fotolar o kadar güzeldi ki ben dedim ki bunu mailime atabilir misin?o da yarım ağız hıı olur atarım demişti.atmayacağını anladım ama çıkartırlarsa alırım diye düşünmüştüm.ama o herhalde unutur diye düşündü.fotoları aracağımı tahmin edemedi demek ki.
en çok da bir kötülüğüm dokunmadı aksine bir sürü iyiliğim var nasıl böyle yapar ona yanıyorum.
fotolardan sadece birini silmemiş o da yanımda annem olan,annem sorabilir diye düşündü galiba.
ben herkesle iyi ama mesafeli olmayı tercih ediyorum.onun için sorsam mı diye tereddüt ettim ama sonra sordum."benim fotolarım vardı onlar nerede" dedim.o da kızardı önce sonra ya onlar kötü çıkmıştı ondan sildim dedi.ben de "aslında çok güzeldi onlar face koyacaktım hatta dedim.eveledi geveledi.en sonunda "sen başka yere eşin başka yere bakmış ondan sildim" gibi salakça bir açıklama yaptı.
en çok da bir kötülüğüm dokunmadı aksine bir sürü iyiliğim var nasıl böyle yapar ona yanıyorum.
fotolardan sadece birini silmemiş o da yanımda annem olan,annem sorabilir diye düşündü galiba.
ben herkesle iyi ama mesafeli olmayı tercih ediyorum.onun için sorsam mı diye tereddüt ettim ama sonra sordum."benim fotolarım vardı onlar nerede" dedim.o da kızardı önce sonra ya onlar kötü çıkmıştı ondan sildim dedi.ben de "aslında çok güzeldi onlar face koyacaktım hatta dedim.eveledi geveledi.en sonunda "sen başka yere eşin başka yere bakmış ondan sildim" gibi salakça bir açıklama yaptı.
aman caniiiim bosver kendin diyorsun belliydi verdigi cevaptan yine hazirlanip cekilirsin face koyarsin moralini bozdugun seye bak
canım fotolar çok hoşuma gitmişti ama o önemli değil ,yüzlerce fotonun içinden benim2-3 fotomu silmiş.kendi anasının esnerkenki halleri bile var ama benimkileri silmiş.
canım fotolar çok hoşuma gitmişti ama o önemli değil ,yüzlerce fotonun içinden benim2-3 fotomu silmiş.kendi anasının esnerkenki halleri bile var ama benimkileri silmiş.
peki kızlar bundan sonra ne yapayım? ben bu lafları söylerken abim de oradaydı.ama hiç sesi çıkmadı ya dikkati bizde değildi ya anlamadı ya da karışmak istemedi bilmiyorum.benim makine de duran 2 fotoğrafım batmış ona ya.
şimdi ben ne yapayım güzel bir akıl verin."benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum"falan mı desem acaba?yoksa hiçbir şey demesem mi?yoksa abime eşine kırıldım benim fotolarımı silmiş mi desem.
anladim canim bundan sonra ona karsi yaklasimin ona göre olur ama fotoraflarinida mutlaka cekip koy
biliyorum dışarıdan çok basit bir olay gibi görünüyor gözünüze.zaten onlarca fotom var.ama benim düşündüğüm benle alıp veremediği ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?