Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Gelininizi oyun katinda çok uzun bir süre mı biraktiniz..
yada sizi arayıp arayıp ulasamadi mi
Neden sinirlenmiş sormadiniz mi
Yok en fazla 30 dakikadır o da kendisi gitti ve ben onu arayıp ulaşamadım o beni değil . Hadi diyelim ki fazla kaldık ben 1senedir o ne isterse yapıyorum :) bunu. Hatırı hiç mi yok ?

Korkudan ziyade ben sadece bir aile olalım dedim . Ama maalesef o tam bir ruh hastası çıktı :) sahiden onun aklı melekeri yerinde değil ya da değil numarasınyapıyor bilemiyorum
Anlıyorum seni bir çoğumuzun gayesi birlik olabilmek iyi bir aile olabilmek. Lakin sizin verdiğiniz değeri ve yaptığınız herşeyi kendi yararına kullanan bir insan hayat boyu size üzüntü ve stres dışında hiç bir katkı sağlamaz. Gardınızı almalısınız. Yeri geliyor malesef ki anne babamızı tersliyoruz. Diğer insanlar koca bir hiç

Bu kadar çok görüşmek zorunda değilsiniz. Boşa dememişler iyilikten maraz doğar. İşe girin uğraş bulun. Ayrıca görümce, gelin, yenge, eltiden kesinlikle kızkardeş/kanka/dost olmayacağını düşünüyorum. Istisnaları tebrik ediyor, size bu yenge hanımla kolaylıklar ve bol sabırlar diliyorum.

Hiç bişey anlamadım
Durduk yere bi insan neden baska birine kavga cıkartmaya calısır ne düşünmüş neye kızmışta size bagırdı eşini doldurdu ana sebep ne
Sanki bişeyleri eksik anlatmışsınız gibi

Zaten uzun zamandır çok gergin . Ben ona bir kere olsun kötü söz etmedim . Genel ruh hali böyle herkesten kötülük uman bir kadın

u kadar iyiliğinize karşı alırı kaprsli bencil bir tip
ben olsam muhatap olmazdım bundan sonra
zoraki konuşurdum bir araya gelince
ötesini yapmazdım

Bebegi olan kadinlara biraz hoşgörülü olmak lazım diye düşünüyorum..belki o gece bebek uyutmadi, uykusuz kaldı.
Belki de bebek çok yormustur oyun parkında, oda size patlamistir...yada abiniz ilgisiz olabilir mi esine karşı...
Sizde haklısınız ama yinede hoşgörün.

Bizde de var boyle bi gelin.bekarken cok cektim ondan sozde beni cok sevdigini soyluyordu ama davranislarindan nefret etse daha iyiydi.bende sizin gibi onlari mutlu etmeye calisirdim.evlendim hala deger verdim ama hic bi zaman kiymet gormedim.gecen yildan bu yana cok degistim kimseye hak ettiginden fazlasini vermiyorum.herkeste farkinda sen cok degistin diyor.bence sizde oyle yapin kimseyi mutlu etmeye calismayin insanlar haketmiyor

Bu olayların hepsi durduk yere mi oldu? Acaba alışveriş sırasında siz arkadaşınızla dertleşirken bir şeyler duymuş olabilir mi? Bana tuhaf geldi oyun katına gitmek isteyen kendisi buluşmak için ısrar eden kendisini.

Yengemi yine bana atıp gitti derken çok mutlusunuz

“Abim yine onu bırakıp gitmişti ve bunda gülücük smile kullanmanız hoş mu sizce,sanırım siz de bundan mutlu oluyorsunuz???Ben de bir gelin olarak söyleyim ,ben de görümcemi her yerden engelledim.En azından kafam rahat.Uygun,uygunsuz zamanlarda “kahve içmeye “gelicem emri vakisinden kurtuldum

Sanki abinin evliliği sıkıntılı. Evlilikteki rolünü siz üstlenmişsiniz gibi e yengenizde kötü evliliği yüzünden sıkıntılarını sşze yansıtıyor gibi. yapabileceğiniz tek şey çok değer vermemek.

Ben sizi cokta sevgi pıtırcıgi görmedim.
Ne geliyorsa başıma iyiliğimden geliyo diyip mağduru oynayan tiplerden gibisiniz.
Insani cıldırtıp sonra da ay ne oldu ben ne dedim ki simdiciler vardir bide.
Sec bege al bunlardan birini.
Icten ice abinin yengeni birakmasindan haz alıyo gibisin.

Ha durumu yanlista algilamis olabilirim. O zaman yok sayacaksın. Yokmus gibi davranacaksın.

Hayatta hiçbir zaman belli bir mesafeden öteye geçmemek lazım. Bazen kar zarar hesabı yapmak gerek cidden. Fedakarlık denen şeye de inanmıyorum artık. Hayır görmediğim, hep tolerans göstermek zorunda kaldığım, kötü günümde yanımda olmayan, hep bana mutsuzluk veren kişilere merhaba merhabadan öteye geçmem. Aile olsa bile. İnsanoğlu çiğ süt emmis kimseye yaranamazsiniz. Kırk gün sirtinizda tasisaniz bile bir dakika sırtındanizdan indirirseniz sizden kötüsü olmaz. Bu yüzden her durumda koşup verici olmamak gerek sonu ağır oluyor. Gerek yok herkes kendi hayatını ön planda tutmalı.

Allah Allah peki AVM de delirmesinin nedeni neymiş? Sebebini öğrenebildiniz mi?

Havalıdır görümce
Böğürür gelince
Sanırsın at kişnemiş
Beni görüp gülünce

Bahçelerde börülce
Oynar gelin görümce
Oynasınlar bakalım
Bir araya gelince

görüm görüm görünce
bize gelmiş görümce
kafasına vur taşı
görümceyi görünce

Görümceler çok masum olsa bu maniler söylenemezdi diye düşünüyorum...

Abin insan olsaydı da senin haksız olduğuna inandırilmis olsaydı bile düzgün davransaydi olayı bı de senden dinleseydi. Üzülmeye değmez. Babana anlat olayi kulağını çeksin. O kadın da onun ailesi sen de onun ailesisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…