canım boşver.sen çizgini koru ne uzak dur ne yakın
zaten biz görümcelerin adı çıkmış
abine şikayet falan eder.herşey snn üstüne kalır o kendi rezilliği ile kavrulsun
canım boşver.sen çizgini koru ne uzak dur ne yakın
zaten biz görümcelerin adı çıkmış
abine şikayet falan eder.herşey snn üstüne kalır o kendi rezilliği ile kavrulsun
ben katilmiyorum bu yorumunuza, hem gorumceyim, hem gelinim..
her gorumcenin ve her gelinin adi cikmaz ama huysuz ,aksi, lanet her insanin adi cikar, gelin olmakla yada gorumce olmakla kazanilan bir ozellik degildir bu..
nanymchpee Evet bende senin gibi düşünüyorum bende hem görümce hem gelinim ama iki taraflada kankadan bile iyiyiz konu komşunun bizi çekiştirmesine varan bir samimiyet içindeyiz kardeş gibiler diye lafımızı ediyorlarmış kendi aralarında :13::
ayıp etmiş.....valla canım gelini ,görümcesi yok bu işin insanlar gerçekten tuhaf .......yaptığı çok gereksiz ve basitlik boşver daha ne fotolar çektirirsiniz elinden anca bu iki fotoyu silmek gelir boşver ...varki fazlan çekemiyor .......
yok çekiyor da sonra siliyor :44:
yok canım seni çekemiyor anlamında dedim kıskanıyor yani çok güzel çıkmıştım dedin ya ondan
ben katilmiyorum bu yorumunuza, hem gorumceyim, hem gelinim..
her gorumcenin ve her gelinin adi cikmaz ama huysuz ,aksi, lanet her insanin adi cikar, gelin olmakla yada gorumce olmakla kazanilan bir ozellik degildir bu..
kusura bakmayında iyi davranınca bile laf ediyorlar görümce diye.bu bana göre doğru.katılabilirsinizde katılmayabilirsinizde
sanırım olay şu adın görümce olunca iyi de yapsan altında kötülük vardır diye bakıyorlar.
sanırım olay şu adın görümce olunca iyi de yapsan altında kötülük vardır diye bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?