Gelinim beni tehdit ediyor

Hiç bir sebep olmadan bu kadar terbiyesizce davranmasına anlam veremedim açıkçası. Aranızda daha önce bir sıkıntı olmadı mı

Evet maalesef asıl problemde bu.Umarim iyi bir anne olur

O nasil gelin çakinin gelini gibi.
Söyleyin tabi ki söyleyin. Ya da siz kendi aranizda halledin öyle kacip gitmek olmaz.Kaçmayin.onu seviyeye insan olmaya davet edin.

Böyle kv var mı diyorsunuz da var yani , sevgili annem. Gelinler her türlü lafı itinayla sokar benim annem de aman ağzımızın tadı kaçmasın kıvamında susar annemin gelini kv min kızı olsaydım diyorum hep
Konu sahibi sesini kaydedin sonra da o sevgili gelininize bana bak gelin hanım bir daha beni tehdit edip saygısızlık edersen bu kaydı oğluma dinletirim deyin.

Değil gelinim kendi evladım olsa haddini bildiririm!! bana saygı duymayan gelinin evinde ne işim var oğlumu mu özledim çıksın gelsin! kendime böylesi bir terbiyesizliği asla yaptırmam evime düşmanım gelse kalk al demem misafir gibi hizmet ederim günah yaa!!varmı böyle terbiyesizlik!! oğlumada aynen söylerim....

Ay Yok artık o konu yalan mıydı?
Yazıklar olsun ya !!
Ne kadar boş vakti var insanların

Edit: özür dilerim konuyu dağıttım

Bir anne için çocuğa iyi mi bakıyor acaba diye varsayımlarda kim bulunursa haddini aşmış olur.. O yüzden de böyle bir endişe yersiz. Kimse kimsenin anneliğini ortada bir sorun yokken sorgulayamaz..
Niye anne olunca insan melek seviyesine mi çıkıyor çocuğunu ihmal eden ve dahi istismar eden anne yok mu ? Kimsenin anneliği sorgulanamaz nedir peygamber mi olunuyor doğurunca. Sevgi evlerine gidin annelerin neler yapabileceğini görürsünüz

ya mune ben sunu der sunu bilirim..
su hautta ne gelinine ne de baska kimseye hak ettiginden fazla deger vermemek lazim..
bu gelini fazla simartmislar ..
bir kere her dedigine evet dememeliydiler..
evi varmis daha ne diye tasinmak istemis..
gozunu toprak doyursun ins..
milletin namusuyla duygulariyla oynadigi icin..
simarmislar gelini ..
bazen haddini bildirmek lazim..
araba alinacaksa once hakediyor mu??
oyle totosunu havaya kalditacak simartacak seyler yaparsa..
oyle o gelinde adi insan azina s..mis afedersiniz..
bazen iyi insanlarin iyiliklerinoi su istimal ediyorlar..
su da bir gercek ki iyiye iyi dusmuyor ya.. kotuye de kotu dusmuyor..
iyiye nerde cirkef var o dusuyor..
kotuye de nerde mazlum var o dusuyor..
Allah iyi insanlarla karsilastirsin merhametli insan olmasini bilen kimseler cikarsin karsimiza her daim...
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Zeynepguven kayinvaldesi olen kocasi delirip koltugu yakan uye miydi ? Sahte miymis o konu?

2 gune bosaniyorum diyince ben de tahmin etmistim ama gene yedik yemi tüh be. Bu kadar insani sazan yerine koymus.
Hem de nasıl. ben gerçekliğine inanmadığım için yorum yapmamıştım gerçi ama günlerce onu düşünüp dya edenler vardı. ne diyelim yukarıda Allah var.

Benim babam da gelini üstün tuttu beni küçümsedi hep, sonra ona da dirsek çevirdiler de anladı anyayı konyayı. Benim çok zoruma gidiyordu tabi ve kendime bir söz verdim "eğer bir gün evlenirsem ve kayınpederim olursa ona babamdan daha çok ilgi göstereceğim" diye bizzat babama inat. Fakat evlenmedim tabi :) Neyse, geçti o günler, bu günümüze şükür...

işte sorun da orada, öyle k.valide yok zaten olmak zorunda da değil.. ben öyle k.valide olsam Prenses isterim ne yapayım sıradan yurdum insanını değil mi?
Var ya benim kvdem.
Bize Ev verdi, birde geldi mi kaçar gibi gider , 5 dk zor oturur, 2 gelini var diğer geline de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…