Gelinimiz benim fotoğraflarıma tahammül edememiş

kızlar sırları gelip bana kendi anlatmadı tabi öyle olsa zaten kafamı kesseler kimseye demem.abimin bana anlattığı ve henüz ailede hala birçok kişinin bilmediği şeyler,ama yine de demem,ciddi bir kötülük yapsa yine demem.ama rezil olmasın diye değil kendime olan saygım zedeleneceğinden,karakterime yakışmayacağından demem.

şimdi bizim ailedekilere desem bu olayı diğer abime ablama falan onlara da eğlence lazım.gelin görümce arası açılmış onlara şenlik tabi,akıllıbıdık geçinemedi olacak adı. onun için kimseye söylemeyeceğim.
geline gelince ona zaten tavırlarım belli ettim olayın farkındalığımı.bozacak bir iki laf daha edebilirdim ama ayarı tutturamayabilirm diye yapmak istemedim sinirlenmiştim çünkü.

ayrıca yer kalmamış falan olmaz çünkü ondan sonra onlarca foto çekilmiş.mesela benimkinin belleği düşük 40 tane falan alıyor ha öyle olsa sorun değil.ama onun ki yüzlerce alıyor.bir de "iyi çıkmamıştı" diyor ya,eşim "nefretinden değil kıskançlığından yapmıştır diyor,ikinizde yeni doğum yaptınız sen kiloları verdin o veremedi ya ondandır"diyor. bir de abim anladı mı acaba onu da merak ediyorum.

canim ya kotulugunun dokunmasina gerek yok, sevmiyorsa sevmiyor insanlar birbirini iste.. Sizde guvenmeyin bir dahakine,hemen guzel fotonuz mu var takin pc'ye yuleyin 2 dk.da, yada baska bir sey icinde ayni.. aklinca cok zeki davranmis ..
bizde de var bir tane bu modelden, cok zeki saniyor kendini ..
camera kayit yapiyor,kendi bebeginin dogumunda, hepimiz agucuk, gugucuk seviyoruz bebegi, ben kucaklamisim bebegi, sak diye kapamis camerayi, sonradan tum aile izlerken gorduk, kipkirmizi oldu ama yapicak bir sey yok, kendi zavalliligi allah veriyor hak ettiklerini onlara sonradan, uzmeyin caninizi. siz anlatinca birden 13 yil oncesine gittim, bunlar hic degismiyor demek:76:

başka derdiniz yok mu sizin.boş boş şeylere kafa yoruyosunuz.silebilir makina onun istediğini yapar çekmeyebilirdide seni.

arkadaşım sosyal bir dünyada yaşıyoruz öyle değil mi?aile ilişkileri diye bir şey var.o bana beni çek dese "yok çekmem" diyebilir miyim denir mi yani.yüzyüze bakıyoruz,yakın akrabayız,dialoğumuz iyi üstelik o gün eşimde ben de fotolara baktık güzel çıktığımızı söyledik,bize maille at dedik.yani bakmazdı olurdu biterdi,bu kadar tahammülü yoksa.ama saygısızlık olmasın diye silmezdi.

vay be
bu kadar olur.gerçekten çok zavallıca.ne oldu şimdi ben ona iyi kız derdim.şimdi öyle diyebilecek miyim?yok yere soğuttu kendinden.belki abimle bir kavgasında arkasında duracaktım.şimdi yapabilecek miyim,iyi niyetli gibi davransa da için için resmime bile tahammül gösteremediğini biliyorum artık.

çok abarttınız...

abinizi hic isin icine karistirmayin, sahsi probleminiz bu, aileye yaymak kari-koca iliskisini bozmasin, pire icin yorgan yakmak olmasin olay ..

ha bir daha fotograf falan cekilcek bi mesele olursa, lafi koyup gecin " aman onun makinasiyla cekmeyelim, makinada kendinden baska kimseyi gormeye gelemiyor " falan diyin..

o olayi orda birakin ama aklinizda bulunsun, guvenmemeniz gerektigini hatirlatir bu olay size ama olayi abuk subuk bir yere tasimayada gerek yok.

haklısın canım ailedeki en yakınlarıma bile anlatmayacağım ya abartırlar çünkü.Allahtan burası var da içimde kalmadıben bu tip şeylere gelemiyorum işte pişkin olamaıyorum.ama olmam gerekli yarım metre mesafeden ayy canııım diye yanağına öpücük kondurmayı bilmeliyim sanırım.

Annemlerin 1 erkek kardeşi var şahsen ben bu adamın bir dayılığını görmedim bu kızkardeşlerine evlendikten sonra hanımının yaptığı saygısızlığa,haksızlığa hep boyun eğdi! Ki annem bu kadın yüzünden şekerhastalığa yakalandı geçenlerde annem yanımdaydı dayımın o küstah eşi alzheimer hastalığa yakalanmış yaşı henüz 56 sürekli altına yaptığından dayım altını bezliyormuş

Yani arkadaşım,şu yaşadığınız olayla ne ilgisi var şimdi?
Konu resimleri silmesi!Yengenizin sırları değil ki!
En ufak birşeyde bunu dile getirmeniz çok üzücü..
Keşke hiç sırrını paylaşmasaymış yengeniz..
Sakın yanlış anlama,seni üzmek için söylemiyorum,
ama sır verdiyse içinizde kalsın..Sizde bir sırrı olduğunu söylemeyin bile..

en garip noktada hani biz aynı yöne bakamamışız diye silmiş ya.bu kadar mükemmeliyetçi birinin annesinin ve kendini en paspal hallerini defalarca çekmiş olması.

allah kotu dusunen, surekli planli programli davrananin cezasini daha bu dunyada kesiyor.. hic elinizi, dilinizi oynatmaniza gerek yok.. hem degmez, hem de anlamaz , daha beter olur hersey, karsinizdakinin pisliginin icine cekilirsiniz farkinda olmadan..

arkadas ne guzel anlatmis, alzaymir olmus.... dert veren, dert sahibi olur arkadasim!..

Son düzenleme:
bukadar takıldıgınıza göre gelini cekemıyorsunuz oda bunu anlamış büyük ihtimal tavrını bu şekilde koymuş. naparsa yapsın diyemiyorsunuz hala aynı şeyleri söyleyp duruyorsunuz.

canım sırrı kendi vermedi kendi güvenip de verir mi hiç resme bile dayanamayan kişi gelip sır mı paylaşacak.benim bildiğim,onun da benim bildiğimi bildiği ve kimseye söylemediğimi gördüğü şeyler.ha millete soruyormuş benim hakkımda birşey diyor mu diye.tabi kendi olsa saklar mıydı hiç,malzeme yapardı ama ben yapmadım ve bunun şaşkınlığını yaşıyor.

bunu söylememin sebebi.ya hiç dememiş ki "bak helal olsun görümcem benim onca sırrımı biliyor ama en yakınlarına bile söylememiş,ben onu yeni tanıdım ama beni deşifre etmemiş" diye.hani böyle bir iyilik yaptım ben ona,daha da iyiliklerim var bir tane kötülüğüm yok.hani o kadar iyilik yapmış birine insan az daolsa sempati besler de mi?ama yok neyin kiniyse bu.

bukadar takıldıgınıza göre gelini cekemıyorsunuz oda bunu anlamış büyük ihtimal tavrını bu şekilde koymuş. naparsa yapsın diyemiyorsunuz hala aynı şeyleri söyleyp duruyorsunuz.

takılırm canım çünkü haketmediğim bir saygısızlığa maruz kaldım.ama seni de anlıyorum farklı şeyler yazmak istiyorsun.

Benim başıma gelse bende çok darılırdım akıllıbıdık..
Şu fani dünyada manevi değerleride korumazsak,neden yaşıyoruz değil mi?
Alt tarafı resim..Sana yollar,anında siler ve kurtulur resimlerden..ama yok hınç alacaktı illaki demek..
Boşver artık takma kafaya..Allahından bulur bak gör.
Sen Allah a havale et gerisini boşver

istemem kötü bir şey gelmesini başına.niye isteyim.ben sevmiştim aslında onu.ama üzüldüm kendine iyilik yapana bile kötülük besliyorsa işi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…