Gelinimizin beni her yerden engellemesi ..

Bu yasta evli barklı adamın hala babadan maddi destek alması da ne demek ?
Kesinlikle vermesin Babanız destek .
Bir iş bulup çalışsın kendine güvenemediyse neden Evlenip çocuk yapmış ?

Size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın o yengeye kimseyi o kadar çok düşünmeyin .

Korkudan ziyade ben sadece bir aile olalım dedim . Ama maalesef o tam bir ruh hastası çıktı :) sahiden onun aklı melekeri yerinde değil ya da değil numarasınyapıyor bilemiyorum

Haklısınız bundan sonra asla ve asla onunla benim işim olmaz . Babamın yanında çalışıyor güya ama çalışmak falan yok dünyanın parasını alıyor :) yine de yetmiyor diyor

2 yasindaki cocuklu kadinin bekarlarla avm de ne isi var otursun evinde cocuga kitap okusun lego yaptirsin oyun oynasin veya cocuklu arkadaslariyla takilsin..Sizdeki iyi niyet cok fazla kendi hayatiniza bakin muattap.olmayin gelince de merhaba tamam yeter..

Sevgi, şefkat, fedakarlık hiçbir zaman eşit olmuyor maalesef bu gibi konularda her zaman üzülen biz hassas insanlar oluyoruz. Ben de yaşadım benzer durumları ama inanın bir süre sonra insanın derisi kalınlaşıyor çok takmamaya başlıyorsun. Siz yiğeniniz için elinizden geleni yapın, vicdanınız rahat olsun ama çokta kendinizi yıpratmayın abinizle yengenizi kendi hallerine bırakın :)

Yeğenimi bize uzun zaman göstermeyecek ona eminim ben .. Ama çokta önemsemiyorum sahiden ne düşündüğünü :)

Mesafe...Mesafe...Mesafe...Abiniz ve yeğeninin canınız ciğerinix anlıyorum ama gelin elin kızı hal hatırdan öteye geçmeye gerek yok hem görümce hem gelin olarak yazıyorum bunu.

Elbette tüm iliskilerinizi asgari seviyeye indirip, gerekirse yüz yüze bile gelmeyeceksiniz. Iyilikten maraz doğmuş ve bence kadin sizi en baştan beri istemiyormuş ve bu şekilde olay cikarip sizi kendinden uzaklaştırmış. Zorla aile olacak degilsiniz salıverin kadını

Evet onu her yerden silmek lazım ailem olay büyümesin rezil bir insan o zaten diyorlar. Neyi kıskandığını da anlamadım ki ne isterse onu yaptık . :) ama bunun tek bir adı var NANKÖRLÜK
Sizinkine çok benzeyen bir yengede bizim ailede var malesef..ciğerini bilirim bu tiplerin.Arkadasiniz ile birlikte olmanız bile kiskanmasina yetmiştir onun.
Bizimki hiç unutmam taaa yıllar önce ben evli değilken beni kuzenimden kıskanıp kızı evden kovmaya bile kalkmıştı. Kocasıda destek olunca daha cüretkar oluyorlar iste.
Boşverin herkesin değeri ederi kadar

Haklısınız :)

Herkese ederi kadar değer vermek lazım. Bizim gelinimiz de öyle.nisani bohçası düğünü her şeyi en iyisi den yapıldı.hicbir istediği eksik kalmadı. Kardeşim prensenler gibi davrandı ona. Ama 4 yılda her şey tükendi.ne bauramda arar bizi ne başka bir seyde. En son bı gittik üç saatlik yola büyüklük bizde kalsın diye.kapiya bile çıkmadı hiçbir hazırlık yapmamış haberli gittiğimiz halde,15-20 dakika sonra çıktı geldi odadan .bu da sondunbi daha evine de gitmem.arada olan kardeşime oluyor bize gelemiyor,memlekete gidemiyor.neymis hanımın psikolojik sorunları varmış

Iyilikten maraz doğar.
Çekin kendinizi geri ve asla konuşmayın bu ruh hastası aileyle(abiniz yengeniz)
Hayat o kadar kisa ki kimse kimsenin ne kahrini ne tribini cekmek zorunda.
Kendi yasaminiza odaklanin. Siz de vaktiyle üzülmüşsünüz derdinize yeni dertler eklemeye ne gerek var

Zaten artık kaldırabilecek gücüm de kalmadı cidden . Gerçekten inanılmaz Nankör ve kıskanç bir kadın . Abimde göremediği değeri biz verdik diye böyle oldu :)

silmekle ne güzel yapmış ekmeğine yağ çalmış.sen sılseydın ne olurdu tahmın edebılıyorum.uzak dur ne hallaerı varsa gorunler.

Başka birşey olmadığına emin misiniz? sadece bu olaydan nasış bu kadar laf söylüyor? belki alışverişe daldınız diye kızmış olabilir. Neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz ki? iftira atıp yalan söylediyse ağabeyiniz ve gelin ile bir araya gelip yüzleşmediniz mi o arada. Boşverin madem haklısınız konuşmazsınız.

Gelininizi oyun katinda çok uzun bir süre mı biraktiniz..
yada sizi arayıp arayıp ulasamadi mi
Neden sinirlenmiş sormadiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…