Gelinlik konusu

Na şuraya yazıyorum
cok degil bi süre sonra. ya sevgilim ablamların bi odası boş biz orda yaşıyalım dicek

Rest çektim araya mesafe koyuyorum. Zamana birakiyorum kisa zamanda nasil olsa yine bir hatasını göreceğim. Zor olsa da ayrilacagim gibi görünüyor.

Sevgilin de enistesinin danatligini mi giycekmis ? Yuh yani bukadar saf olma bide burda soruyon kim olsa kizar yani. Böyle birsey mümkün mü sence? Sevgilin resmen pinti

Ona aynen şöyle de "ne münasebet"
Mevzu maddiyatsa 6 ayda evlenmezsiniz olur biter ne bu acele?

Sevgilin de enistesinin danatligini mi giycekmis ? Yuh yani bukadar saf olma bide burda soruyon kim olsa kizar yani. Böyle birsey mümkün mü sence? Sevgilin resmen pinti

Cevremde daha önce böyle seyleri görüp sahit olmadigim icin normal mi degil mi bilmiyordum. Cimri biri oldugunu dusunuyordum ve artik tescillendi.

butun sayfalari okudum sakin sakin ...cok tani bu kisiyi...off hayat gecmez bunla...
Yok yok valla gecmez

Her genç kızın gelinlik hayali farklıdır bunu bilmeyen bir öküz sanırım.

Ben de böyle bir teklifle karşı karşıya kaldım ama ağızlarının payını verdim bir güzel.

Sana da tavsiye ederim.

Ne kadar guzel bir düşünce. Aslında burada önemli olan onun benim fikrimi onemsememesi. Boyle yapidaki bir insanla ömür gecer mi diye düşünüyorum.
Bence de iyi düşünmelisin. Burada iş işten geçtikten sonra pişmanlıklarını okuduğumuz yığınla insan var. Birşeylere adım atınca geri dönüş her zaman daha zor olur. Çok çok iyi düşün karar verirken. Senin durumda sevgilinin cimriliğinden ziyade sana verdiği değeri irdele bence

Bana vermedigi deger evet. O da cabası.

Merhaba ;
Benim kayınvalidem de bana kardeşinin gelinliğini giymemi teklif etti . Boşuna okadar para vermeyin yazık o parayla da başka bir eşyanızı alırsınız dedi. Saygımdan yani saygısızlık yapmamak ve kalbini kırmamak için hiçişey diyemedim. O an dondum kaldım konuşurken kekeledim o kadar üzüldüm ki. Telefonu kapattıktan sonra oturdum ağladım bukadar basit bişey mi insanların hayalini önemsememek dedim. Hala da aklıma geldikçe üzülüyorum

Peki sonra ne oldu giydin mi o gelinligi? Istemedigini soylemedin mi?

Aklını başına devşir.
Gelinliği alacak parası yoksa ne evliliği.

Doğru düzgün birikim yapmadan evlenmem,kimsenin kıyafetini de giyecek değilim.O kadar değil bir daha teklif bile etme bunu de.

Hata mı yaptım diye sorman hata şu koşullarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…