Gelinim beni tehdit ediyor

Oğlunuza bisey demeyin bence eğer boşanmaya gidecekse sonu. Siz annesinin ve kendinizden önce oglunuzu dusunmelisinz.oglunuzi gormek istedgnz zamanda o size gelsin yada oğlunuz varken yarım saat uğrayıp gorun

Alinti kurali yok ama kacak dovuse giriyor bu

Neyse ne yazacagimi iyi bilirim ve yazarim belliki hatir yapilmamis yardim sorulmamis ki karsilikli olmasi zorunlu seylerdir.Habersiz gidilmis oglu evden ise gitmis annesinin kahveyle agirlanmasini istemis demekki kisa kal demek istemis annesine :)

Burda kayinvalide sevdalisini oynamaya gerek yok hakli olsaydi durduk yere kimse birisine kotu davranmazdi.Ilk mesajimdada belirttigim gibi dogru degil gelinin yaptigi ama kaynanada bos degildir.

Akşamına bir daha evine gider yeniden kahve yapmasını isterdim.Şekersiz olmuş diye şeker getirmesini isterdim.(bir taraftan da gözümle imaı imalı bakardım)Oğlunuza anlatacaksınız yaşananları diye,etekleri tutuşurdu gelininizin,bu korku da Ona yeterdi.

Yillar sonra bu gelinler kv olunca seyreyleyelim cümbüşü

Gerçekten bu son model gelinlerlerde bir heyheyler gerçekten kötü insanlarla denk gelenler kötü şeyler yaşayanları ayrı tutuyorum Allah onların yardımcısı olsun ama havadan nem kapıp da kv görümce elti herkes kötü bir kendileri iyi tripleri bana öğk getirdi. Vallahi bazı insanlara yaranmak zor.

Hepsi bir gün kayınvalide olacak. Ben büyüklerine kasten saygısızlık yapanların da aynısını elbet bir gün yaşayacağına inanarak kendimi teselli ediyorum..

valla kusura bakmayın, tek tek mesajları ya da nickleri alıntılamayla uğraşamam.. birileri yazmış, birileri katılmış bende yazdım.. korkum ya da çekincem olsa yazmam zaten :)

ben k.valide sevdalısını oynamıyorum bizzat öyleyim :) siz çok mış, muş, miş kullanıyorsunuz olayın bu kısmı kendi yorumunuz olduğu için uzun uzun cevap yazma gereği görmüyorum.. ama "kimse kimseye durduk yere kötülük yapmaz" meselesine gelince sadece sevgiler diyebiliyorum size, umarım hep böyle masum kalır düşünceleriniz :)

Aa kkdaki masum, melek kalpli gelinler toplaşmış ,
Hakikatten, hiç mi sebepsiz kayınvalidesini ve toptan kayın ailesini evine istemeyen , geldiklerinde surat asan, yatıya geldiklerinde çabucak gitsinler diye gündüzleri odasından dahi çıkmayan, suratlarına bakmayan, cadaloz gelin görmediniz ? Ben çok gördüm..
Hatta bir keresinde , bir mağazada teyzemin birisi yanımıza yanaştı , "doğacak torununun yeni kaybettiği eşine benzemesini " dilediği için, evet bir tek bu cümle için oğlunun evine giremediğini söyleyen kayınvalide bile gördüm.
Allah muhafaza etsin, fakat ben şöyle düşünüyorum Fatma ablacığım , hani diyorsun ya ,oğlum bu olayı bilse hanımını boşar ama birincisi bu karakterdeki bir kadını eşi tanır Ve baştan annesini saydırmasını bilir.
Büyük laf etmiş olmayayım ama gelinim beni evinden kovma noktasına gelebiliyorsa bir numaralı suçlu benim oğlumdur. Binbir emeklerle besle büyüt bu muameleyi gör . Gerçekten çok üzücü...Allah yardımcınız olsun , insaf vicdan versin bu karakterdeki gelinlere de .

Son düzenleme:
Burda kayınvalideler o kadar yerden yere vuruluyor ama kimse bir kerede kayınvalideden dinleyelim acaba sen ne yaptında böyle davrandı denmiyor. Koşulsuz geline hak veriliyor.buradaki çogunluk daha kayınvalide olmadığı için hep geline hak veriliyor. Bende gencim kayınvalide değilim ama empati yapıp kendimi bu bayanın yerine koyabiliyorum. Evet kayınvalidedini sevmek zorunda değil gelin ama bu kadar saygısızda olmamalı asla. Bide iki yüzlüce oğlunun yanında iyi o yokken vur kaynanaya ayıptır yaa. Ben olsam oğluma söylemesemde ağzının payını güzel verip ben onu korkuturdumki bir daha böyle tehditli konuşamazdı. Siz hem ona cevap vermeyip hem oğlunuza söylemedikçe daha çok devam eder bu tavırlara.

Yillar sonra bu gelinler kv olunca seyreyleyelim cümbüşü

Yok canim yaa yine hic birsey olmaz.
Bu zamanin gelinleri olarak hakli olurlar
O zamanin kv deleri..

Zaman degisir
Mevsimler degisir, kuslar gocer..
Degismeyecek tek sey hakliliklari :|
Bu dunya boyle bir dunya iste..

Mis larin sadece bir tanesi benim varsayimim gerisi konuda yaziyor

Henuz cevremde kiskanclik harici durduk yere sorun cikartan gormedigim icin heo masum kalicam sanirim

Bu forumda bu düşünce hakim.
Taraflardan biri hep haklı bir taraf hep haksız.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bir benzeri boşanmış erkeklerle ilgili olan konularda da oluyor.Ne zaman öyle bir konu görsem içinde muhakkak ''bir kadın boş yere yuvasını dağıtmaz,adam kesin bir şeyler yaptı'' yorumları var.
Burada da öyle.Kv çok iyi gelin çok kötü olamaz,kesin kötü şeyler yapıp gelini çıldırttı.

Tamam forum kadınlardan oluşuyor belki yaş olarak gelinler daha yoğun ama bu demek değil ki suçlu olan hep burada karalananlar.Her aile bir değil,her insan bir değil bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

Butun fake hesaplar ad soyad ile uyelik alir genelde ilginc.
Bence soyleyin oglunuza melek kv.

Hayir yani o zaman bu gelinler hepten suclu. Demek ki gelin de bi sey yapti ki kv yardima gitmedi. Böyle yaparak ilk insana kadar gidebiliriz

Kaynana dert yaninca varsayimlarla gelini akliyorlar. Gelin dert yanarsa kaynana ile empati yapan kimse çıkmıyor ne hikmetse

Not: Kaynana sevdalisi degilim. Pek sevmem kendisini hatta

Daha ilginci su forumda en az yuz tane ruh hastasi gelin konusu okudum, hepsinde kvalideyi gomecek bir sey buldular.. yahu kvalide opuyor diye konu acanlar var, kvalide oglunu ariyor diye konu acanlar var ve bu konularda da gomuluyor kvalideler.. valla saka gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…