Gelinimiz benim fotoğraflarıma tahammül edememiş

savaş açmayı hiç düşünmüyorum.o kadar mesaim yok zaten ona ayıracak.ama şunu anladım ki ne olursa olsun el kızı asla eşinin ailesinden kimseyi sevmiyor.

savaş açmayı hiç düşünmüyorum.o kadar mesaim yok zaten ona ayıracak.ama şunu anladım ki ne olursa olsun el kızı asla eşinin ailesinden kimseyi sevmiyor.

Ben seviyorum eşim değil henüz ama iyiler bi kötülüklerini görmedim.
Klişeleşmiş kötü görümce, kaynanaya da inanmıyorum.
İnsan olsunda görümce mi kaynana mı fark etmez.
Ama yerinizde olsam bu olayda ses çıkarmam,
Abimle aramı bozduğunu gördüğüm anda ki gördüm bunu yapan 'masum gelinleri' o zaman bitmiştir o.
Savaştan kastım, tek bir söz.
'Allah sana da senin gibi birini versin'
Bu kadar.

ben de giderken öpmedim onu iyi akşamlar dedim uzaktan.bu olaydan sonra da mesafeli durdum.ama o üçbuçuk atmaya başlamıştır öyle sırları var ki bende ,ya birilerine söylerse diye.ama söylemem tabiki bana yakışmaz.

peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?

Bence bu olayda bekle.
Bir yanlışını görürsen o zaman hafiften iğnele
Bugün yaptığın gibi 'Nerede resimler' vs. demişsinya.
Ama eğer ileri giderse, öncelikle onla sert bir dille konuş.
Belki orta yolu bulursunuz.
Yok olmadı dersen de abine git.
Abinle arasını bozmayacak ama karısının marifetlerini anlatacak bir konuşma yap.
Bana kalırsa tabi:)

eşimin ailesini görümcemi bende çok severim ki anlatırken görümcem bile demem ablam derim.
bence hiiiiçte takmaya değmez. aranızın çookmu iyi olduğunu düşünüyordun arkadaş gibi kanka gibi gezmelere tozmalara gidiyordun, onunla çok vakit geçiriyordunda şokmu oldun?
bu şekilde bir ilişkiniz yoktuysa kafana takmaya değmez. mesafeni koru. abine kesinlikle duyurma. araları bozulmasın. bundan sonra sende samimiyetine güvenme ama tavır alma bence. herkes ettiği kadarını bulur.

işte dediğim olay bu karısının marifetlerinden haberdar olsun isterdim.ama haklısın bu ilk yanlışı hemen atılmayım.bir de gitmeden diyor bana (ben ondan büyüğüm,her ne kadar ondan 5 yaş küçük görünsem de) "abla eşin gidince (yurtdışına gidecek) illa bizde kal". hıı dedim içimden çok seviyorsun ya beni kocasına göstermelik.

Yok canım almayayım bugün fotoğrafımı silen yarın napar demek gelir insanın içinden ama abin var işte.
Üç buçuk atıyor da niye yapıyor ben onu da anlamadım.
Kesinlikle mesafeni koru hatta bir şeyleri belli et derim.
İlk yanlışında da açmayalım aralarını
Abin de mutsuz olmasın yani.

ben senin yerinde olsam abinin yanında laf sokardım annenin esnerken fotoğrafı duruyo benimkimi gözüne battı diye sonradan için içini yemezdi..neyse gerçi alt tarafı bi fotoğraf

başka derdiniz yok mu sizin.boş boş şeylere kafa yoruyosunuz.silebilir makina onun istediğini yapar çekmeyebilirdide seni.

siz yinede iyi tarafından bakmaya çalışın bence. ne bilim belki kameranın hafızası dolmuştur o yüzden silmiştir evet annesininkinide silebilirdi ama o annesi. nekadarda iyi olsanız annesine değişmez. eğer size karşı bi tersliği olsaydı asla sırlarını paylaşmazdı diye düşünüyorum. büyüklük sizde kalsın bi ara yanlız kaldığınızda konuyu açın ve bozulduğunuzu söyleyin.

peki ben bunu aileden biriyle paylaşayım mı?

fotoğraf olayından bahsediyosan bence o kadar abartmaya gerek yok boş ver derim bu seferlik affet sana sır verecek kadar seni samimi buluyorsa bu da seni sevdiği anlamına gelir bence yine de sen bilirsin tabi

canım takma kafanı bellki bu gelin kendi ailesinden başka kimsenin fotosunu istemiyo sende çaktırmasaydın aaa öylemi cnm tamam önemli değil ben bidaha çekerim deseydin keşke ona

bence abartmışsınız görende kız küfür falan etti sancak
o senin abinin namusu ne demek sırları var bende
anlat herkese kavga etsinler ozaman için rahat eder belki
siz eşinizin ailesine çokmu saygı değer 4*4 lük davranıyorsunuz
kusura bakmayın ama abartmışsınız

Son düzenleme:
Sözler çok başka yere çekildi yalnız.
Arkadaş zaten belirtti kimseye söylemeyeceğini, kendisine yakıştırmadığını.
Evet haklı bazı yorumlar, kimse çekmek zorunda değil, annesini kimse değişmez ama,
Saygı meselesi bence.
Tabii sizin görüşlerinize saygı duyarım :)

Son düzenleme:
Hep görümceleri kötülerler ama sanki gelinler melake al işte !!! Sen de buna benzer bir olayı ona yap yap ki anlasın hatasını ve eskisi gibi de yüz verme...

ben olsam o anda sakayla karisik "gözüne mi batti fotolarim" derdim
ama madem o zaman birsey dememissin, bundan sonrada birsey demek cok sacma olur..
"karisinin yaptigini görsün" düsüncesi ile abine söylersen gereksiz agiz dalasina girersiniz
bosuna abartip tadini kacirmana degmez.. sonucta fotograf

Son düzenleme:
başka derdiniz yok mu sizin.boş boş şeylere kafa yoruyosunuz.silebilir makina onun istediğini yapar çekmeyebilirdide seni.

Sizin iyi anlastıgınızı düsündügünüz biri aynı seyi yapsaydı?
Cekmeyebilirdi ama cekmis iste..
Arkadasta alıcam demis! Dememis olsa neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…