Gelinlik konusu

şimdiden böyle eski gelinlik eski bindallı konusunu nasıl açabiliyor acaba? hayır önceden köprüyü geçene kadar diye bi tabir vardı artık onu da yapmıyorlar. arkadasım hayatın boyunca abladan artan-kalanlarla yaşamak zoruna gitmeyecekse durma evlen. evliliğinin fragmanını sunmuş adam sana...

Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.

E yok artk canm oldu ne düşüncesiz bi erkek arkadaşın varmış ya . Bence sen bu zihniyette biriyle evleneceksin tabi ki iş bulmadan evlenme yediğin lokmalari sayar Vala!

Tüm bunları saydıktan sonra onunla evlenemem. Değer vermeyen biriyle evlenemem.

İyi niyeti de geçtim. Şuan konuşmuyoruz

Teklif etti ve son defa teklif etti. Şuan konuşmuyorum onunla. Umarım pes eder vazgeçer. Tavrımı ortaya koydum. Ona bile laf etti beni alınganlıkla suçladı. Kendi kendine evlilik düşünüp kendi kendine oynuyor.

Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.

Evet ve benim adıma karar vermeye yelteniyor. Kızdığımda da şaka yaptım çok alıngansın diyor. Sanki karşısındaki salak.

Aynen resmen evliliğin fragmanını sundu. Doğru dediniz. İleride yok senin ailene gitmeyelim yol masrafı oluyor bile der. Aklıma neler neler geliyor.

Helal olsun valla çok takdir ettim seven değer veren adam her şekilde belli eder

Kabul edilmiş bir teklif yok
İsteme yok
takılmış yüzük yok
düğün tarihi yok
ablamın bindallığı
ablamın gelinliği
sence normal mi bunlar
senin fikrinin senin ne istediğinin hiç mi önemi yok.Ki çok acele işler hep çetrefillidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…