Gelinimiz benim fotoğraflarıma tahammül edememiş

canım boşver.sen çizgini koru ne uzak dur ne yakın
zaten biz görümcelerin adı çıkmış
abine şikayet falan eder.herşey snn üstüne kalır o kendi rezilliği ile kavrulsun

ben katilmiyorum bu yorumunuza, hem gorumceyim, hem gelinim..

her gorumcenin ve her gelinin adi cikmaz ama huysuz ,aksi, lanet her insanin adi cikar, gelin olmakla yada gorumce olmakla kazanilan bir ozellik degildir bu..

canım boşver.sen çizgini koru ne uzak dur ne yakın
zaten biz görümcelerin adı çıkmış
abine şikayet falan eder.herşey snn üstüne kalır o kendi rezilliği ile kavrulsun

istemeyerek de olsa bu yoruma katılıyorum.çünkü benim tek suçum görümce olmak.aslında kafa yapılarımız yaşayışımız falan yakın birbirine.komşu ya da arkadaş falan olsak kanki olabilirdik.ama adım görümce diye sadece potansiyel kötü oluyorum.

her gorumcenin ve her gelinin adi cikmaz ama huysuz ,aksi, lanet her insanin adi cikar, gelin olmakla yada gorumce olmakla kazanilan bir ozellik degildir bu..

nanymchpee Evet bende senin gibi düşünüyorum bende hem görümce hem gelinim ama iki taraflada kankadan bile iyiyiz konu komşunun bizi çekiştirmesine varan bir samimiyet içindeyiz kardeş gibiler diye lafımızı ediyorlarmış kendi aralarında :13::

kıskandım canım seni.bende hem gelinim hem görümce.görümcemi severim ama bana karşı çok resmi,sanırım o da tatsızlıklar olmasın diye mesafeli olmaya çalışıyor.iki de gelinimiz var.bu da sevdiğim gelinimizdi ama işte...

ayıp etmiş.....valla canım gelini ,görümcesi yok bu işin insanlar gerçekten tuhaf .......yaptığı çok gereksiz ve basitlik boşver daha ne fotolar çektirirsiniz elinden anca bu iki fotoyu silmek gelir boşver ...varki fazlan çekemiyor .......

yok çekiyor da sonra siliyor :44:

size sirlarini verdigine gore sorun siz degil,evliliginizdir..gozu o fotograflari goturmemis olabilir.benimde arkadasla birlikte onun makinasindan cekildigimiz fotolar vardi.bikac tanesini cok begendim bunlari gonder cok begendim dedim nedense kotu ciktiklarim gonderilmis..simdi kendi makinamla cekiliyorum o da yoksa telefonuma cektiriyorum.gicik bi durum ama bosver takma..

kusura bakmayında iyi davranınca bile laf ediyorlar görümce diye.bu bana göre doğru.katılabilirsinizde katılmayabilirsinizde

Aranızdaki tüm iletişimi koparacak kadar dert etmeyin kendinize...
Üzüldüğünüze, can sıktığınıza değmez.
Siz durumun farkında olduğunuzu belli etmişsiniz; o da gereken mesajı almıştır zaten.

Ayrıca ağabeyiniz farketmemiş olabilir, çünkü erkekler bizim kadar detaycı düşünmüyorlar ve bu tür olayları umursamıyorlar.

Hiç bilimezsiniz ki, belki de o resmiler çekilirken bir bakış, bir laf ona ima iğneleme gibi gelmiştir (siz yaptınız demiyorum olur bazen insanın alıngan, ters gününe denk gelir) veya ikimiz de yakın zamanlarda doğum yaptım demişsiniz, herkes loğusalık psikolojisini aynı zamanda atlatamaz onunla alakalı bir şey olabilir.
Ha bu ihtimaller yapılan davranışın fütursuzca olduğu gerçeğini değiştirmez.
Hiç de hoş bir davranış olmamış...

o değilde gelinin sırlarını merak ettim ben :)))) arkası yarın gibi oldu ya :))))
bu arada benim düğün cdbilgisayarıma atmıştım içindeki görümceme ait ki kendisiyle düğünden beri görüşmüyorum zaten bütün fotoları sildim.ama benim haklı sebeblerim var cidden birde cd de duruyormu bilmiyorum ama ben kendi pc den sildim zira görmeye tahammülüm olmayan bir insan kendisi

bence biraz daha bozmalıydınız.ananın esnek halleri batmamış da benim 2 fotoğrafım mı battı demeliydiniz.safi kıskançlık.

Çok ayıp etmiş,,

Bundan sonra daha mesafeli olun bence,,

Abisine filan da söylemeyin ki bişe diyeceğini zannetmiyorum, canınızı sıkmayın bosyere,,

Benim makinemide nişanda kuzenime vermiştim herkesi ceksin diye, arada sevmediğim, hoslanmadıgım insanlarda vardı ama ben hiçbirini birbirinden ayırmadım sakladım istenir diye ve pc ye yükledim,,

bir nevi saygısızlık yok etmesi.

çok basitlik kokan hareket yapmış gerçekten...inma o seviyeye derim ben

işte bu olayda da görüldüğü gibi, görümce potansiyel suçlu, gelin masum olmuyor her zaman :) demek ki insanlara göre oldukça değişiyor bu durum. gelin, görümce veya kaynana, farketmiyor, eğer kişi gerçekten "insan" olursa, hiç sorun kalmıyor ortada..

bence de kendinize dert etmeyin o yüzden, belki kıskanmış ve silmiş olabilir, belki de gerçekten önemsemeyip silmiştir, değer mi dşünmeye, boşverin, siz olgun olan taraf olun...

sanırım olay şu adın görümce olunca iyi de yapsan altında kötülük vardır diye bakıyorlar.

iyi de gelinlerde görümce, ya da olacak, görümcelerde gelin ve onların görümcesi var vs.. vs.. kısır döngü
bence kafaya takılcak bişey değil, her müsibette bi hayır vardır hesabı, tanımış oldun, hayat uzun, erken tanıman iyi olmuş, fotoları almaya sözleştiğiniz halde silmesinde iyi niyet ya da safça bi hareket göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…