- 11 Nisan 2008
- 446
- 491
- 628
- Konu Sahibi fatmatskrn35
-
kahve verdigindeki tavrı bana yapmış olsaydı öyle bir gelin ben ne yapardım cevabı o..ben saygisizliga hiç gelemiyorum.babam bile benimle konuşurken saygılı olmasını bekliyorum..kisiligim çok sert bu tarz konularda hiç affım yok...sanırsam ben oğluma sıra gelmeden dahada kotusunu yapardım..çocuğumda beni tanıdığı bildiği için gerekeni yapardı demek istedim..yalnız şunuda belirtiyim..tam tersi bir gelin varsa karsimda oğlum neyse oda odur..ister annesi ister teyzesi ister ablası olmamı istesin sonuna kadar da olurum..Çünkü ben kV ile oyleyim..abla kardes gibi...fazla uzattım
Bir önceki mesajınız öyle demiyor ama..
Saçından tuttuğum gibi babasının evine postalattırırdım yazmışsınız, şu söylediklerinizle alakası bile yok. :)
Oğlunun evi ama oğlu değil gelini hizmet ediyor bunu da unutmamak lazımkarşısında sinsi biri olacaktı ki zor yapardı bunları. Oraya gitmemeniz için yapıyor. Orası sizin oğlunuzun evi çekinmeden gidin. Oğlunuz varken gidin tek kalmayın üzer sizi. Kendini saklayamadığı anlar olacaktır elbette. Sizin bişey yapmanıza gerek yok gerçekten kötüyse kendini belli eder zaten. Sizde vebal almamış olursunuz. Yaparsa kendi yapar
Ne olursa olsun. Kızın anneside kızımınevi diye gider. Gelin-damat çocukları olmasa tanıyacakları kişiler değil. Kemdi evlatlarından ötürüdür muhabbetleri. Kim ne derse desin gerçek bu. Gelini hizmet ediyor diye bişey yok. Oğlunun o eve hizmeti yok mu?Oğlunun evi ama oğlu değil gelini hizmet ediyor bunu da unutmamak lazım
ne bileyim iste bir fikir. kadina uzuldum. bence okudukca anliyorum kadin aglasada bir sey fark etmez oglunun aklina kalkarken gelmis annesinin kahve icecegi bir cay koy karicigim hep beraber icelim annemle diyememis mi.Azcık aglayin mi cocukta anamı nasıl aglatirsin diyip boşasin kadını annesinin göz yaşına dayanamaz nasılsa
Var. benim kvYer yüzünde böyle kv var mıdır acaba cidden ?
Tamam ama eliyle yedircekte değil zaten. Ama yinede oğlan bir koltukta oturup televizyon keyfi yaparken, kaynananın ağlattığı gelin kaynanaya çay kahve yemek hizmeti ediyor.Madem çok sevdikleri oğulları yapsa ya. Oh ne ala memleket hep gelini ağlat laf söyle zulmet,hemde ana oğul oturup keyif yap, ağlattığı gelinden hizmet bekle oh yıpranan üzülen gelin nasılsa umurlarında değil.Ne olursa olsun. Kızın anneside kızımınevi diye gider. Gelin-damat çocukları olmasa tanıyacakları kişiler değil. Kemdi evlatlarından ötürüdür muhabbetleri. Kim ne derse desin gerçek bu. Gelini hizmet ediyor diye bişey yok. Oğlunun o eve hizmeti yok mu?
Ayrıca hizmet dediğiniz şey eliyle yemek yedirmesini beklemiyor ya? Tabiki hürmet etmek zorunda. Kastettiğim bu.
Zaten kadın oğluna söyledikten sonra ortalık daha da gerginleşir aralar açılır zaten.Oğlunuzla gelininiz bir aradayken patdiye söyleyin. O hadsiz bi daha da yapamaz. Oğlunuz evdeyken hiç arayı açmadan gidin. Terbiyesiz kadın
O kadın bi bilsin tehdidi yemiyo kv diye. bu normal bi kayınvalide gelin tartışması değil. Ciddi bi saygısızlık bu.Zaten kadın oğluna söyledikten sonra ortalık daha da gerginleşir aralar açılır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?