Gelinlik konusu

Evlilik başlı başına zarar işi. Ufak seylerden kar yapsa kac yazar. Fikrimi sormamasi giyersin demesi sinir ediyor beni.

Tesekkur ederim.Bende bu fikirdeyim. Onu belli bir muddet daha tanimaya calisacagim. Iyi kotu huylarini suzgecten gecirecegim. Sonrasinda elbet mantikli bir karar veririm.

Kucuk hesaplar yapiyor aslında. Kendince planlar yapiyor

İşe girmeden ne onla ne de baskasiyla evlilik dusunmuyorum. Kimseye muhtac olmak istemiyorum. Ona da soyledim işe girmeden olmaz bekleyeceksen bekle dedim.

Onun mantığı her şeyi bedavaya getirmek.

Evlenme bu çocukla. Bak bu iş sadece gelinlikle bitmiyo. Beyaz eşyası mobilyası halısı perdesi avizesi say say bitmez. Bunlara sıra gelince ne dicek sanıyosun?

Zaten bir ara agzindan kaçırdı. Mutfak eşyası cok gereksizmis de, tabak tencere nelerine yetmiyormus.

Uf ben boyle bi adamla evlenmezdim ayrilirdim.. Cunku sonu cok fena olacak eger evlenirsen. Baskasindan peynir iste, baskasindan dolap al, baskasindan su bu ayyy cok fena..

ohoooo daha ortada kesinlestirilmis evlilik fikri bile yok gelinlik plani yapiliyor üstüne bunun tartismasi yaşanıyor

Evet erkekler için bir elbiseye o kadar para vermek anlamsız zaten sorsan her modeli aynı sanırlar. Ama tabi ki insan kendi beğendiğini giymek ister. Hiç de abartı değil. Zamanla öğrenir, alışır almaya, para harcamaya

Zaten bir ara agzindan kaçırdı. Mutfak eşyası cok gereksizmis de, tabak tencere nelerine yetmiyormus.

Ya aslında klasik erkek görüşü bu ben çeyizimi alırken eşim şaşkınlıkla izliyordu herşeyi. Misafire ayrı, kendimize ayrı ne alaka diyordu yemek takımına onların mantığı tabak tabaktır. Hala da der senin aldığın tabakla, bardakla bir cafe açabiliriz diye

Önemli olan tabak çanağa laf etmesi değil bence. Mesela evi var mı veya ev almayı düşünüyor mu? Büyük eşyalarınızı alırken tavrı ne? Örneğin senin istediğin buzdolabına mantık çerçevesinde tamam diyor mu yoksa gel 2.el mi alalım diyor? Alışverişe veya dışarı eğlenmeye çıktığınızda pintilik yapıyor mu? Bunlar daha önemli.

Mutfak eşyasından anlayan, heves eden erkek hiç görmedim.

hangilerişmiş bu gereksizler:))
ne tuhaf fikirleri var.
daha doğrusu bu tuhaf fikirleri kimden alıyor:))

Gereksizleri sordugumda pek bir sey soyleyemedi. Bir tek cesit cesit bardaklari soyledi. Çayı su bardagindan mi icmeyi planlıyor acaba. Misafire de oyle mi ikram edecek ki

Evleri var ama ev almak istiyor. Araba almak istiyor. Esya konusunda evi cok doldurmama taraftari bence bu mantikli. Ama eşya konusunu falan hic konusmadik diyebilirim. Laf tasinanlardan acilmisti bir tek o zaman cok esya iyi degil demisti. Dışarı çıktığımızda gerekeni harciyoruz. Arada pintilik yaptigi oluyor. Ama hediye falan alir sürekli.

O zaman çok sıkıntı olacak bir durum olmaz bence. Çok ve büyük eşya ben de hiç sevmem. Eşya yüzünden memnun olmadıkları evden çıkamayan arkadaşım var. Eşya pratik olmalı...

Diğer ufak şeyler, gelinlik, mutfak-banyo ıvır zıvır erkeklerin anladığı konular değil, onları sen yontacaksın

Zaman gecsin taniyayim ona gore karar vereceğim. Suan zaten cok erken :)

Bana bunların şaka olduğunu söyle nolur!
Sana böyle şeyler soyleyecek cesareti sen vermişsin kusura bakma

Sevgilim bana ablamin bindallisini giyer sin diyecek alnini karislarim onun

Bindallıya tamam demekle hata yapmışsınız .İlk kez yaşayacağınız şeyleri niye başkasının ürünlerini kullanarak yapasınız.2.el ürünü gibi birşey bu .Herşeye tamam demeyin

tamam o zaman görümcenin bindallısını giy görümcenin gelinliğini giy görümcenin eskimiş mobilyalarını kullanırsın bide yarın birgün sen kıyafet alıcan zaman da ablasının eskilerini giy uzak dur böyle adamdan bir kere evleniyosun gelinliğe bindallıya laff eden adam yarın bir gün senin burnundan getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…