Gelinlik konusu

niye bu kadar cimri kafasına göre senin adına böle önemli şeylere karar veriyo
hayal kurmana bile fırsat vermiyo emri vaki yapmayo ayy bırak bole adamla evlenip napcaan
heves bırakmaz insandaa iyice tanı derim evlenmeye sakınnn acele etmeyin

ya ne giyiceksin ablasının bindallısını gelinliğini saçmalayan o kendinde ne arıyosun hatayı. Kendini şaşırmış senin sevgilin. Yuh yani.

Bindallıya tamam demekle hata yapmışsınız .İlk kez yaşayacağınız şeyleri niye başkasının ürünlerini kullanarak yapasınız.2.el ürünü gibi birşey bu .Herşeye tamam demeyin
Ortada bir evlilik planı yok aslında gecistirmeye çalıştım tamam diyerek. Çünkü biliyorum ki ailem de istemez kimsenin esyasini giymemi falan.

Evlenmek suan icin uzak bir hayal bana. Ozellikle onunla evlenmek...

Evlenmeyecegim daha cok erken. Yaptığı yanlışları uygun bir zamanda soyleyip bitirecegim gibi görünüyor.

ya ne giyiceksin ablasının bindallısını gelinliğini saçmalayan o kendinde ne arıyosun hatayı. Kendini şaşırmış senin sevgilin. Yuh yani.

Böyle seyleri pek bilmedigim icin sorma geregi duydum. Herkesin ortak karari olumsuz. Sanırım bu insanla evlenme plani yapmayacağım. Şimdiden boyleyse ileride nasil olur kimbilir...

benim eşim çok sever mutfak eşyası almayı tek o mu acaba ha ha

Zaten bir ara agzindan kaçırdı. Mutfak eşyası cok gereksizmis de, tabak tencere nelerine yetmiyormus.
ya benimki de böyle demişti biliyor musun. annesinin eski eşyalarını kullanacakmışız gerek yokmuş , annesi de öyle demişti evlenirken. düğün yapmaya gerek yok nikahla evlenirsiniz, mutfak eşyasına gerek yok herşeyiniz var demişti. ben ikisine de bir şey demedim kafama göre bütün mutfak eşyalarımı pahalı ve sıfır aldım kendi annemle. param olmasaydı ne olurdu bilmiyorum ama Allahtan onlara minnet edecek durumda değilim çalışıyorum.

Bende işe girmeden evlenmeyi düşünmüyorum. Ona da söyledim. Senin benim param mi olacak yani dedi cok sacma. Bence kadınlar çalışmalı kendilerini ezdirmemeli.

Bende işe girmeden evlenmeyi düşünmüyorum. Ona da söyledim. Senin benim param mi olacak yani dedi cok sacma. Bence kadınlar çalışmalı kendilerini ezdirmemeli.
ben gelinliğimi de kendim aldım kimsenin de suratını çekmedim açıkçası:) hem böyle olunca karışamadılar ben sevmiyorum bütün sülale kaynana gelinlik bakmaya gidiyolar kimseyi çağırmadım annemle seçtim herkes sadece düğünde gördü:) sen de öyle yap boşver takma ama tabi cimri olmayan birini bulcaksın önce. acaba bu adam gerçekten cimri mi, yoksa evlilikteki masrafları gereksiz mi görüyo bazıları da cimri olmaz ama bizim heveslerimizi anlamazlar ne var 1 gün için ne gerek var filan derler. benim kuzenimin eşi de gelinlik için 2.000 tl yi duyunca ne kadar pahalı ya 300 tl ye yok mu demiş çocukcağız:)), halbuki hepsi o civarlarda artık

Gercekten cimri gibi geliyor bana... Cimri değilse yaniliyorsam bunu nasil anlayacağım? Zaman nasıl birini karşıma çıkarır bilmiyorum ama onceden de hep cimri insanlar çıktı karşıma. Kaderim midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…