- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Daha ortada evlilik konusunda alınmış ortak bir karar bile yok, adam görümecenizin gelinliğini giydirmeye kalkıyor. Evlilik mevzuna onay vermiş olsanız bile, böyle bir şey söylemesi çok çirkin bence. Hayatında belki 1 kere giyeceksin, bir hayalin var ve kardeşinin gelinliği ile ucuza bağlamaya çalışıyor. Sen de babamın damatlığı duruyor de
Bence evdeki bindallı ve gelinliğin modası geçmeden yuva kurma derdine düşmüş, aklınca kar yapacak
Tavrınız çok doğru olmuş bence de.
Özellikle iş konusunu şart koşmanız ve zamanı gelince kendi beğendiğinizi kendi istediğinizi almak istediğinizi söylemeniz... Aksine sussaydınız büyük sorunlar olurdu ileride.
Ben de gelinliğe önem vermiyorum. Buna karşın ablasının bindallısını, hele ki gelinliğini giymenizi önermesini çok yakışıksız buldum.
Siz bence iş konusunu halledene kadar beklemekle kalmayın, bu sırada onu iyice bir mercek altına alın. Sizi manipüle ederek acele ettirmesine de asla izin vermeyin. Bu şekilde kararlılıkla tepki koymanız çok doğru, konu tekrar açılırsa devam edin tavrınıza derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kucuk hesaplar yapiyor aslında. Kendince planlar yapiyorBindallıya gerek yok ec doluyor fuzuli masraf.. Ama gelinlik hayali herkesin darklı..
Bence sevgilin aeninle evlenmek istiyor ama şimdiden masraf giderleri kafasında hesaplamaya başladığı için onlara çözüm arıyor gibi geldi.
Acele etmiyorum. Önümde uzun bir zaman var. İse girip kendime vakit ayiracagim. Bir de ondan sogudum sanırım.Acelet etme.. Aynı durumda nişan yaptım,onun aceleci tavrı çok etkili oldu.
Nişan attım düğüne birbucuk ay kala..
Sakın acele etme,iyi tanı
Ayy daha ortada fol yok yumurta yok sana kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor. Evlenene kdr da ikna eder artık seni...
bence de çalış tatlım sen önce. yoksa böyle devam ederse sana ne bindallı ne gelinlik alır.
Onun mantığı her şeyi bedavaya getirmek.evert aynen eskiden böyle gelinlik çeşitleri de yokmuş o yüzden gelinlik bulmak bile lüks olduğu için birbirinin gelinliğini giyerlermiş. ama şimdi biz kiralık bakıyorken satılıkla kiralık arasında hiçbir fark yoktu resmen. mağazalar bile, artık herkes ucuz bile olsa sıfır alıyor kimse 2. el istemiyor diyordu sürekli ellerindeki gelinlikleri bağışlıyorlarmış bir yerlere. erkek arkadaşının mantığı çok saçma, cimrilik de bir yere kadar
Evlenme bu çocukla. Bak bu iş sadece gelinlikle bitmiyo. Beyaz eşyası mobilyası halısı perdesi avizesi say say bitmez. Bunlara sıra gelince ne dicek sanıyosun?
hangilerişmiş bu gereksizler:))Zaten bir ara agzindan kaçırdı. Mutfak eşyası cok gereksizmis de, tabak tencere nelerine yetmiyormus.
ohoooo daha ortada kesinlestirilmis evlilik fikri bile yok gelinlik plani yapiliyor üstüne bunun tartismasi yaşanıyorMerhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Sanirim ince dusunemiyor aman ne olacak sanki diye düşünmüş olabilir. Cunku ona gore gelinlik bir anlam ifade etmiyor. Benim için de pek bir sey ifade ettigini soyleyemem ama kendi giyecegime kendim karar vermeliyim. Suan abarttigimi düşünüyor.
Zaten bir ara agzindan kaçırdı. Mutfak eşyası cok gereksizmis de, tabak tencere nelerine yetmiyormus.
Uf ben boyle bi adamla evlenmezdim ayrilirdim.. Cunku sonu cok fena olacak eger evlenirsen. Baskasindan peynir iste, baskasindan dolap al, baskasindan su bu ayyy cok fena..
hangilerişmiş bu gereksizler:))
ne tuhaf fikirleri var.
daha doğrusu bu tuhaf fikirleri kimden alıyor:))
Ya aslında klasik erkek görüşü buben çeyizimi alırken eşim şaşkınlıkla izliyordu herşeyi. Misafire ayrı, kendimize ayrı ne alaka diyordu yemek takımına onların mantığı tabak tabaktır. Hala da der senin aldığın tabakla, bardakla bir cafe açabiliriz diye
Önemli olan tabak çanağa laf etmesi değil bence. Mesela evi var mı veya ev almayı düşünüyor mu? Büyük eşyalarınızı alırken tavrı ne? Örneğin senin istediğin buzdolabına mantık çerçevesinde tamam diyor mu yoksa gel 2.el mi alalım diyor? Alışverişe veya dışarı eğlenmeye çıktığınızda pintilik yapıyor mu? Bunlar daha önemli.
Mutfak eşyasından anlayan, heves eden erkek hiç görmedim.
Evleri var ama ev almak istiyor. Araba almak istiyor. Esya konusunda evi cok doldurmama taraftari bence bu mantikli. Ama eşya konusunu falan hic konusmadik diyebilirim. Laf tasinanlardan acilmisti bir tek o zaman cok esya iyi degil demisti. Dışarı çıktığımızda gerekeni harciyoruz. Arada pintilik yaptigi oluyor. Ama hediye falan alir sürekli.
O zaman çok sıkıntı olacak bir durum olmaz bence. Çok ve büyük eşya ben de hiç sevmem. Eşya yüzünden memnun olmadıkları evden çıkamayan arkadaşım var. Eşya pratik olmalı...
Diğer ufak şeyler, gelinlik, mutfak-banyo ıvır zıvır erkeklerin anladığı konular değil, onları sen yontacaksın
Merhaba kızlar...
Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?