Gelinlik konusu

Cimri olduğunu yuzune vurdum defalarca...ama o kabul etmiyor cimri degilim tutumluyum diyor 10 aydir beraberiz. Ve artik surduremiyorum
Daha erken bir yıl bile olmamış neyin acelesi o. Tutum boş yere para harcamamak bir varken ikinciye gerek duymamaktir . Seninki kendini tutum ile teselli ediyor :)))) iyi düşün derim.

Bence teklif etse bile hata. Ne demek baskasinin heled gorumcenin gelinligini giymek. Kesinlikle iliskini bi gozden gecir bence. Sevgilin cimrili Allahu ekber dağlarina cikarmis

Gözden geçiriyorum eksiler kısmı çoğaldı. Hep iyimser oldum artık olması gerektiği gibi davranacağım. Kendine kabul eden bir eş adayı bulsun diyeceğim ama kimse kabul etmez sanırım.

Daha erken bir yıl bile olmamış neyin acelesi o. Tutum boş yere para harcamamak bir varken ikinciye gerek duymamaktir . Seninki kendini tutum ile teselli ediyor :)))) iyi düşün derim.

Erkek cimri mi olur ya. Oysaki gelinlikten daha pahalı bir şey var o da evlenmek ev kurmak... Bunlara sıra gelince de ailemle mi kalalım diyecek acaba.

Evet cimrilik karakterin bir parçası sanırım. Cimri olduğunu da kabul etmiyor. Ayrılacağım gibi görünüyor.
Hangi cimri ben cimriyim derki?seni müsriflikle suçlar,ama etmez.
Dahası seninde öyle düşünmeni bekler sende cimrilik goremezse senden kötüsü olmaz.hayirlisi olsun hakkinizda

Erkek cimri mi olur ya. Oysaki gelinlikten daha pahalı bir şey var o da evlenmek ev kurmak... Bunlara sıra gelince de ailemle mi kalalım diyecek acaba.
Der mi der! Ayrıca dediğin gibi evlilik kolay değil adım atmak bile para ile evleneceğin zaman. Gider en ucuza kaçar mobilya işinde benden demesi. Ha önemli mi ucuz pahalı elbette değil ama imkan varken böyle bir cimrilige girilmesi kimseyi mutlu etmez. O ucuz bu ucuz derken "sonra alırız" diye diye seni iyice sıkar artık yumurta yersiniz hergun :)))

Evet belki maas kartımı ister ve büyük kavga çıkar. Bunlara sebep olmamak için yol yakınken döneyim.

Evet belki maas kartımı ister ve büyük kavga çıkar. Bunlara sebep olmamak için yol yakınken döneyim.
Ben ayrıl diyemem bana düşmez ama hiç güzel bir gelecek göremedim... Hele bir de evlenince çalışma işini senin özgür iradene bırakmıyorsa evet maaşına bile el koyar.

Olmaz bence bundan sana koca
İnsan daha ortada evlilik konusu yok ne demek yani onun gelinliğini giyersin
Yarın öbür gün istersen daha önce tamam demiştin diyebilsin diye söylemiş
İçten pazarlıklı

İmkanlar kısıtlıysa başkasının gelinliği giyilebilir ama görümce ne alaka. Sonuçta onun tüm ailesi görümcende o gelinliği görmüş. Onların tanımadığı birinin gelinliğini ödünç alabilir veya kiralayabilirsin ama aynı ailede aynı gelinlik olacak şey değil. Teklif etmemeliydi. Dikkat et, cimrilikte ve düşüncesizlikte level atlamış.

Yok artik yani!! Oyle seymi olur ya hadi hic tanimadigin birisi tamam olur kiralaniyo oyle ama dusunsene gorumcenle dugun albumunuz ayni olacak hersey resmen komedisakin boyle birseye izin verme. Taviz verirsen yarin birgun annemin eski koltuklari var onlari kullaniriz bile der! Sakınnn

Gelinliğin hesabını size sormadan yapıyorsa bence oturup düşünün bu adamla nasıl bir ömür geçer diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…