en çok da bir kötülüğüm dokunmadı aksine bir sürü iyiliğim var nasıl böyle yapar ona yanıyorum.
fotolardan sadece birini silmemiş o da yanımda annem olan,annem sorabilir diye düşündü galiba.
ben herkesle iyi ama mesafeli olmayı tercih ediyorum.onun için sorsam mı diye tereddüt ettim ama sonra sordum."benim fotolarım vardı onlar nerede" dedim.o da kızardı önce sonra ya onlar kötü çıkmıştı ondan sildim dedi.ben de "aslında çok güzeldi onlar face koyacaktım hatta dedim.eveledi geveledi.en sonunda "sen başka yere eşin başka yere bakmış ondan sildim" gibi salakça bir açıklama yaptı.
başka derdiniz yok mu sizin.boş boş şeylere kafa yoruyosunuz.silebilir makina onun istediğini yapar çekmeyebilirdide seni.
canim ya kotulugunun dokunmasina gerek yok, sevmiyorsa sevmiyor insanlar birbirini iste.. Sizde guvenmeyin bir dahakine,hemen guzel fotonuz mu var takin pc'ye yuleyin 2 dk.da, yada baska bir sey icinde ayni.. aklinca cok zeki davranmis ..
bizde de var bir tane bu modelden, cok zeki saniyor kendini..
camera kayit yapiyor,kendi bebeginin dogumunda, hepimiz agucuk, gugucuk seviyoruz bebegi, ben kucaklamisim bebegi, sak diye kapamis camerayi, sonradan tum aile izlerken gorduk, kipkirmizi oldu ama yapicak bir sey yok, kendi zavalliligi allah veriyor hak ettiklerini onlara sonradan, uzmeyin caninizi. siz anlatinca birden 13 yil oncesine gittim, bunlar hic degismiyor demek:76:
vay be
bu kadar olur.gerçekten çok zavallıca.ne oldu şimdi ben ona iyi kız derdim.şimdi öyle diyebilecek miyim?yok yere soğuttu kendinden.belki abimle bir kavgasında arkasında duracaktım.şimdi yapabilecek miyim,iyi niyetli gibi davransa da için için resmime bile tahammül gösteremediğini biliyorum artık.
peki kızlar bundan sonra ne yapayım? ben bu lafları söylerken abim de oradaydı.ama hiç sesi çıkmadı ya dikkati bizde değildi ya anlamadı ya da karışmak istemedi bilmiyorum.benim makine de duran 2 fotoğrafım batmış ona ya.
şimdi ben ne yapayım güzel bir akıl verin."benden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum"falan mı desem acaba?yoksa hiçbir şey demesem mi?yoksa abime eşine kırıldım benim fotolarımı silmiş mi desem.
abinizi hic isin icine karistirmayin, sahsi probleminiz bu, aileye yaymak kari-koca iliskisini bozmasin, pire icin yorgan yakmak olmasin olay ..
ha bir daha fotograf falan cekilcek bi mesele olursa, lafi koyup gecin " aman onun makinasiyla cekmeyelim, makinada kendinden baska kimseyi gormeye gelemiyor "falan diyin..
o olayi orda birakin ama aklinizda bulunsun, guvenmemeniz gerektigini hatirlatir bu olay size ama olayi abuk subuk bir yere tasimayada gerek yok.
ben de giderken öpmedim onu iyi akşamlar dedim uzaktan.bu olaydan sonra da mesafeli durdum.ama o üçbuçuk atmaya başlamıştır öyle sırları var ki bende ,ya birilerine söylerse diye.ama söylemem tabiki bana yakışmaz.
Yani arkadaşım,şu yaşadığınız olayla ne ilgisi var şimdi?
Konu resimleri silmesi!Yengenizin sırları değil ki!
En ufak birşeyde bunu dile getirmeniz çok üzücü..
Keşke hiç sırrını paylaşmasaymış yengeniz..
Sakın yanlış anlama,seni üzmek için söylemiyorum,
ama sır verdiyse içinizde kalsın..Sizde bir sırrı olduğunu söylemeyin bile..
bukadar takıldıgınıza göre gelini cekemıyorsunuz oda bunu anlamış büyük ihtimal tavrını bu şekilde koymuş. naparsa yapsın diyemiyorsunuz hala aynı şeyleri söyleyp duruyorsunuz.
takılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.
Konuyla ilgisi ne acaba merak ettim şimdi
Benim başıma gelse bende çok darılırdım akıllıbıdık..
Şu fani dünyada manevi değerleride korumazsak,neden yaşıyoruz değil mi?
Alt tarafı resim..Sana yollar,anında siler ve kurtulur resimlerden..ama yok hınç alacaktı illaki demek..
Boşver artık takma kafaya..Allahından bulur bak gör.
Sen Allah a havale et gerisini boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?