Gelinim beni tehdit ediyor

Daha önce yaşanılan bi seyler mi var acaba. Niye durduk yere gelin böyle davransın

Eksik birseyler olmali.
Sizden neden bu kadar nefret ediyor onu bir bilsek.
Yavrum, oglan da arada kalmis belli. annesiyle es arasinda kalmak zor. Kalk kahve yap demis esine de söyle birseye takildim.
Oglunun evindesin, kizim sen otur ben bulurum sekeri diyip kalkabilirdin. cidden eli ayagi tutan insanlarin hizmet beklemesi bana cok itici geliyor.
Misafir degilsin aslinda torurnunun evi, tabi ev sahibinin nabzina göre davranmali. Sahsen bana gicik oldugunu bilen birine bir de sekeri yok demezdim aci aci icer kalkardim. Diger tahtitlere gelince bilemiyciim cünkü ben üc senede öyle bir hale geldim ki benim gibi mülayim biri kayinvalidesini parcalamak istiyor ama belli etmiyor hep bilincaltimda ugrasiyorum öyle psikolojik anlamda yordu beni.
Sizi sevmeyen bir insanla ugrasmayin. Oglunuz mutluysa oglunuzla denk getirip bulusun. Ayarlanir yani. Ne bileyim. Zorla güzellik bu kadar oluyor demek.

Daha önce yaşanılan bi seyler mi var acaba. Niye durduk yere gelin böyle davransın
yasanilan seyler bile olsa ,boyle yapmak mi lazim?
hepimiz birgun insallah kv olucaz.bunu hak edicek ne yapicaz.insan evladinin evinde gelinden veya damattan korkmamali.sadece sinirlarini bilmeli ebeveyinler.
ben cok uzuluyorum bu durumlara.

Gelininizin yanında oğlunuza söyleyin sonra dönüp gelininize "sakın beni bir daha tehdit etmeye kalkma haddini bil!" Diyip hiç diyaloğa girmeden çıkın gidin.

siz bu kadar iyiyken nasıl bu cumlelleri kurabiliyor? bencede gecmişte yada dugun zamanı yasanılan olumsuzluklar var hiç bir gelin durup duruken böyle davranmaz psikolojik sorunu yoksa

Hep kayinvalideler kötü değil tabi kötü gelinlerde var bütün iyiliklere rağmen kötü olan.Fakat teyzecim üzgünüm ben bu konuya pek inanmadım.

Hep kayinvalideler kötü değil tabi kötü gelinlerde var bütün iyiliklere rağmen kötü olan.Fakat teyzecim üzgünüm ben bu konuya pek inanmadım.

Katiliyorum, hatta diyorum ki keske benim kayinvalidem de gercekten iyi niyetli olsa daha az bencil olsaydi da bu kadar günaha girmeseydim. Esimin annesinden nasil tiksinebilirim, nasil bu hale geldim diyorum.
Iyi olmak varken, bu zaten sadece nefret edilen kisiyi degil, nefret eden kisiyi de yoran birsey. Yani tek tarafli birsey olmuyor.
Inandiriciligini gectim, eksik bence.
Neden saldirsin sana durduk yere cok merak ediyorum gercekten.

Hemen oğlunuza söylemezseniz bile bence gelininize haddini bildirin. insanlar ne kadar saygısız.

mrb kendimi sizin yerinize koyuyorum ve cevap veriyorum.benimde iki oğlum var ve birgün Allah nasip ederse bende kayinvalide olucam.böyle bir olayla karşılaştığım an tamda şunu yapardım.kahveyi alıp rastgele biryere firlatip ayağa kalkardim ve bana bak kızım oğlumla evlendin çocuk doğurdun diye oğlum senin kölen olmadı..ya adam olursun yada seni saçından tuttuğum gibi babanin evine postalattiririm.cocugununda yüzünü bir kez bile goremezsin..der ve çıkar giderdim.ve herseyi oğluma anlatirdim...ben çocuklarımız yetistirirken ilk önce anne sonra eş gelir..aynı durum eşim içinde geçerli once annesi sonra ben..eğer sizde bu fikirde yetistirdiyseniz oglunuzu sizi anlicaktir.ezdirmeyin kendinizi...

valla gelin seni istemiyo belli ogluna söylicende ne olcak yani en fazla huzursuzluk olur gelin seni istemel zorunda dgeil kahve yapmak zorunda degil kocası yanında yapmıs yeter sende mumkun mertebe gitme bayram seyran gelirlerse görürsün

Ne bilem en iyi kaynana bile bu laflar karşısında çığrından çıkardı.
Siz ya yazdığınşz cevaplari vermediniz yada kafanıza göre yazdınız

Saçından tuttuğum gibi babanın evine postalattırırım mı? :) :) :) :) :)
Karaktersiz bir birey mi olacak oğullarınız, nacizane sorum.. Karaktersizlikten kastım, hanımını boşayıp boşamayacağına annesi karar veren tipler çok karakterli değillerdir çünkü. Erkek ya da kadın için de geçerli tabiki bu. Anasının ağzına bakan insanlar sanırım böyle yetişiyor. :)

Mune , oğluna söylemezse gelin tüm konuşulanları ve hatta olayları yanlış aksettirebilir. O yüzden ben oğlunun da bilmesi taraftarıyım yoksa bazı insanlar kimden ne duyarsa ona inanıyor bu evladınız dahi olsa böyle olabiliyor maalesef. Yüzleşilmeli gerekirse de...

Valla ben konunuza inandım çünkü kpi döven gelin bile biliyorum
Benim kv demin bi lafı ""köpek havlarken taşlanır diye""sizde o zaman gelininize iyice bi laf sokacaktınız
Herkes yerini ve haddini bilecek tabiki konunun anlatımına gore yazıyorum öncesi varsa ayrı
Oglunuzada soyleyin tabiki onun bilmesi gerekir diye düsünuyorum

Biz gelip gitmeyi de kestik, ne onun gelmemesini ne de bizim gitmememizi söz konusu bile etmedik hatta görüşmediğimizde kafamız çok daha rahat oldu ama bu sefer de kardeşimi ve çocuğunu bizim onları sevmediğimiz, bu yüzden gelip gitmediğimiz yönünde doldurdu. Tabi ben kardeşime çok kızıyorum bu konuda o ayrı, inanmamalıydı bize de sormalıydı sorun ne diye. Tamamen ona inanmayı seçti.
Hangi anne dayanır evladından bir haber alamamaya ya da onunla ilgili haberleri başkasından duymaya. Evlerine gitse karı koca kavga edecekler, telefon etse açmıyor, hasta mı sağ mı bilmiyor. Daha neleeer neler. Elimizi verdik kolumuzu kaptı adı batasıca. İyi ki ALLAH var ve ben o büyük günü bekliyorum yoksa biz de aptal değiliz ne yalanlar, kötülükler biliriz.
Bir de susan insan ezik insan değildir her zaman, iyi niyetinden ve sabrından susuyordur ki benim annem ezik bir kadın olmadı hiç, sadece idareci olmaya çalıştı ama karşındaki pislikse ne yaparsan yap temizlenmiyor.

ben çocuklarımi karaktersiz yetistirmiyorum.tam tersi cok fazla karakterli yetistiriyorum.sadece karaktersiz bir geline nasıl davranacagımi söylüyorum...ben çocuklarıma edepli hayalı bir insan nasıl olunur onu ogretiyorum.zaten daha bana sıra gelmeden gerekeni yaparlar..edepsiz bir geline oğullarım ömürlerini harcamazlar zaten.annelerinin laflariyla hareket eden erkek cocugu yetistirmiyorum.sadece annelerine yapılan bu terbiyesizligi asla affetmicek evlatlar yetistiriyorum...

Bence bidaha gidin. Bu kadar rahat söyleyen siz tekrar gidince de ağzına geleni ardına koymaz. Ses kaydı alın dinletin oğlunuza. İnkar edemesin

Bir önceki mesajınız öyle demiyor ama..
Saçından tuttuğum gibi babasının evine postalattırırdım yazmışsınız, şu söylediklerinizle alakası bile yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…