Gelinim beni tehdit ediyor

Terbiyesize bak ukala....Ablacım ne kadar çok üzüldüğünün farkındayım.Ben de yeni anne oldum bir oğlum var ve şimdiden yarın oğlum büyüyecek evlenecek ya sıkıntılı bir gelinim olursa diye düşünmüyorum değil...Oğluna söylesen kavga çıkacak araları açılacak iki gün sonra kız oğlanın aklını çelecek sana bozuk atacak tıpkı abimin anneme yaptığı gibi....İnanabiliyor musun üç abim var ama üçü de bir değil....Eğer ki ben oğlumdan vazgeçerim ama yine de hakkımı yedirmem diyorsan gelininin yaptıklarını oğluna anlat korkmadığını göster.Sen ne kadar alttan alırsan her zaman aynısı olacak.Bir yerde dur demelisin.

Kaynana kayınbaba ve görümcesinden çok çekmiş hayatı kararmış hastalanmış biri olarak asla ilerde 20 yıl sonra gelinime çektirmicem.Sonra kaynanamdan kayınbabamdan ne farkım kalır.Suanda bende görümceyim ve benim görümcemin bana yaşattıklarını ben abimin eşine yaşatmıyorum hiç bir sorunumuz yok şükür. Yoksa benim görümcemden ne farkım kalırdı. Biraz anlayış ve merhamet lazım işte.

Kaynana kayınbaba ve görümcesinden çok çekmiş hayatı kararmış hastalanmış biri olarak asla ilerde 20 yıl sonra gelinime çektirmicem.Sonra kaynanamdan kayınbabamdan ne farkım kalır.Suanda bende görümceyim ve benim görümcemin bana yaşattıklarını ben abimin eşine yaşatmıyorum hiç bir sorunumuz yok şükür. Yoksa benim görümcemden ne farkım kalırdı. Biraz anlayış ve merhamet lazım işte.

Bir önceki mesajınız öyle demiyor ama..
Saçından tuttuğum gibi babasının evine postalattırırdım yazmışsınız, şu söylediklerinizle alakası bile yok. :)
kahve verdigindeki tavrı bana yapmış olsaydı öyle bir gelin ben ne yapardım cevabı o..ben saygisizliga hiç gelemiyorum.babam bile benimle konuşurken saygılı olmasını bekliyorum..kisiligim çok sert bu tarz konularda hiç affım yok...sanırsam ben oğluma sıra gelmeden dahada kotusunu yapardım..çocuğumda beni tanıdığı bildiği için gerekeni yapardı demek istedim..yalnız şunuda belirtiyim..tam tersi bir gelin varsa karsimda oğlum neyse oda odur..ister annesi ister teyzesi ister ablası olmamı istesin sonuna kadar da olurum..Çünkü ben kV ile oyleyim..abla kardes gibi...fazla uzattım (

Hep kotu kayinvalide olacak diye bir sey yok, gelininde kotusu varmis demekki. Oglunuza suanlik bir sey demeyin ama gelinede iyi bir ayar verin ki bir daha terbiyesizlik yapamasin.

karşısında sinsi biri olacaktı ki zor yapardı bunları. Oraya gitmemeniz için yapıyor. Orası sizin oğlunuzun evi çekinmeden gidin. Oğlunuz varken gidin tek kalmayın üzer sizi. Kendini saklayamadığı anlar olacaktır elbette. Sizin bişey yapmanıza gerek yok gerçekten kötüyse kendini belli eder zaten. Sizde vebal almamış olursunuz. Yaparsa kendi yapar

Oğlunun evi ama oğlu değil gelini hizmet ediyor bunu da unutmamak lazım

Gelinin ağzının payını verseydiniz keşke..

Ben olsaydım direk yüzüne, senin karşında çocuk yok benimle doğru konuş derdim, senden korkumdan değil yuvanız bbozulmasın diye oğluma söylemeyeceğim ve bidahada bu eve adım atmayacağım. oğlum sorduğundada sana yönlendiririm benim niye gelmediğimi sen ona açıklarsın deyip kapıyı çekerdim...
Hadsiz çok sinirlendim..

Burdaki bircok uye kaynanalarindan cektikleri icin konunuz inandirici gelmemis olabilir ama annemde asagi yukari ayni seyleri yasadigi icin ben size inaniyorum. Evet KK kadinlari, kotu gelinlerde var. Kaynana cok iyi oldugu ve davrandigi halde, kaynanasina hayvan gibi davranan gelinler var. Hepsi sutten cikmis ak kasik degil. Benim annem herseye ragmen arada kotuluk olmasin diye konusuyor gelinle. Ben de konusuyorum ama cogu zaman zorlama oluyor konusmalarimiz. Hic samimi olmuyoruz. Anneme gozumun onunde kufur etmis, anneme el kaldirmaya kadar gitmis bir kadinla nasil samimi olunur ki zaten.

Konu sahibi, sizin icin cok uzuldum. Annem sustu, cogu seyi icine atti. Siz yapmayin memnun degilseniz soyleyin. Kendinizi ezdirmeyin lutfen.

Oğlunun evi ama oğlu değil gelini hizmet ediyor bunu da unutmamak lazım
Ne olursa olsun. Kızın anneside kızımınevi diye gider. Gelin-damat çocukları olmasa tanıyacakları kişiler değil. Kemdi evlatlarından ötürüdür muhabbetleri. Kim ne derse desin gerçek bu. Gelini hizmet ediyor diye bişey yok. Oğlunun o eve hizmeti yok mu?
Ayrıca hizmet dediğiniz şey eliyle yemek yedirmesini beklemiyor ya? Tabiki hürmet etmek zorunda. Kastettiğim bu.

Ben de senin givi tepkisiz kalır üzülürdüm herhalde ama doğrusu hemen o an içinden geçenleri söylemek... Bir daha yaparsa ağzını payını verin derim

Bu tip insanlar
İnsanın yüzüne baka baka inkar edip, garibanı oynayıp, iftiraya uğramış halleride çok güzel sergilerler.
Siz oğlunuza söylemeden önce bidaha gidin kahve içmeye, busefer ses kayıdı yapın cep le.
Sonra o sizi değil siz onu tehdit edin, elimde kanıt var, ya haddini ,saygını bil, yada istersen oğluma dinleteyim diyiverin.
Bakalım kimin dötü dört buçuk atacak ozaman:))

Azcık aglayin mi cocukta anamı nasıl aglatirsin diyip boşasin kadını annesinin göz yaşına dayanamaz nasılsa
ne bileyim iste bir fikir. kadina uzuldum. bence okudukca anliyorum kadin aglasada bir sey fark etmez oglunun aklina kalkarken gelmis annesinin kahve icecegi bir cay koy karicigim hep beraber icelim annemle diyememis mi.

Tamam ama eliyle yedircekte değil zaten. Ama yinede oğlan bir koltukta oturup televizyon keyfi yaparken, kaynananın ağlattığı gelin kaynanaya çay kahve yemek hizmeti ediyor.Madem çok sevdikleri oğulları yapsa ya. Oh ne ala memleket hep gelini ağlat laf söyle zulmet,hemde ana oğul oturup keyif yap, ağlattığı gelinden hizmet bekle oh yıpranan üzülen gelin nasılsa umurlarında değil.

Oğlunuzla gelininiz bir aradayken patdiye söyleyin. O hadsiz bi daha da yapamaz. Oğlunuz evdeyken hiç arayı açmadan gidin. Terbiyesiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…