- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
asla taviz verme cnm, ablasinin gelinligi nerden aklina gelmis acaba, daha ortada hicbisey yokken.
bunlar masraftan kacma yollari hep, aklini kullan ve asla firsat verme boyle seylere.
durumunuz yoksa sende uygununu dusunursun ama bu sekilde degil.
Ben soğurdum.
Hem ona neymişki gelinlik derdi senin düşünmen gerekirken.
Teklifi ettiği an çok beğendiysen sen giyin deseydin :)
Acaba öylesine konuyu evliliğe getirmek için mi böyle söyledi, yada bu işlerden hiç anlamadığı için mi? Yoksa size böyle bir şeyi yakıştırmaz heralde, sizde ona abinizin damatlığını falan teklif edinYaşı 27..
Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi.
Acelet etme.. Aynı durumda nişan yaptım,onun aceleci tavrı çok etkili oldu.Tanışma suremiz 6 ay degil. 6 aya kadar nisan yapalım diyor. Düşünme asamasindayim. Hayirlisi olsun
Çok tanıdık bunlar:) eski nişanlım gibi biri daha varmış sankiEvet normalde cimriydi ama ilk defa bana cimrilik yaptı.
eskiden bir gelinliği 3 4 kardeş giyip üstüne erkek kardeşin eşleri bile giyermiş. ama gel gör ki eskide kalmış birşey. durumu olmasa dese amenna.
bunun seçimi tabi ki senin olmalı. yakında ablamın evi var orda otururuz derse şaşmamak gerek.
kesinlikle nişan ve düğünde acele etmeyin az daha tanıyın. yoksa bu evi ikinci elle doldurur ben söyliyim
Konu zaten sürekli evlilikte. Belki anlamadigi icin de soylemis olabilir ama ortada bedavaya getirme olayi da var.Acaba öylesine konuyu evliliğe getirmek için mi böyle söyledi, yada bu işlerden hiç anlamadığı için mi? Yoksa size böyle bir şeyi yakıştırmaz heralde, sizde ona abinizin damatlığını falan teklif edin
Sanirim ince dusunemiyor aman ne olacak sanki diye düşünmüş olabilir. Cunku ona gore gelinlik bir anlam ifade etmiyor. Benim için de pek bir sey ifade ettigini soyleyemem ama kendi giyecegime kendim karar vermeliyim. Suan abarttigimi düşünüyor.Çok saçma bir hareket. Cimrilik desen, evlilikte iş gelinlikle bitseydi ohoo oo... Diğer masraflara göre devede kulak kalır gelinlik... Çok anlamsız...
Hoş erkeklerin mantığı biraz garip çalışıyor, kimbilir ne düşündü de söyledi. Erkekler ince düşünemiyor herşeyi. Ama ben olsam çok daha sert çıkışırdımtek laf edemezdi birdaha.
Evlenme bu çocukla. Bak bu iş sadece gelinlikle bitmiyo. Beyaz eşyası mobilyası halısı perdesi avizesi say say bitmez. Bunlara sıra gelince ne dicek sanıyosun?Konu zaten sürekli evlilikte. Belki anlamadigi icin de soylemis olabilir ama ortada bedavaya getirme olayi da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?