbim kalbimizi güzel eylesin boşver.

Amin kızım çok teşekkür ederim herkesin yaptığı kötülük döner dolaşır kendini bulur zaten Allah ıslah etsin artık.

Bu konu doğruysa( burada o kadar fake konu açılıyor ki; kusura bakmayın) gerçekten çok işiniz var gelin hanımla.
Edep, terbiye olmayan bir kadının size saygısını geçtim(!) Kendi çocuğuna nasıl örnek birey olup, çocuğuna ne verebilir bilemedim...
Siz her seferinde böyle durum mu yasiyacaksiniz?oglunuzun evine ziyarette bulunamayacaksin o zaman...
Vallahi gelin hanımın anladığı şekilde hareket edin o zaman. Sessiz durursanız bu terbiyesizligi daha çok artar... onu da geçtim oğlunuzun yapısı nasıl? Yarın oburgun oglunuzu da uzaklastirmasin sizden ?

söylemeyeye karar verdim huzursuzluk olmasın aralarında diye beni gelip geçici bir şekilde üzer bu yaptığı ayıp kalbindeki kötülük onu bulur sonunda Allah ıslah eder ama benim endişelendiğim canımı en çok sıkan nokta torunuma ne verebilir belirttiğiniz gibi bu konu çok düşündürüyor üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…