- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Malesef öyle umarım zaman geçtikçe daha güzel şeyler sizin olur. Eşiniz barışmak için neler yaptı çabası var mı. Aileniz sizi hiç geri döndürmek istedi mi son bir kez dene falan. Benim ailem de ilk başlarda bana çok evlenme dediler ben çok seviyordum evlendim her şey zamanla düzelir dedim.ama sonra baktım ki eşim daha iyi yalan söyler oldu. Sorunlarsa tekrar başladı başlayacak benim tek hatam aileme güvenmek oldu boşanma aşamasında iken babam arkamdan iş çevirdi. Bir şekilde kendimi geri evimde buldum çok isteyerek dönmedim eşim zaten babamdan bulduğu yüzle önünde bana bağırarak konuştu. Ama babamın yanından ayrılınca kediye döndü.Bende tek basima yeni 1 hayat kurmak isterdim. Belli 1 yastan sonra ozellikle de evlilik yaptiktan sonra aile kabul etse de ailenin evine geri donmek gercekten cok zor oluyor. Benim ailem esimi zaten hic sevememisti, anlasamayacagimizi dusunmuslerdi. Bu sekilde hakli cikmalari da benim icin aci oldu.
Esime belki 10000 kere sans vermisimdir kendini gelistirebilmesi olgunlasabilmesi adina ama sizinde cok iyi bildiginiz gibi once 1 sure sanki hersey yolunda gibi davraniyor ama cok degil 1-2 ay icinde yine eski haline donuyor. Insan degisemez ama kendini gelistirebilir. Bu da erkeklere zor geliyor.
Cok tesekkur ederim, insaAllah guzellikler hepimizin olsun, Amin..Ailem asla geri donmemi istemedi hatta babam eger esime geri donersem beni reddetmekle tehdit etti. Elimde cokta secenek kalmamisti. Esim tabiki barismamiz ve geri donmem icin cok ugrasti ama biliyorum ki geri donsem yine ayni durumlarin cereyan etmesi ve mutsuz olmam buyuk olasilikti, ailemin evinde kalmayi sectim. Burda mutlu muyum? Hayir. Ama en kotu anne,baba en iyi kocadan iyidir derler bilmiyorum.Malesef öyle umarım zaman geçtikçe daha güzel şeyler sizin olur. Eşiniz barışmak için neler yaptı çabası var mı. Aileniz sizi hiç geri döndürmek istedi mi son bir kez dene falan. Benim ailem de ilk başlarda bana çok evlenme dediler ben çok seviyordum evlendim her şey zamanla düzelir dedim.ama sonra baktım ki eşim daha iyi yalan söyler oldu. Sorunlarsa tekrar başladı başlayacak benim tek hatam aileme güvenmek oldu boşanma aşamasında iken babam arkamdan iş çevirdi. Bir şekilde kendimi geri evimde buldum çok isteyerek dönmedim eşim zaten babamdan bulduğu yüzle önünde bana bağırarak konuştu. Ama babamın yanından ayrılınca kediye döndü.
Kv öyle biri ki kendini hanimaga zannediyor. O herkese istediğini der ama kimse ona laf edemez zannediyor. Herkese hukmedecegini ezebilecegini zanneden biri. 20 yıllık gelini var onu da boşatmaya çalışmış ,uğraşmış. Ben saygılı biriyimdir herkese karşı ama haksızlık karşısında kendimi kimseye yedirmem. Kimseye pabuç bırakmayacak biriyim yapı olarak. Kaldı ki son olayda bile oturup kavga etmedim.sozlerinizi size iade ediyorum dedim sırf yaşi büyük diye ve olayların boyutunun giderek korkunç bir noktaya vardığını gördüğüm için. Ama şu saatten sonra kendisini sildim. Ölürsem cenazeme bile gelmesin o derece.Öyle de inkar edersiniz sonuçta adınız soyadınız yok bu sitede, hem böylece eşiniz size inanıp inanmıyor mu görürsünüz. Yanlış anlamayın ben sizi eleştirmek için yazmadım sadece ilk zamanlar ben de aman duymasın lar dersim aman eşimle sorun olmasın bunu gördükçe yaptığım normal şeyi bile eleştirir oldular.
esinizle son duurm ne olduKv öyle biri ki kendini hanimaga zannediyor. O herkese istediğini der ama kimse ona laf edemez zannediyor. Herkese hukmedecegini ezebilecegini zanneden biri. 20 yıllık gelini var onu da boşatmaya çalışmış ,uğraşmış. Ben saygılı biriyimdir herkese karşı ama haksızlık karşısında kendimi kimseye yedirmem. Kimseye pabuç bırakmayacak biriyim yapı olarak. Kaldı ki son olayda bile oturup kavga etmedim.sozlerinizi size iade ediyorum dedim sırf yaşi büyük diye ve olayların boyutunun giderek korkunç bir noktaya vardığını gördüğüm için. Ama şu saatten sonra kendisini sildim. Ölürsem cenazeme bile gelmesin o derece.
Ne zamandır aile evindesinizBende tek basima yeni 1 hayat kurmak isterdim. Belli 1 yastan sonra ozellikle de evlilik yaptiktan sonra aile kabul etse de ailenin evine geri donmek gercekten cok zor oluyor. Benim ailem esimi zaten hic sevememisti, anlasamayacagimizi dusunmuslerdi. Bu sekilde hakli cikmalari da benim icin aci oldu.
Esime belki 10000 kere sans vermisimdir kendini gelistirebilmesi olgunlasabilmesi adina ama sizinde cok iyi bildiginiz gibi once 1 sure sanki hersey yolunda gibi davraniyor ama cok degil 1-2 ay icinde yine eski haline donuyor. Insan degisemez ama kendini gelistirebilir. Bu da erkeklere zor geliyor.
7 ay olduNe zamandır aile evindesiniz
Az once sigara alır mısın dedim arabadaydik. Alamam dedi icmemi istemiyor bende olaylardan ötürü sigara içip rahatlamaya calisiyorum. Parasını ben vereyim sen arabadan in al karnım ağrıyor dedim çünkü yediğim yemek dokundu kivranmaya başladım agridan. Almam deyince ben sokak karısı miyim da zor durumda olduğum halde bile almıyorsun üç haftadır ben ne yaşıyorum biliyor musun diye sinir krizi geçirdim. Bas bas bağırdım çünkü iki uc haftadır içime attım herşeyi. Konuşmuyoruz. Gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim. Uyuyamıyorum. Hayata donemiyorum. Ev işlerini bile yapamıyorum. Şuan oturup bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. İnsan bu kadar empatiden yoksun olur hasta oldum ben. Duzelemiyorum.Esinizle
esinizle son duurm ne oldu
Bosanmakta kararlimisiniz
cok zor bi durumAz once sigara alır mısın dedim arabadaydik. Alamam dedi icmemi istemiyor bende olaylardan ötürü sigara içip rahatlamaya calisiyorum. Parasını ben vereyim sen arabadan in al karnım ağrıyor dedim çünkü yediğim yemek dokundu kivranmaya başladım agridan. Almam deyince ben sokak karısı miyim da zor durumda olduğum halde bile almıyorsun üç haftadır ben ne yaşıyorum biliyor musun diye sinir krizi geçirdim. Bas bas bağırdım çünkü iki uc haftadır içime attım herşeyi. Konuşmuyoruz. Gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim. Uyuyamıyorum. Hayata donemiyorum. Ev işlerini bile yapamıyorum. Şuan oturup bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. İnsan bu kadar empatiden yoksun olur hasta oldum ben. Duzelemiyorum.
İşim malesef yok. Ailem her zaman destekcim ama yuvamın yıkılmasından yana değiller. Beni anlıyorlar, yaşadığım hissettiğim herşeyi anlıyorlar ama evliliğin emek gerektiren bir kurum olduğunu bu yüzden ilk zorlukta vazgeçmemek gerektiğine inanıyorlar. Aslında bu rezilliği çekecek biri değilim ama meydanı o rezil ailesine de bırakmak istemiyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.cok zor bi durum
Bosansaniz isiniz var mi
Aileniz destek mi size
ruh sagliigniz etkileniyor isteİşim malesef yok. Ailem her zaman destekcim ama yuvamın yıkılmasından yana değiller. Beni anlıyorlar, yaşadığım hissettiğim herşeyi anlıyorlar ama evliliğin emek gerektiren bir kurum olduğunu bu yüzden ilk zorlukta vazgeçmemek gerektiğine inanıyorlar. Aslında bu rezilliği çekecek biri değilim ama meydanı o rezil ailesine de bırakmak istemiyorum. Gerçekten hiç iyi değilim.
Şuan boşanıp bosanmayacagimizi bilmiyorum herşey pamuk ipliğine bağlı fakat devam kararı alırsak evlilik terapistine gitmeyi şart kosucam. Belki bir uzman kendisinin ve ailesinin yaptıklarının hatalı ve anormal olduğunu söylerse belki o zaman kafasına dank eder.ruh sagliigniz etkileniyor iste
Olan size oluyor maaalesef
Siz elinizden geleni yapinizŞuan boşanıp bosanmayacagimizi bilmiyorum herşey pamuk ipliğine bağlı fakat devam kararı alırsak evlilik terapistine gitmeyi şart kosucam. Belki bir uzman kendisinin ve ailesinin yaptıklarının hatalı ve anormal olduğunu söylerse belki o zaman kafasına dank eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?