Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Merhabalar çok değerli kk üyeleri
Umarım herkes iyidir . Ben şu sıralar pek iyi değilim. Yine ne oldu Kajmery? Dediğinizi duyar gibiyim . Maalesef imtihan dünyası , bitmiyor ...
Geçen hafta çok tatsız bir olay yaşadık .
2 yaşında bir yeğenim var . Allah nazarladan sakladın çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz. Ben yaklaşık 1 senedir yani boşandığımdan beri abimin eşinin türlü türlü kaprislerini çekiyorum . Kimse inanmaz belki ama ben onu kız kardeş olarak gördüm . Her aman dediğinde yanında oldum . Maddi -manevi (ki maddi olarak eski eşimden çok az bir miktar kalmıştı ) hep destek oldum . Kendime bir şey alıyorsam ona da aldım . Yeğenime en iyi markalardan ne beğendilerse aldım . Helali hoş olsun ..
Ama ben bunca şey yapmaya çalışırken . Abim ile ikisinin arası bozulmasın diye elimdden geleni yapmaya çalışırken ve her konu da hep ben ödün verirken o geçen hafta bana nefret kustu .
Olayı kısaca özetleyeyim ;
Biz bir avm ye gidecektik benim çok samimi bir dostumla . Abimin eşi de o gün bizdeydi ve yine abim onu bırakıp gitmişti :) bir gece evvelsi ona dedim ki yarın bir planımız var mı ? Bir şey yapacak mıyız ? Ben abinleyim siz istediğinizi yapın dedi . Bende buna istinaden arkadaşımı ayarladım . Her neyse abimle çıkmayacakları tuttu . Bana illa tutturuyor dışarı çıkalım diye . Peki ama arkadaşım gelecek dedim hani olmazsa seni eve bırakırım çocuk durmazsa dedim . Bizim alacaklarımız var vs . Tamam dedi. Biz avm ye gidince o ne isterse yine onu yaptık çocukla da ilgilendik , ne isterse onu da yedik içtik . Neyse bu sonra çocuk ağlayınca ben bir oyun katına gideyim dedi . Bizde o ara alışverişe dalmışız . Ben bunu bir aradım neredesin diye bu bana tavırlı . Ne oldu diyorum yok bir şey diyor . İstersen abim gelip alsın ya da ben seni götüreyim deme le kıyamet koptu. Sanane bizim ilişkinizden mi dersiniz , bana telefonda kes sesini kapa çeneni diye bağırmalar mı ? Ama bir bağırıyor sanırsınjz ben küfür ettim . Sonra ben yine onun yorgunluğuna verdim kendine gel sonra konuşalım dedim . Tabi benim yüzümün rengi attı . Hatta insanlar geldi iyi misiniz ? Diye sormaya . Her neyse sonra kendisi bu saçmalıkları yetmemiş gibi abimi arayıp bir ton iftira atmış . Ki dediklerinin hiç birinş yapmadım :)
Abim beni aleni tehdit etti geliyorum oraya görürsün sen gibisinden bana bir ton hakaret edince bende dayanamadım kes sesini abi haddini bil ben çocuk değilim dedim. Bu kadın kendini avm de yerden yere atıp ağlamış . Kucağında minicik bebeğiyle . Düşünsenize ..
Zaten öncesinde de bu kadın sinir hapları kullanan son derece kaprisli birsi . Ben her zaman ben çok çektim , çok üzgünlükler yaşadım kimse yaşamasın diye düşünen biriyim . Sonrasında beni ve tüm ailemizi sosyal hesaplarından silmiş .
Ben şimdi size tek bir soru sormak istiyorum .
Sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım ? O mutlaka bizim evimize gelecek . Ailem de çok tepkili . Ve abim hiç bir baltaya sap olamamış tamamen babamdan geçinen bir tip . Babam onlara mafdi yönden artık destek olmayacağını söylediğinde bile yapma yeğenim var dedim ..
Çok uzun oldu . Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim

konu güncellemesi: Gelinimiz benden koca bir buket gül ve pasta ile özür diledi. Bana bu hareketi yapmasının tek sebebinin abim olduğunu söyledi . yani bazılarınızın yazdığı gibi ben onun başına gelenlere yada ona abimin yaptıklarına sevinecek kadar vicdansız bir insan değilim. Gelinimize araba alındı ve tüm sorunları da çözülmüş oldu.. Tek derdi arabaymış anlayacağınız. Rabbim güle güle kullanmasını nasip etsin .

Son düzenleme:
gelin-görümce, elti-elti, gelin-kaynana, elti-kaynana durumları yüzünden olan hep kardeşlere oluyo. et tırnaktan ayrılmaz denirken bu fitne odakları yüzünden toplumun kardeşlik dinamikleri çöküyo... lanet olsun bu gereksiz çekişmelere fitnelere fesatlara... allahım nolur kardeşimle hatta kimseyi kardeşiyle düşman ettirecek gelin-kaynana-elti-görümce nasip etme...

Çok amin .. ama hata bende çok fazla verici olmak , çok fazla değer vermekten kaynaklandı bu durum . Dengeyi kuramadım maalesef .. ben istedim ki bir bütün olalım ama o istemiyormuş :)

Şu hayatta anne baba ve kardeş sevgisi kadar güzel bir sevgi var mı? Evlat sevgisi diyorlar bir de tabii onu hiç tatmadım yani kısaca ben hayatımıza sonradan giren insanlar yüzünden hayatımızın tamamında yer alan canımız ciğerimiz ailemizle aramızın açılmasını çok saçma buluyorum böyle olaylar duyunca üzülüyorum. Yengenizi kafanıza takmayın her insan iyi anlaşacak diye bir şey yok neticede sizin abiniz onunda eşi söz konusu küs kalamazsınız.

Yengenizle abinize bakıcılık yapmak zorunda mısınız siz? Almayın alttan, bir daha da mümkün mertebe görüşmeyin. Gidin yeğeninizi görün, onlar getirdiğinde sevin. Bu kadar samimiyete ne gerek var?
Haklısınız . Hemde sonuna kadar . Ama yemin ederim ben dedim ki bu kız burada yalnız annesi uzakta , kimsesi yok . Arkadaşı deseniz hiç yok . Sadece ben boşandım onlarda tartışıyor boşanmasın o aşamaya gelmesin dedim ... çok büyük hata yapmışım

Ya cok zor bir durum... neden gelin hanim yalan söyleyip sizi abinize kesiyor? Bu ne hadsizlik. Öte yandan aileniz sizin arkanizda oldugu sürece ve size inandigi sürece bence bir sorun yok. O kendini yirtsin dursun ... ki siz neden hep kadina eve birakiyim mi seni diye teklifdw bulundunuz ki kovar gibi?

Kardeşte olsa bu tür insanlara prim vermeyin
Saçını başını yolar eline veririm o kadının
Abiniz zaten ayrı bir düşüncesiz, tepkiniz sert olsun, yerinizde olsam eve bile sokmam ikisini de

Abim hiç bir zaman abilik yapmadı bana . Boşanıyorum abi gel konuşalım dedim şu an arkadaşlarlayım cafedeyiz dedi gelmedi :) he diyeceksiniz neden o zaman bu kadar değer verdin .? Sadece ben bir aile olmak istedim ama onlar istemiyormuş

Çünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu

Kadın resmen kıskançlık krizlerine girdiği için olay çıkartmış.Hem sizi heryerden siliyor da ailenize bunu nasil yapiyor ki?onlarin sucu neymis?Boyle bir terbiyesizlik yapan birini ben olsam hayatımdan silerim.
Bırakın babanız da tek kuruş vermesin onlara burunları sürtünce belki akillanirlar

Bu ne yahu? Alttan aldıkça tepeye çıkmak bu kadının yaşam tarzı olmuş.
Hem sizin planınızı bozuyor hem de trip atıyor utanmadan. Ağır terbiyesiz.
Almayın bu kadar alttan, kim ki o?
Bence abinizle ilişkisinden memnun değil, hıncını sizden alıyor. Sizin bir kabahatiniz yok boş verin.

İlk defa böyle bir çıkış yapıyorsa size tamam. Ama huyu buysa hep daha fazlasını vermediniz diye azar yiyeceksiniz. Siz halalık görevinizi yapın sadece. Yeğeninizi mutlu edeceğim diye annesine bakıyorsunuz resmen, sizde yıpranıyorsunuz.

Kardeşte olsa bu tür insanlara prim vermeyin
Saçını başını yolar eline veririm o kadının
Abiniz zaten ayrı bir düşüncesiz, tepkiniz sert olsun, yerinizde olsam eve bile sokmam ikisini de
Ev benim değil maalesef . Aileme elbette gelecekler yeğenim var :) onlarda zaten onu kullanacaklar . Ama sırf beni değil ailemi de engellemiş .. düşünün manyaklığı .

Kesinlikle durum bundan ibaret . Hayır ilk değil bu çıkışları oldu hemde sürekli olarak ama bu derece hiç olamıştı.

Çünkü bana. Dedi ki çocuk durmuyor . Bende o zaman istersen eve götüreyim dedim . Annem de evde değildi o gün hani bize götüremezdim . Yoksa asla böyle bir niyetim yoktu
O zaman bosver gitsin herkes yerini bilsin ... bidahads iyilik miyilik yapmayin. Bu hayatta hersey karsilikli...

bipolar olabilir gelininiz davranışları onu işaret ediyor gibi..Bir arkadaşımda sizinle aynı durumdaydı. Daha sonra gelinlerinin bipolar olduğu ortaya çıktı sonrasında bunu bildikleri için kabul ettiler durumu ve tedavi oluyor.Sizlik bir durum yok ortada belli ki..Ama hi. laftan anlamayan insanlarsa da kendinizi ezdirmeyin bence.Hakaret edemez kimse kimseye hastalık bile olsa..

Zaten abim ona değer verse arayıp milyon kere söyledi gel al diye gelip almadı bile :) Saçmalıklarımın bedeli resmen ..

Öncelikle merhaba. Herkesin yapısı farklıdır bende abimden çok çekinirim aramızda bir gerginlik olmasını asla istemem. Ama sizden çok rica ediyorum abinizle aranızın tamamen açılması pahasınada olsa lütfen o kadının saçlarını elinize dolayıp ibreti alem için bir kaç döndürüp bırakın bu ne ya okurken sinir krizi geçirdim. Size can veren haşa bu kadınmı ne bu korku ne bu tahammül. Öyle bir insanın hayatınızda asla yeri olmamalı. Terbiyesiz ruh hastası

Evet onu her yerden silmek lazım ailem olay büyümesin rezil bir insan o zaten diyorlar. Neyi kıskandığını da anlamadım ki ne isterse onu yaptık . :) ama bunun tek bir adı var NANKÖRLÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…