- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Merhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.Merhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
E yok artk canm oldu ne düşüncesiz bi erkek arkadaşın varmış ya . Bence sen bu zihniyette biriyle evleneceksin tabi ki iş bulmadan evlenme yediğin lokmalari sayar Vala!
belkş de siz önce bu konuda hep suskun kaldınız o da kendini planlayıcı sıfatıyla düşünüyor
gerginleşmeden sizde fikirlerini söyleyin
Bence iyi yaptın zamanı gelince sen ablasının gelinliğini giydiğinde zannediyomusunki o eniştesinin damatlığını giycek hıh gider en kalitelisinden damatlık alır sende seneler geçtikçe gelinlikçilerin vitrinine bakar durursun sakın iyi niyet gösterme
Bedavaya mı getirmeye çalışıyor yolunu yapıyor birde görgüsüz gibi bu ne böyle ya??
Sinirlenmekte geç bile kalmışsın görümcenin bindallısının teklif ettiğinde kıyameti koparmalıydın bindallı dediğin nedir ya?? 300-500 liraya kiralayan yerler var. O kadar da değil.
Ben 1 defa gelin olucam ondada hayal ettiğim şeyi değil onun bunun giydiğini giyicem. Utanmadan teklif edebilmiş ya helal olsun.
senden tek ricam şu:
ailenin karışmadığı, bu yaşa kadar ananın babanın sana bir kez olsun demedği şeyleri karşına çıkan bir erkeğin demesine izin verme.
Daha ortada nişan bile yokken bindallıyı gelinliği dert edinmiş adam. Tavrı çok çirkin.
Giyeceği varsa da giymez insan..
Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.
şimdiden böyle eski gelinlik eski bindallı konusunu nasıl açabiliyor acaba? hayır önceden köprüyü geçene kadar diye bi tabir vardı artık onu da yapmıyorlar. arkadasım hayatın boyunca abladan artan-kalanlarla yaşamak zoruna gitmeyecekse durma evlen. evliliğinin fragmanını sunmuş adam sana...
Helal olsun valla çok takdir ettim seven değer veren adam her şekilde belli ederBen evlenirken durumumuz çok iyi değildi eşim yeni işe girmişti.aynı sene içinde ev aldık eşya aldık düğün yaptık.bende eşime kıyamadığım için yakın bi komşumuzun kızının gelinliği var onu giyiyim dedim.eşim kesinlikle istemedi.ben alıyım sen başkalarına ver dedi.zor durumdaydık ama yinede istediğim gelinliği aldı.he şimdi baza altı bekliyo ama o davranışı eşimin bana verdiği değeri ve karakterini gösterdi.bence tavrınızdan vazgeçmeyin çünkü emrivaki yapıyo.
Saol canım.evet eşim gerçekten çok sever ve değer verir.bekarsan darısı başına deyim:)Helal olsun valla çok takdir ettim seven değer veren adam her şekilde belli eder
13 Ekimde evleniyorum canımSaol canım.evet eşim gerçekten çok sever ve değer verir.bekarsan darısı başına deyim:)
Ay benim doğum günümden bigün sonra:) bi ömür mutlu olursunuz inşallah.birbirinize sevginiz hiç bitmesin.13 Ekimde evleniyorum canım
Kabul edilmiş bir teklif yokMerhaba kızlar...
Ablasının don ,sutyenini de giyin oldu olacak...bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?