- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Olur benim babaminda damatligi duruyor deseydin.O almasın da hangi gelinlik olursa olsun. Gelinligi zaten enistesi almış. Annemin gelinliği var desem tamam olur der ona da.
Daha erken bir yıl bile olmamış neyin acelesi o. Tutum boş yere para harcamamak bir varken ikinciye gerek duymamaktir . Seninki kendini tutum ile teselli ediyor :)))) iyi düşün derim.Cimri olduğunu yuzune vurdum defalarca...ama o kabul etmiyor cimri degilim tutumluyum diyor10 aydir beraberiz. Ve artik surduremiyorum
Bence teklif etse bile hata. Ne demek baskasinin heled gorumcenin gelinligini giymek. Kesinlikle iliskini bi gozden gecir bence. Sevgilin cimrili Allahu ekber dağlarina cikarmis
Cimri Adamla çoooooook zor. Ama onun da Bi sınırı var. Gelinlik konusunda cimrilik yapmak Bi üst level oluyor sanırım
Evet cimrilik karakterin bir parçası sanırım. Cimri olduğunu da kabul etmiyor. Ayrılacağım gibi görünüyor.Olur benim babaminda damatligi duruyor deseydin.
Her konuda cimriyse bir kere daha düşün bu konuyu sen cimrilik geçen bir durum değil.
Daha erken bir yıl bile olmamış neyin acelesi o. Tutum boş yere para harcamamak bir varken ikinciye gerek duymamaktir . Seninki kendini tutum ile teselli ediyor :)))) iyi düşün derim.
Hangi cimri ben cimriyim derki?seni müsriflikle suçlar,ama etmez.Evet cimrilik karakterin bir parçası sanırım. Cimri olduğunu da kabul etmiyor. Ayrılacağım gibi görünüyor.
Der mi der! Ayrıca dediğin gibi evlilik kolay değil adım atmak bile para ile evleneceğin zaman. Gider en ucuza kaçar mobilya işinde benden demesi. Ha önemli mi ucuz pahalı elbette değil ama imkan varken böyle bir cimrilige girilmesi kimseyi mutlu etmez. O ucuz bu ucuz derken "sonra alırız" diye diye seni iyice sıkar artık yumurta yersiniz hergun :)))Erkek cimri mi olur ya. Oysaki gelinlikten daha pahalı bir şey var o da evlenmek ev kurmak... Bunlara sıra gelince de ailemle mi kalalım diyecek acaba.
Hangi cimri ben cimriyim derki?seni müsriflikle suçlar,ama etmez.
Dahası seninde öyle düşünmeni bekler sende cimrilik goremezse senden kötüsü olmaz.hayirlisi olsun hakkinizda
Der mi der! Ayrıca dediğin gibi evlilik kolay değil adım atmak bile para ile evleneceğin zaman. Gider en ucuza kaçar mobilya işinde benden demesi. Ha önemli mi ucuz pahalı elbette değil ama imkan varken böyle bir cimrilige girilmesi kimseyi mutlu etmez. O ucuz bu ucuz derken "sonra alırız" diye diye seni iyice sıkar artık yumurta yersiniz hergun :)))
Ben evlenilecek adam degilim diye bagiriyo, kurtar kendini
Ben ayrıl diyemem bana düşmez ama hiç güzel bir gelecek göremedim... Hele bir de evlenince çalışma işini senin özgür iradene bırakmıyorsa evet maaşına bile el koyar.Evet belki maas kartımı ister ve büyük kavga çıkar. Bunlara sebep olmamak için yol yakınken döneyim.
Ben ayrıl diyemem bana düşmez ama hiç güzel bir gelecek göremedim... Hele bir de evlenince çalışma işini senin özgür iradene bırakmıyorsa evet maaşına bile el koyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?