- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Çeyizde de bir ton laf duyarsın demedi deme bacım annemin çeyizleri var almayalım hatta arkadaşların dediği gibi ayrı ev de istemez sen tavrını koy düşüncelerini kibarca belirt onun yaptığının yanlış olduğunu bildir bazen erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyor daha düz algılıyorlar senin için önemli olduğunu hissettir bu mevzuların ha baktın aynı yol ver gitsin
Saka gibi. Cimrimi sevgilin gozlemlerinden yola cikarsak? Gidisat ne oldu sahi? Ayrildinizmi?Aynen onu planlamış. Yok şaka yaptım diyor ama beni salak yerine koymaya çalışıyor. Üste çıkmaya çalışıyor. Aman artık boşverdim. Ne hali varsa görsün. Umarım ablasının gelinliğini giydirecek birini bulur...
Haklısınız. Şimdiden bir şeylere dur demem gerekiyor. Bu insanla evlilik olmaz diye düşünüyorumMadalyon dönmeye başlıyor, zamanla diğer yüzünü daha net göreceksiniz.
Eğer şimdiden size bunu hissettirdiyse ileride daha büyük esaretlere mahkum olabilirsiniz.
Saka gibi. Cimrimi sevgilin gozlemlerinden yola cikarsak? Gidisat ne oldu sahi? Ayrildinizmi?
C cimcimelif konuya yorum yazacaktım ama son mesajlarını okuyunca artık pekte nasihata ihtiyacın olmadığını gördüm :)
Aynen o soğukluk hissin devam etsin bence . Gelinlik , cart curt ... maddi / somut / eşya meselesi değil olay . Senin adına karar verilmesi , bunu laf arasına sokması . Yoksa bir çift pekala şartlar gereği karar verip bir başkasının gelinliğini giyebilir , gelin kirayabilir vs ...
Hele o ücretsiz yemek kuyruklarına girip girip yemek işini bedava getirme durumu
Salla gitsin ... Zor geçer böyle hayat . Düğün dernek dolaşıp et/pilav yeme hesabı da yapar bu ilerde :)
Bu acele evlenmek isteyen erkeklerde bir sorun var bence. yoksa hiçbir erkek aşkından ölse bile bu kadar evlilik meraklısı olmaz. mantığı ağır basar. geçim, para vs. düşünür.
Arkadaşları hep evlenmiş sanırım onda da evde kalma psikolojisi oluştu.
erkeklerde öyle saçma kaygılar olur mu?
gay filan olmasın hani paravan evlilik derdinde olan.
bindallıya olabilir deyince gelinliği söylemiş onada tmm deseydin düğün yapmayalım masraf olmasın fln derdi heralde. "en güzel günüm o benim de herşeyi yeni ve içime sinenden alıcam "de. ve kesinlikle taviz verme . alacak durumu yoksada durumu olana kadar beklersiniz
Bence iyi yaptın zamanı gelince sen ablasının gelinliğini giydiğinde zannediyomusunki o eniştesinin damatlığını giycek hıh gider en kalitelisinden damatlık alır sende seneler geçtikçe gelinlikçilerin vitrinine bakar durursun sakın iyi niyet göstermeMerhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Düşünmek icin bol bol zamanim var. Ustelik bu insandan soguyorum sanirim. Özgürlük güzel bir sey ama onunlayken kendi giyeceklerimi secemeyecek kadar tutsak hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?