Gelinler aynı şeyi yaşayan var mı

evleneli 7 ay oldu, kv bir iki kere laf sokmaya çalıştı, hiç tamam haklısınız demedim veya susmadım. neden susayım ki. ezik miyim ben. kendimi savunurum veya kırıldığımı belli ederim.

sırf gelin kategorisindeyiz diye kendilerini bişey sanmalarına gerek yok. ilk evlendiğimde böyleyim 10 yıl sonra da böyle olucam.
 
çok zor ya kaç yillik evlisiniz
Bukadar zorbaliga dayanmak zor
Bende emir almaktan hoslanmam
Sunu yap bunu yap hoşlanmıyorum
Maalesef kaynana ve esailesi sanss
Kimisi cok sansli kimisi sanssiz
Ve ben de hep düşünürdüm kaynanalar varken evlilik surdurmek zor diye
Ama gerçkten zor
Gelini kole zannediyorlar
Buarada cocugunuz olmamasi avantaj
 
Aynen öyle 1 sene 2 aylık yani 14 aylık evliyim ama gerçekten evliliğimin en güzel gunlerini yaşayamadım ben. Allah'tan çocuğum yok bende aynı şeyi düşünüyorum. Mudahele ve zorbalık ile evlilik yürümez. Eşime de dedim benden ayrılsan başkasıyla evlensen annen yüzünden gene bosanirsin dedim.
 
Eşiniz

Eşiniz görüşmüyorsunuz diye sorun çıkarttığı oluyor mu ya da size soğuk davranmaz mı nasıl tamamen görüşmüyorsunuz
Olmuyor, çünkü annesi denen cadaloz şahıs bana hakaretler etti oda hepsine şahit, görüşmüyorum kapı orda dedim hala öyle diyorum, iki dünya bir araya gelse hakaret yediğim insanların evine gitmem yüzlerine bakmam
 
İlk evlendiğimde susardım takılarım alınırdı susardım Bi yatak odama kaynanamla beraber gitmediğim kalırdı susardım. Sonra dedim ki benim susmam gerekmiyor eşimin konuşması gerekiyor bakardım ağzını açmazdı bende sonrasında lafımı esirgemez oldum
 
Son düzenleme:
erkekler bunu anlayamıyor zaten
Sanki baska kadin onlarin sorunlu ailesini
Cekecek
Erkeklerin cidden dusunme yetisi sifir
 

benim de hep yapmak istediğim şey ama yapamıyorum... bütün herşeyi kırıp dökmek öyle olmaz böyle olur demek
 
Mune merhaba rica etsem 6.sayfadaki upuzun yorumumu siler misiniz eğer silmek diye birşey varsa sitede. Msj da attım ama belki gormezsiniz diye etiketlemek istedim. Teşekkür ederim şimdiden.
 
Klasik gelin kaynana gorumce elti savaslari boyle baslar..herkes birbirine bi disini gosterir ..ringe cikan boksor misali bi rakibini tartar zayif taraflarini kollar..cozum..ya ilk yumrugu sen atacaksin rakip soka girecek sersemleyecek yada zayif yonlerini hic gostermeyeceksin bilemeyecek..suda olabilir bir sen bir o yumruk atar..ki geneli oyledir
 
Aynen oyle. Nasil baslarsa oyle devam ediyor. Benim de anladigim bu. Umarim duzelir sorunlarin. Biraz daha kendini savun onlara karsi ama esinle ters dusme. Oyle bir ol ki esin sana kopek olsun. Kendinden sogutma. Surekli kavga etme. Esin evindeki huzuru mutlulgu baska hic bir yerde bulamasin. Sen de caktirmadan doldur esini. Onun yaninda ailesini kotuleme onlarla tartisma. Esin yokken demedigini bırakma. Onlar sana bir derse sen on cevap ver. O gelince de inkar et ben yapmadim de. Isine geleni soyle gelmeyeni çarpit. Ama bir anda yapma bunlari surece yay. Evinde kedi gibi ol nazlan cilvelen. Onlara karsi kaplan ol. Akilli ol. Uzdurme kendini Aklima gelenler bunlar.
 
Dizin nasıl çekip gitme ihtimalimiz var mı boşansanız hayatınzı devam ettirebilir misin
Aslında ben sizi çok iyi anlıyorum ve bunlar neden bu kadar karışıyorlar biliyor musunuz siz çok korkuyorsunuz bunu belki bastırmak istiyorsunuz ama hemen mesajın silinmesini istemenizden belli eğer karşılarında dik dursanız bir sorun yaşarsanız iki yaşar üçüncü de bu kadar zorlanmazsınız çünkü ben de öyle oldu benim yatak odama yapacağım çocuğa kadar karışıldı tamamen sınır çizdim ve eskisi gibi değiliz korkmayın görsünler onlar yaparken utanmıyor siz yazarken mi utanacaksınız. Onlar utandıracak şeyler yapmasınlar, kendinizi sevin.
 
Emin olun bunların hepsini denedim 3 yıl boyunca eşim yemeği çok sever yapmadığım denemediğim yemek kalmadı, çok hoş güzel bir bayanım başka şeyler de de eşimi el üstünde tuttum. Ama ben ne zaman ailesi için bir şey söylesem beni susturdu. Ben susarken ailesi benim hakkımda eşimi doldurdu zamanla ne mi oldu ben de soğudum. Artık umursamıyorum eşimden de bir soğuma yaşadım Arkamda durmadıpı için ve şu an o çabalıyor devam etsin diye ama ben de eski heves kalmadı.
 
Dizin nasıl çekip gitme ihtimalimiz var mı boşansanız hayatınzı devam ettirebilir misin

Ben zaten su an ailemin evindeyim, bosanma asamasindayim. Ailem arkamda. Maddi durumumuz da Allah'a sukur ki yerinde. Ama yine de babamin evine donmek en son tercihimdi. Simdi burda da kendimi yabanci gibi hissediyorum. Sanirim evlenip kendi evine yerlesince oraya aitlik basliyor. Geri donunce yabancilik cekiliyor bilmiyorum.
Orta yolu bulamayan hep ailesini hakli beni haksiz goren sonuk, bana ve yuvama sahip cikmayan 1 esi istememistim. Mutlu olmak, saygi duyulmak hakkimken bunlari en sevdigimden alamamak beni cok incitti.
 
Ben kimseden korkmuyorum. Yazımı görseler eşime gidip " aile hayatını internette herkese paylaşıyor oğlum bu ne biçim kadın " diyerek zaten sürekli doldurdukları oğlunu elindeki somut kanitla daha da doldurmalarini istemiyorum. Yoksa onlar kim ki korkayim Ben zaten hep dik duruşlu olduğum için bu sorunların içindeyim. İstedikleri gibi biri olsaydım zaten sorun yaşamazdık. Bazı şeyleri sineye cektim evliliğim yeni diye ama bu saatten sonra hepsi ayağını denk alacak yoksa ben bu evlilikte yer almam.
 
Ne güzel aileniz arkanızda ben bunları yaşarken ailem bana bunların sorun olmadığını yarın bir çocuk yaparsam herşeyi düzeleceğini söyledi. Arkamdan ise eşime gerekirse döv kızımı demiş onu duyduktan sonra babamı sildim. Güya eşim de düzelecek ama şu an eskşsşngşbş büyük şeyler olmasa da görüyorum zamanla yine eskisi gibi olacak eşime son şansı verdim keşke benim ailem de Arkamda olsa boşanırken daha rahat ederdim. Ama kendi kendime hayatımı devam ettirebilir artık ailemi de sildim. Aynı sorunlar yaşanırsa ben de herkesten uzak bir hayat kuracam.
 
Öyle de inkar edersiniz sonuçta adınız soyadınız yok bu sitede, hem böylece eşiniz size inanıp inanmıyor mu görürsünüz. Yanlış anlamayın ben sizi eleştirmek için yazmadım sadece ilk zamanlar ben de aman duymasın lar dersim aman eşimle sorun olmasın bunu gördükçe yaptığım normal şeyi bile eleştirir oldular.
 

Bende tek basima yeni 1 hayat kurmak isterdim. Belli 1 yastan sonra ozellikle de evlilik yaptiktan sonra aile kabul etse de ailenin evine geri donmek gercekten cok zor oluyor. Benim ailem esimi zaten hic sevememisti, anlasamayacagimizi dusunmuslerdi. Bu sekilde hakli cikmalari da benim icin aci oldu.
Esime belki 10000 kere sans vermisimdir kendini gelistirebilmesi olgunlasabilmesi adina ama sizinde cok iyi bildiginiz gibi once 1 sure sanki hersey yolunda gibi davraniyor ama cok degil 1-2 ay icinde yine eski haline donuyor. Insan degisemez ama kendini gelistirebilir. Bu da erkeklere zor geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…