- 30 Ağustos 2016
- 35
- 45
- 3
- Konu Sahibi fatmatskrn35
-
söylemeyeye karar verdim huzursuzluk olmasın aralarında diye beni gelip geçici bir şekilde üzer bu yaptığı ayıp kalbindeki kötülük onu bulur sonunda Allah ıslah eder ama benim endişelendiğim canımı en çok sıkan nokta torunuma ne verebilir belirttiğiniz gibi bu konu çok düşündürüyor üzüyor beni
Evet maalesef asıl problemde bu.Umarim iyi bir anne olursöylemeyeye karar verdim huzursuzluk olmasın aralarında diye beni gelip geçici bir şekilde üzer bu yaptığı ayıp kalbindeki kötülük onu bulur sonunda Allah ıslah eder ama benim endişelendiğim canımı en çok sıkan nokta torunuma ne verebilir belirttiğiniz gibi bu konu çok düşündürüyor üzüyor beni
Ay Yok artık o konu yalan mıydı?Zeynepgüven1986 nın konusu bir yerden sonra teatral bir hava almıştı zaten fake olma şüphelerimizden bile söz ettirmedi bazı arkadaşlar saolsunlar.
Bunca insanın duygularını va zamanını sömürdü yazıklar olsun ve yine bir kv konusuyla karşımıza çıkmış. Saplantılı bir arkadaş anlaşılan
Niye anne olunca insan melek seviyesine mi çıkıyor çocuğunu ihmal eden ve dahi istismar eden anne yok mu ? Kimsenin anneliği sorgulanamaz nedir peygamber mi olunuyor doğurunca. Sevgi evlerine gidin annelerin neler yapabileceğini görürsünüzBir anne için çocuğa iyi mi bakıyor acaba diye varsayımlarda kim bulunursa haddini aşmış olur.. O yüzden de böyle bir endişe yersiz. Kimse kimsenin anneliğini ortada bir sorun yokken sorgulayamaz..
ya mune ben sunu der sunu bilirim..O komşum 2 erkek evlada sahip, çocuklar daha küçük ama kayınvalidesine ve kocasına yaptıklarını bildiğimden ileride epey eli maşalı bir kayınvalide olacağını biliyorum, ona gelin gidecek kızlara Allah yardım etsin.
Maalesef böyle gelinlerde var, bakın bir hikaye daha anlatayım, bir akrabamın başına geldi, kayınvalide şu an psikolojik tedavi görüyor gelini yüzünden çünkü böyle birşeyi asla beklemiyordu, kendi evlatlarından ayırmamıştı gelinini.
Bu akraba oğlunu evlendiriyor, çocuklarına çok düşkünler, evlatları için deli divane olurlar, herşeyin en iyisini yaparlar, kayınvalide de kayınpederde çok sakin insanlardır, bu ön tanıtımı yaptıktan sonra olayı anlatayım, oğullarını evlendiriyorlar, düğün, takı, eşya ne gerekiyorsa herşey tam manasıyla yapılıyor, evde alınıyor, bir süre sonra torun oluyor, kayınvalide gelini çalışıyor çocuğu da kreşe gidiyor diye geline araba alıyor, sonra yanılmıyorsam gelin oturdukları evi satıp başka semtte daha iyi bir ev alalım diyor, peki diyorlar evi satıp üstüne de para ekleyip oğullarına veriyorlar, gelin çocuğu, arabayı, tüm takıları, evdeki eşyaları, ev için verilen parayı alıp doğru annesinin evine gidiyor, diyeceksiniz ki neden durduk yere gidiyor mutlaka birşey olmuştur yok hiçbirşey olmuyor, evli olduğu çocuğu tanırım çok efendi bir çocuktur, içki, kumar, hatta sigara dahi yok, aldatma, şiddet yok, aile mahvoldu buna rağmen kayınvalide her ay torunu için açtığı hesaba para yatırıyor, ne olursa olsun o benim torunum, onun geleceğini düşünmek benim görevim diyor.
Yani bazen insanlar altında hiçbir sebep olmadan da kötülük yapabiliyor, bazı kayınvalideler ben çektim o da çeksin der fakat bazıları da vardır ki ben çektim gelinim rahat etsin deyip elinden geleni yapmaya çabalar.
Konu sahibesi gerçek ya da değil ama gelinlerinden hak etmedikleri halde fenalık gören annelerde var, evet hiçbirimiz kusursuz değiliz belki ama durduk yere de saygısızlığı ezilmeyi hak etmiyoruz şahsen.
Zeynepguven kayinvaldesi olen kocasi delirip koltugu yakan uye miydi ? Sahte miymis o konu?Zeynepgüven1986 nın konusu bir yerden sonra teatral bir hava almıştı zaten fake olma şüphelerimizden bile söz ettirmedi bazı arkadaşlar saolsunlar.
Bunca insanın duygularını va zamanını sömürdü yazıklar olsun ve yine bir kv konusuyla karşımıza çıkmış. Saplantılı bir arkadaş anlaşılan
He ya sahte çıktı. ben dediydim amaZeynepguven kayinvaldesi olen kocasi delirip koltugu yakan uye miydi ? Sahte miymis o konu?
2 gune bosaniyorum diyince ben de tahmin etmistim ama gene yedik yemi tüh be. Bu kadar insani sazan yerine koymus.He ya sahte çıktı. ben dediydim amabir kaç arkadaş daha söyledi bu konu fake diye ama geri püskürtüldük
Hem de nasıl. ben gerçekliğine inanmadığım için yorum yapmamıştım gerçi ama günlerce onu düşünüp dya edenler vardı. ne diyelim yukarıda Allah var.2 gune bosaniyorum diyince ben de tahmin etmistim ama gene yedik yemi tüh be. Bu kadar insani sazan yerine koymus.
Bu da mı fake yaaa bu da mi gol degil!! Neyse önümüzdeki konulara bakalim2 gune bosaniyorum diyince ben de tahmin etmistim ama gene yedik yemi tüh be. Bu kadar insani sazan yerine koymus.
Böyle kv var mı diyorsunuz da var yani , sevgili annem. Gelinler her türlü lafı itinayla sokar benim annem de aman ağzımızın tadı kaçmasın kıvamında susarannemin gelini kv min kızı olsaydım diyorum hep
Konu sahibi sesini kaydedin sonra da o sevgili gelininize bana bak gelin hanım bir daha beni tehdit edip saygısızlık edersen bu kaydı oğluma dinletirim deyin.
Benimki de öyle , annemden iyidirVar. benim kvmaşallah diyelim. hiç ters davranmadım ama yapsam alttan alır
Var ya benim kvdem.işte sorun da orada, öyle k.valide yok zaten olmak zorunda da değil.. ben öyle k.valide olsam Prenses isterim ne yapayım sıradan yurdum insanını değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?