Gelinler ne ister

açıkçası o şekilde yazan lar eminimdir ki düğün yapacakları zaman kaynanamla ellerini ceplerine atmadı hiç yardım etmediler maddi anlamda yanımızda olmadı diye konuşan insanlar olabileceklerini düşünüyorum.heraeyi eşlerin ailesi yapacak yapmak zorundalar çünkü oğulları ama evlerine kaynana gittiği zaman ayda yılda bir geliyor da ediyor da. Ben de gelin olacağım beni gelin değil kızların yerine koysunlar ben onlara kaynana değil Annem diye severim

Başlığı görüp mesafeeeee diye bağırarak girdim konuya. Okuduğumda da düşüncem değişmedi. Valla iyi niyetlisiniz ama ben olsam ben de bunalırdım. Kimse bana dolma filan yapıp yollasın da istemem. Ne kadar karşılık beklemiyoruz deniyorsa da bekleniyor çünkü.

herkes hakettiğini bulur. Şöyle birşey kendisi bir arkadaş ediniyor evinden çıkmıyor sık sık gelip gitmeler sonra karakolluk oluyorlar ama öyle de bir durum var ve biz bunları sonradan duyuyoruz arkadaşn ne yapıyor dediğimiz zaman şerefsiz o gibi hakaretlerle kendi anlatıyor.

Sen anlatıyorsun da =))
Gelin hanımın derdi o değil
Kendisi çocuğunu sorgusuz sualsiz iki gün kalması için apartman kapısından yollayabiliyor
Konu sahibi de haftada bir gün bir saatliğine de olsa uğramayı normal görüyor bu şartlarda
Ortada sık görüşmekten rahatsız olan bir gelin değil, nalıncı keseri gibi kendisine yontan biri var. Kendi işi olunca mesafe yok ama onun haricinde mesafeli olalım deyip, insanların iyi niyetini suistimal ediyor. Bizler gelin - erkek ailesi konuları içinde kesin aile hatalıdır diye yaklaşıyoruz ama konu öyle değil bu sefer anladığım kadarıyla

Benim kv görümce de sizin gibi ben çok seviyorum onları hep yemek yaparlar temizlik yaparlar çocuğuma kıyafet ayakkabı alırlar maşallah sizin gelinde sıkıntı

tamam o mesajları da okudum. ama dedim ki sana bi yanlış yapılıyosa düzeltilmesini istersn, sen de karşılık oarak yanlış yapmazsın değil mi?

o aramayana kadar siz aramayın onu mesafe istiyorsa mesafe !!
kardeşinizle görüşürsünüz o isterse sizi arar bi seyler paylaşır he bu arada dolmasını sarıp yollamayın madem iyilik yaramıyor rahatsız oluyor yapmayın canm ... siz iyilik yapıyorsunuz sanırım bu ona batıyor sorunlu insan çok

Konuda yeri gelmişken sormak da isterim arkadaşlar ; üç sokak ötede oturan oğlunu, torununu yılda bir mi görecek insanlar ? Bu şartlarda aile bağları nasıl gelişecek ? İnsanlar birbirine nasıl destek olacak ? Nasıl aile olunacak ? İnsanların aileleri çocuklarını evlendirince el gibi mi olacaklar ? Bende evliyim , çalışan insanım, yoğun bir hayatım var herkesle belli bir mesafede görüşüyorum, eşimin ailesi son derece sıkı fıkı yaşamalarına rağmen huzurumu bozacak bir davranışları olmadı ama normal görüşme isteklerini de asla geri çevirmem, benim ailem içinde böyledir, insan ailesine gelmeyin diyebilir mi ki, bu bir tek bana mı anormal geliyor.

Bana burda garip gelen adamın annesinin ewine uğrayıp yenek alması oldu tamam aile bağları gelişsin çok görüşülsün oğluna artık karın var iyi yada kötü onun yemeklerine alış diyemeyen annelere kızıyorum ben kendi düzenimi oturttum bundan müzdarip değilim ama başkasında duyunca kzıyorm bırakın boş ekmek yesinler ama adam annesine güvenmesin yani torun konusunda size katılıyorum

helal olsun Bend e bunu demek istiyorum.haftada bir 1 saat gitmemi öyle buyuttulerko normal de zaten gitmezdim küçük bebek ve insan ister istemez sevmek istiyor insan yeri geliyor komsusuna sık gidiyor bu rahatsız etti insanları. Diyorum.da kendi kaynanam görünce gelse haftada 1 memnun olurum. Şimdiki kızlar oğulları alıp aileyi atma derdinde yazık günah siz de birgun kaynana olacaksınız o zaman anlarsınız oğlunuz evine torununu görmeye 1 saat gidememek o zaman anlarsınız buda aklınızda kalsın.

Evliyim eşimin ailesi hiçbir şeye karışmadı torunlarını her zaman görnek ailenin hakkı ona bişe demiyotum ama siz gerçekten hiç mesafe olmasın istiyosunuz sende evlendiğinde wşine yemeği kendin yapmak istersin bazen çocuğu anneanneye babanneye bırakıp kafa dinlemek istersin

Böyle gelinler kıymetli olunuyor ya tav oluyorum.
Hizmetçisi değilsiniz ne yaparsanız yapın yaranamazsınız amaan hiç sıkmayın canınızı

Bence mesafe istiyo bırakın ne yapiyosa yapsın siz abinizle dişadamı görüşün ya da size gelsin yigenlerinizle de öyle yapın belki degerinizi anlar o zaman siz elinizden geleni yapmışsınız

Siz gelin olunca merak ediyorum kaynana görümce ilişkinizi nasıl düzenleyeceksiniz. Ay benim bile içim bunaldı gelin ne yapsın. Kesinlikle tek taraflı değildir üzerine basa basa söylüyorum. Gelini üye yap çağır bakalım neler anlatacak

Yemek konusunda tabi ki erkek eşinin yaptığı yemeklere alışmalı ama bir de özel anne yemekleri vardır, onları kimse yapamaz anne gibi =)) mesela ben kuymak yaparım herkes bayılır ama canım çektiğinde ablama gidip onda yemek isterim, rahmetli annem gibi yapar kuymağı, o tadı bir onda alıyorum =)) böyle bir şeyde olabilir. Hem kv nin yemek göndermesi çalışan insan için nimet gibi, akşam yemekle uğraşmaz insan ama tabi her gün olmamalı, genç insanlar düzenlerini oturtmalılar

her aksam.boyle olmuyor sadece abimin sevip onun yapmadığı birşeyler olduğu zaman bilerek yapmıyor gibi birşey de diyemem allah var sonuçta benim.bile yapamadığım bilmediğim yapan var mede olsa diye gerek görmediğim annemin yaptığı yemekler oluyor

Kimse kenara atmak derdinde değildir sonuçta kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. Herkes kadın erkek aile ilişkilerine saygı göstermeli. Ancak sizinki fazla samimi geldi. Belki nefes almak istiyordur. Yemeğini neden siz yapıyorsunuz kendi mi istiyor? Belki hoşlanmıyordur bundan. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil içli dışlı olmaktan bıkmış da olabilir. Siz kardeşinizi çok sever her gün görmek istersiniz ama karşıdaki kadın bambaşka biri ve her an sizinle olmak sizi hep istemek zorunda değil.

insan kendi hatalarını söyler mi bak ben aile ile oturmamak nisan attım diyorum bak açık açık söylüyorum. Hergün aynı evde durmakdansa haftada bir gün görüşmek isterim giderim çağırırım evime.issime gelmediği zaman suratlarına bakmamazlik da yapmam.

ilgili alakalı aileleri severim cok bunaltmadan tabiki yemek gondermesi cocugumu ozleyip hafatada bir gelmesi bunları dert etmezdim tabi gelicek gorucek sevecek.. cocugu her hafta size yollamayı biliyormus isine geldigi gibi davranmak deniyor bunada ozaman ne cocugu gondersin ne ben surekli gideyim herkes baksın hayatına derdim oylesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…