- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Sizin gibi mükemmel bir geline yakıştı mı şimdi bu cık cık cıkBen de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum.
Ama paşamlar isterler ki, karıları kendi annelerine tapsın.Ayni yere çıkıyoruz bacim oyle yada boyle ayni durumu eslerimizde yasiyor benim burda soylemek istedigim sikintilara bak kaynanam soyle gorumcem boyle eltim boyle erkeklerin yuzde 80 nide kaynana sevmez hepmi tesaduf neden sorunlar hep kadin odakli
Ya şaka mısınız. Ben zaten kendi yaptıklarımı açıkça söylemişim. Gizlememişim yalan mü söylüyorum. Herkesin için kafasına misafirler varken şekeri fırlattı sonra şeker halıda kalınca o şekeri al dedi almayınca al dedim sana diye bağırdı. Yemek mevzusu bile tuhaf. Elli çeşit yemek var pilavı yağlı olmuş bahanesiyle kızıp lokanataya gidelim demek anlamlı mı. 1 saat durup kalkacaksın zaten. Rencide etmeye çalışıyordu herşeyimizi. Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alınabilirdi hastanede geldi bana benim tüpüm çok iyiymiş diyor. Bana suizan ona niye bu kadar hüsnüzan.Toplum içinde dengesiz davranışlar tabiki hoş bir şey değil fakat konu sahibinin anlattıklarından sağa sola şeker fırlatan, arkasından hihihi yapan bir gelin gözümde canlanamadı doğrusu. Bu kadın deli değil sonuçta heralde. Belki yanlışlıkla denk geldi, yerden al onu diyerekte normal söyledi... görümce her ne olursa olsun karışmamalı böyle mevzulara. Şahsına karşı bir saldırı olmadıkça susmalı. Gel gelelim kendisi yenilmeyen yemeklere, abisine fotoğrafta alnın büyük çıkıyor demesine kadar takmış. Sonra ortada hiçbir şey yokken sırf torunu getirmedi diye kirli çamaşırları dökmüş... iyi niyet asla sezemedim.
Aileye, şahsına karşı bir saygısızlık varsa cevap verirsin. Onun dışında sevmiyorsan anlaşamıyorsan görüşmezsin olur biter.
Ya
Ya şaka mısınız. Ben zaten kendi yaptıklarımı açıkça söylemişim. Gizlememişim yalan mü söylüyorum. Herkesin için kafasına misafirler varken şekeri fırlattı sonra şeker halıda kalınca o şekeri al dedi almayınca al dedim sana diye bağırdı. Yemek mevzusu bile tuhaf. Elli çeşit yemek var pilavı yağlı olmuş bahanesiyle kızıp lokanataya gidelim demek anlamlı mı. 1 saat durup kalkacaksın zaten. Rencide etmeye çalışıyordu herşeyimizi. Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alınabilirdi hastanede geldi bana benim tüpüm çok iyiymiş diyor. Bana suizan ona niye bu kadar hüsnüzan.
Slm bende 2,5 senedir eşimin ailesiyle görüşmüyorum sadece bayramlarda telefonla ararım.eşim ailesiyle tabikii görüşür konuşur ona karışmam karışamam da yani olay abinizde bitiyor o onun karısı sizde ailesisiniz herkes yerini bilecekYıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır. Eşimi asla kıskanmam gelirler giderler hiç sıkıntı olmaz. Torunlarını severler. Onlar mutlu ben mutlu bu kadar basit. Sıkıntım olursa o an yüzlerine söyer hallederim eşime asla olayları taşımam. Görümcem de var onunla da ilişkim aynı.
Bizim de gelinimiz var. Evlenene kadar da ilk zamanlar da abartılı bir şekilde mutlu etmek için çaba gösterdik hürmet ettik. Bizim yanımıza abime hakaretler ederdi içimize atardık. Evlendiği gün abinizi artık zor görürsünüz dedi güldü. Geliyorlar annem 5 çeşit yemek yapıyor tabağa tiksinerek bakıyor. Annemin yemekleri yağlıymış da bilmem ne gitmiş abime beni lokantaya götür diyor. Abim bana sarılmamalıymiş falan. Öyle de oldu. Abim zaten vefasızdır. Ne derse dinliyor. Şimdi torunları oldu bayramda bile getirmediler. Ne yaptım açtım ağzımı yumdum gözümü. Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi. Sildim attım ikisini de. He şimdi yuva bozmaya çalışan görümce damgası mı yerim ne yersem yerim. Insanların damarına basar ailelerinden koparırsanız erkekler de vefasızlık ederse olmaz olsun öyle yuva. Annem bana kızdı babam bana kızdı ama öyle mutluyum ki. Vefasızlık da can yakmak da böyle olur. Böyle erkek evlat da olmaz olsun böyle eş de. Kan bağına da soyuna da sopuna da...
Bence eşi de onun ailesi....Slm bende 2,5 senedir eşimin ailesiyle görüşmüyorum sadece bayramlarda telefonla ararım.eşim ailesiyle tabikii görüşür konuşur ona karışmam karışamam da yani olay abinizde bitiyor o onun karısı sizde ailesisiniz herkes yerini bilecek
Yıl olmuş 2020. Ben artık öyle mağdur gelin hikayelerine falan pek inanmıyorum. Vardır ama erkek aileleri kadar mağduriyet de yaşanmıyordur. Ben de evliyim kayınvalideme gidince hizmet etmiyor hizmet görüyorum. Birbirimize çok derin bir sevgi beslemeyiz ama saygımız muhabbetimiz vardır.
O deli olamaz ama ben olabilirim değil mi. Deli olsam 4 senedir yapardım ne kadar doldum da patladım acaba. Allah size benim gibi görümce vYa
Ya şaka mısınız. Ben zaten kendi yaptıklarımı açıkça söylemişim. Gizlememişim yalan mü söylüyorum. Herkesin için kafasına misafirler varken şekeri fırlattı sonra şeker halıda kalınca o şekeri al dedi almayınca al dedim sana diye bağırdı. Yemek mevzusu bile tuhaf. Elli çeşit yemek var pilavı yağlı olmuş bahanesiyle kızıp lokanataya gidelim demek anlamlı mı. 1 saat durup kalkacaksın zaten. Rencide etmeye çalışıyordu herşeyimizi. Ben dış gebelik geçirdim tüpüm alınabilirdi hastanede geldi bana benim tüpüm çok iyiymiş diyor. Bana suizan ona niye bu kadar hüsnüzan.
İster etkiye tepki de ister kötülük de. Bende kötülüğün karşılığı kötülüktür. İyiliğin karşılığı iyiliktir. Bu sayede hiç olumsuz dönüş almadım hayatta. Okul hayatımdan kariyere evliliğe kadar bu net iyilige iyilik kotuluge kötülük tavrım sebebiyle hiç kafa yoran bir tip olmadım. Siz bir yanağınıza tokat yiyince diğer yanağınızı çevirebilirsiniz. Ben tercih etmiyorum. Hiç küs olduğum bir akrabam arkadaşım yok sıkıntılı olduğum kin duyduğum kimse yok. Onlar hariç. Sorun bende olsa hepsiyle olurdu. Mesele bu kadar basit.Prof. Dr. Mustafa Kemal Sayar'ın Yavaşla kitabındaki aşağıdaki bölümde, kötülüğün ikinci sebebi olarak ifade edilen şeydir kv-gelin-görümce kötülüğünde... EGO TEHTİDİ...
Bu muhteşem üçlüden, kim kimi kendi egosuna tehdit görüyorsa, ona kötülük ediyor, ve kötü olan o oluyor özetle.
Eki Görüntüle 2674309 Eki Görüntüle 2674310
Sorununuz tam da burada gizli: gelininiz sizin akrabanız olmuyor mu?Hiç küs olduğum bir akrabam arkadaşım yok sıkıntılı olduğum kin duyduğum kimse yok. Onlar hariç.
Dünyada çiftlerin %60ı ilk 5 yılda boşanıyor. Yarın bir gün evlilik bitse kimin yanına gidip kimin omzunda ağlıyoruz gene ailemizin. Bırakın bu batı özentisi bireysellik ayaklarını kimse gel bende yaşa ben sende yaşayayım demiyor. Annem oğlunun çocuğunu 1 yılda 2 kez anca gördü yakın olmalarına rağmen. Bu zulümdür. Evlerine gitti çocuklar odadan bile çıkmadı göstermedi. Sanki hiç sorunlu arıza gelib yokmuş gibi konuşmayın.Ulkemiz de iki kisi evlenip aile olmuyor, bütün aile evleniyor. Bu yüzden evlilikler monoton kavga dolu ve sorunlu geçiyor.
Durumun farkına varanlarda hayatlarını kurtarıyor.
Burnunuzu lütfen evli çiftlerin hayatlarına sokmayın, başkalarınında bunu size yapmasına musade etmeyin.
Geri kalanlara da ister saygı ister saygı gösterin.
Ben bizzat sorunlu arıza gelinimDünyada çiftlerin %60ı ilk 5 yılda boşanıyor. Yarın bir gün evlilik bitse kimin yanına gidip kimin omzunda ağlıyoruz gene ailemizin. Bırakın bu batı özentisi bireysellik ayaklarını kimse gel bende yaşa ben sende yaşayayım demiyor. Annem oğlunun çocuğunu 1 yılda 2 kez anca gördü yakın olmalarına rağmen. Bu zulümdür. Evlerine gitti çocuklar odadan bile çıkmadı göstermedi. Sanki hiç sorunlu arıza gelib yokmuş gibi konuşmayın.
Bu yaptığınız inşallah ters etki yapar...Abimin kirli çamaşırlarına kadar döktüm alın uğraşın hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?