Gelinlik konusu

ailesinden etkilenen erkekten de koca olmaz. evlenince de devam eder.

Aynen oyle salak yerine koymak istiyor iste. Isine gelmiyor haklisin demek. Konusmuyorum bende. Ne hali varsa gorsun amannn :)

Kiraladiun gelinligide belki bir başkası giymiş oluyor ama bende olsam gorumcen adayimin gelinliğini hemde bu tip bir davranıştan sonra kesinlikle giymezdim.o gelinlik annesinin gelinliği olmasın sakın.once ablası sonra siz sonra sıradaki evlenecek bayanlar giyecektir.ayni gelinlik giymek aile geleneğidir belki

Maddi durumlari iyi. Ailesi de kızıyor aslinda onun bu tip davranışlarına. Bir defa benden yiyecek yapip getirmemis istemisti. Annesi neden kıza zahmet verdin senden adam olmaz neden kiza yap dedin demis

Zaten her ne kadar onu he he diye gecistirsem de kendi isteklerimi biliyorum. Tanimak istemistim ve sanırım tanidim da. Simdi geriye uzaklasmak kalıyor. Dedigin gibi tum bunlar benim de aklima geliyor. Neyse ki onceden belli etti kendini

Sende ona babanın takımını ve ayakkabılarını verirsin olur biter işte Hiç aceleye getirme canım biraz daha düşün. Ayrıca sanki biraz cimri.

Soz hakkini bana birakmamasi kendisinin coktan karar vermis olmasi oyle canimi sıkıyor ki. Duzgunce sorabilirdi ama suan degil. Suan cok erken. Cok garip biriymis.

Değil mi? Sinirimi bozdu sabah sabah... sanki ona gelinlik soran var gibi ilk lafi bu oldu

Bence bu çok önemli bir bakış açısı. Adam ablasının evinde duran bindalli ve gelinliğe niye takılmış acaba. Zamanında bunlara çok para verildi, sadece 1 kere kullanıldı diye mi dertleniyor acaba. Onlari degerlendirme konusunda neden bu kadar hevesli. Bu cimrilikten de öte birsey. Sen yenisini alacağını söylemek yerine yok onu giymeyecegim. Benim de anlamın bindalli si ve gelinliği var. Onlar değerlendirelim bu düğünde desen ne hissedecek acaba müstakbel esin. Bence çok ama çok rahatsız olacak gibi. Çünkü teklif ettiği şey aslında tutumlu olmak vs değil başka birşey.

Cokkk cimri... cimri oldugunu biliyordum ama bana da cimrilik yapmasi canimi sıktı. Fikirlerimi onemsememesi daha da canimi sıktı.
Cimri adam herkese cimrilik yapar. Daha evlenmeden böyle ise evlilikte neler der neler yapar tahmin edemiyorum. Bir de ben olsam cimri olduğunu yüzüne vururdum. Kaç zamandır berabersiniz ?

Zaten senin de aklında soru işaretleri var ki daha bu konular açılmadan önce bakarız muhabbetine girmişsin. İyi düşün cimriligi bence patolojik seviyede.

O almasın da hangi gelinlik olursa olsun. Gelinligi zaten enistesi almış. Annemin gelinliği var desem tamam olur der ona da.

Ben bu erkeklerin çogunu anlamiyorum ya. Ben abime benim gelinligimu giysin desem niye sen baskasinin gelinliginimi giydin kendin begendin aldin der valla tersler beni. Ki haklida yani. Oyle sacma seymi olurmus. Yakinda hazirda ev var annemlerin onda otururuz dersede sasirma derim.

Cimri adam herkese cimrilik yapar. Daha evlenmeden böyle ise evlilikte neler der neler yapar tahmin edemiyorum. Bir de ben olsam cimri olduğunu yüzüne vururdum. Kaç zamandır berabersiniz ?
Cimri olduğunu yuzune vurdum defalarca...ama o kabul etmiyor cimri degilim tutumluyum diyor 10 aydir beraberiz. Ve artik surduremiyorum

Zaten senin de aklında soru işaretleri var ki daha bu konular açılmadan önce bakarız muhabbetine girmişsin. İyi düşün cimriligi bence patolojik seviyede.
Evet evlilik için henüz çok erken. Aklımda soru işaretleri var çünkü önceden başkalarına yaptığı cimriliği gördüm. Aklım karışık değil aslında bitmesi gerektiğini biliyorum.

Öyle demesi lazımdı. Neden ben 2.planda olan olacağım ki. Hadi teklif etse neyse... Beyimiz karar vermiş.

Öyle demesi lazımdı. Neden ben 2.planda olan olacağım ki. Hadi teklif etse neyse... Beyimiz karar vermiş.

Bence teklif etse bile hata. Ne demek baskasinin heled gorumcenin gelinligini giymek. Kesinlikle iliskini bi gozden gecir bence. Sevgilin cimrili Allahu ekber dağlarina cikarmis

Cimri Adamla çoooooook zor. Ama onun da Bi sınırı var. Gelinlik konusunda cimrilik yapmak Bi üst level oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…