gelinliği halen satıyormusun acaba? yani modeli tam istediğim gibi ve fiyatıda çok cazip. siteyi kullanmaya yeni başladım. o yüzden nasıl bi sistemi var bilmiyorum. beden kısmı tutuyor ancak boyunuda yazarsan sevinirim. birde deformasyon varmı gelinlikte ne durumda olduğunu merak ediyorum. nerede yaşıyorsun acaba yani görme imkanımda olurmu?
ilgilenirsen sevinirim.
merhaba
gelinlik hala satılık.
boyunu net olarak bilmiyorum ama akşam ölçer yazarım.
kaba bir tahminle 180 fln olmalı ön tarafı yani kısa tarafı. arkası kısa bi kuyruk zaten.
deformasyon yok. gayet temiz ve iyi durumda.
ben istanbul- avrupadayım. yakın bir yerdeysen deneme imkanın bile olabilir
gelinliği halen satıyormusun acaba? yani modeli tam istediğim gibi ve fiyatıda çok cazip. siteyi kullanmaya yeni başladım. o yüzden nasıl bi sistemi var bilmiyorum. beden kısmı tutuyor ancak boyunuda yazarsan sevinirim. birde deformasyon varmı gelinlikte ne durumda olduğunu merak ediyorum. nerede yaşıyorsun acaba yani görme imkanımda olurmu?
ilgilenirsen sevinirim.
sabah cvp yazarken 180 demiştim boyu için. elbette kendi boyumu dahil ederek. gelinliğin göğüs üstü(arası değil) ile ön tarafı 140 cm.
benim boyum 160. topuklu fln giyince biraz da yerde sürünüyo elbette. o nedenle 180 demiştim.
net ölçü 140. bilginiz olsun