savaş açmayı hiç düşünmüyorum.o kadar mesaim yok zaten ona ayıracak.ama şunu anladım ki ne olursa olsun el kızı asla eşinin ailesinden kimseyi sevmiyor.
savaş açmayı hiç düşünmüyorum.o kadar mesaim yok zaten ona ayıracak.ama şunu anladım ki ne olursa olsun el kızı asla eşinin ailesinden kimseyi sevmiyor.
peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?
Bence bu olayda bekle.
Bir yanlışını görürsen o zaman hafiften iğnele
Bugün yaptığın gibi 'Nerede resimler' vs. demişsinya.
Ama eğer ileri giderse, öncelikle onla sert bir dille konuş.
Belki orta yolu bulursunuz.
Yok olmadı dersen de abine git.
Abinle arasını bozmayacak ama karısının marifetlerini anlatacak bir konuşma yap.
Bana kalırsa tabi:)
işte dediğim olay bu karısının marifetlerinden haberdar olsun isterdim.ama haklısın bu ilk yanlışı hemen atılmayım.bir de gitmeden diyor bana (ben ondan büyüğüm,her ne kadar ondan 5 yaş küçük görünsem de) "abla eşin gidince (yurtdışına gidecek) illa bizde kal". hıı dedim içimden çok seviyorsun ya beni kocasına göstermelik.
işte dediğim olay bu karısının marifetlerinden haberdar olsun isterdim.ama haklısın bu ilk yanlışı hemen atılmayım.bir de gitmeden diyor bana (ben ondan büyüğüm,her ne kadar ondan 5 yaş küçük görünsem de) "abla eşin gidince (yurtdışına gidecek) illa bizde kal". hıı dedim içimden çok seviyorsun ya beni kocasına göstermelik.
peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?
başka derdiniz yok mu sizin.boş boş şeylere kafa yoruyosunuz.silebilir makina onun istediğini yapar çekmeyebilirdide seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?