- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Aman diyorum sakın ha ! Sana başkasının eskilerini layık görecek kadar değersiz bulan,seni ezmeye kalkacak bir adama sakın katlanma şimdiden resti çek.Ha baktın ki işine gelmiyor,bas tekmeyi.Evlenmeye bir tarafları yetmiyorsa evlenmeye kalkışmasın bir zahmet. Hayat boyu çektirir böylesi mazallah
Na şuraya yazıyorum
cok degil bi süre sonra. ya sevgilim ablamların bi odası boş biz orda yaşıyalım dicek
Sevgilin de enistesinin danatligini mi giycekmis ? Yuh yani bukadar saf olma bide burda soruyon kim olsa kizar yani. Böyle birsey mümkün mü sence? Sevgilin resmen pinti
Ona aynen şöyle de "ne münasebet"
Mevzu maddiyatsa 6 ayda evlenmezsiniz olur biter ne bu acele?
butun sayfalari okudum sakin sakin ...cok tani bu kisiyi...off hayat gecmez bunla...
Yok yok valla gecmez
Böyle düşünmene sevindimBen evlilik fikrinde degilim. Kendi soyleyip kendi oynuyor. Bu ilişki surmeyecek gibi görünüyor.
Bence de iyi düşünmelisin. Burada iş işten geçtikten sonra pişmanlıklarını okuduğumuz yığınla insan var. Birşeylere adım atınca geri dönüş her zaman daha zor olur. Çok çok iyi düşün karar verirken. Senin durumda sevgilinin cimriliğinden ziyade sana verdiği değeri irdele benceNe kadar guzel bir düşünce. Aslında burada önemli olan onun benim fikrimi onemsememesi. Boyle yapidaki bir insanla ömür gecer mi diye düşünüyorum.
Her genç kızın gelinlik hayali farklıdır bunu bilmeyen bir öküz sanırım.
Ben de böyle bir teklifle karşı karşıya kaldım ama ağızlarının payını verdim bir güzel.
Sana da tavsiye ederim.
Bence de iyi düşünmelisin. Burada iş işten geçtikten sonra pişmanlıklarını okuduğumuz yığınla insan var. Birşeylere adım atınca geri dönüş her zaman daha zor olur. Çok çok iyi düşün karar verirken. Senin durumda sevgilinin cimriliğinden ziyade sana verdiği değeri irdele bence
Tepkisi ne olduİstemediğimi söyledim. Cimri oldugunu da ima ettim. Bir müddet konuşmamayı düşünüyorum. Arama mesafe koyacağım.
Tepkisi ne oldu
Merhaba ;
Benim kayınvalidem de bana kardeşinin gelinliğini giymemi teklif etti . Boşuna okadar para vermeyin yazık o parayla da başka bir eşyanızı alırsınız dedi. Saygımdan yani saygısızlık yapmamak ve kalbini kırmamak için hiçişey diyemedim. O an dondum kaldım konuşurken kekeledim o kadar üzüldüm ki. Telefonu kapattıktan sonra oturdum ağladım bukadar basit bişey mi insanların hayalini önemsememek dedim. Hala da aklıma geldikçe üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?