Gelinler aynı şeyi yaşayan var mı

Paradise lost

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
384
210
18
Merhaba kk üyeleri sizle sohbet etmek istedim. İlk evlendiğim zamanlar eşim ve eşimin ailesi ile sorunlar yaşardık alttan alta sürekli laf sokarlardı ben de evliliğimde sorunlar olmasın deyip her şeyi alttan alırdım. Ama zamanla gördüm ki alttan alta laf söyleyene ben de söyler oldum ama ilk zamanlarda lafı atarlar ne cevap vereceğimi bilemezdim. Sizde de böyle oldu mu evliliğinizin ilk zamanları ve sonrası ne tür değişimler yaşadınız?

Ilk.evlendiğimde herseye ağlardım son yıllarda şakaya vurup laf sokmaya başladım gerçi 1 senedirde eşim küstü görüşmuyoruz içimde kalan tek şey keşke ilk canımı yaktıklarında mutfakta ne kadar tencere tava var hepsini indirseydim hatta eşime bile söyler dururum o da çok ezdirdi beni şimdi anladı ama ben ağladığımla kaldım

İlk zamanlar sokulan laflara üzülüyordum. Şimdi salağa yatıyorum. Sokulan lafı hiiiç anlamamış gibi maş taklidi yapıyorum şahsen benim soktuğum lafı karşı taraf anlamasa soktuğum laf boşa gitti diye sinir olurum

Bende duymamazlıktan geliyorum 3 senem bitmek üzere ya şakasına cevap vereceksin yada hiç duymayacaksın

Kavgacı değilim kavga ederken,birileri bağırır ya da şaka yollu laf soktuklarında susarım . O yüzden hiç cevap vermem yoksa ağlarım ağladığımı görüp sevinmesinler diye susar ,eve gelir evde ağlarım
Bas bas bağıran ,kavga eden ,şakayla laf sokanları hiç sevmem ,neyse düşüncem direk derim .

Aynen öyle cevap verince onların soktuğu laf unutulup hoop oklar senin verdiğin cevaba dönüyor. Hiiç değerli keyfimi bozamam onlar için.
Bende duymamazlıktan geliyorum 3 senem bitmek üzere ya şakasına cevap vereceksin yada hiç duymayacaksın

Evet oldu.
Aslında cevabın alasını vermeyi bilen biriyimdir ama tatsızlık çıkmasın diye susmayı marifet sandım sanırım ilk zamanlar.
Tavsiyem tartışmaktan korkmayın. İçinizde büyütmeyin, rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin.

Malesef ben de
Malesef ben de ilk zamanlar kimseye göstermediğin saygıyı onlara gösterdim sırf evliliğimde huzur olsun diye ama zamanla gördüm ki ben alttan aldıkça laflar ağırlaştı iftiralara kadar gitti ve hep laf sokup kendi iç huzurumu bozdular sanırım egolarını bende tatmin ettiler

Alttan alıp susmalarini senelerce bekledim 8sene sonra eşimin ailesi yüzünden iyi tartistik o gün benim değişme günüm oldu artık eşime de ailesine de canımı sıktılarında ağızlarının payını veriyorum ,bazı kişilerde susmak işe yaramaz dahada tepene binerler uğraşırlar çirkef olacaksın herkese bulaşmaya korkacaklar,şahsen bana deli der kaynanam oglunu bosar sana veririm dedim esimede boşarim seni dedim akıllı uslu oturup bana bulasamiyorlar artık.

Arada oldu tabii ki.Ama eften püften laf sokuşturmalar.Saygı ve sevgiyi bozmadan hepsinin karşılığını verdim.Eşim de hepsine güler hala

Ben zaten sırf bu yüzden boşanıyordum ama önümde susup arkadan eşime alttan alta gazlayıp gönderiyorlar ve onlar her şeyi yapıyor ben "alıngan" oluyormuşum sorun bendeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…