barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorumBaşka bir kızla konuşmalarını yakaladın ve barıştın mı
Barışacak mısın yazacaktım otomatik düzeltme olmuş.barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorum
Seninle çok mutlu çok huzurlu değilmiş demek ki başka arayışlara girdiğine göre.Merhaba uzun ama nolur okuyun yardımcı olun hikayemi anlatmıştım nişanlıydım mesajlarını görmüştüm bir kızla ve yüzükleri geri vermiştim. Farklı illerde yaşıyoruz ama onlarda bizim memleketli. Ben msjları gördüğümü ona söylediğimde inkar etmişti ona iftira attığımı söylemişti bana ve arkadaşlarımıza. Ben mesajların fotoğraflarını çekip göstermiştim ailesine ve arkadaşlarına Ancak arkadaşları her zaman beni savunuyordu senin hatan çok aşırı sevdin diyorlardı bana. Ben yüzükleri verdiğim akşam ailesi falan arayıp sormuştu ailemle konuşmuştu ancak babam hayır deyince aynı akşamın sabahı yola çıkıp gittiler. Hemde hiç karşıma çııkmadan tek bir açıklama dahi yapmadan herkes sustu ve sessizce gittiler. Bu büyük bir nişanlılıktı büyüklerin bir defa olsunaraya girmesi gerekiyordu ya da onun karşıma çıkıpta ne bileyim bir açıklama bir helallik almasını bekliyordum tek bir ses dahi çıkmadı ama beni soruyormuş ortak arkadaşlarımıza. Aradan 40 gün geçti ve onun arkadaşı bizi kafesine çağırdı gittik arkadaşlarla. Bize annesinin on gündür geldiğini onunda dün geldiğini söyledi. Konuştuk aldatmadı seni çok sevdi falan dedi bir sürü konuştuk sonra bana dedi ki arkadaşı eğer gelip karşına çıksa selam vermez misin bende veririm düşmanım değil dedim baktın sizi barıştırdık yine dedi bende ona cesaretin var mı dedim bana var dedi. Burada birlikte iş yeri açacaklarını söyledi zaten annesi buraya yerleşmeyi düşünüyordu. Nişanlım geleli bugün üçüncü gün ama karşıma çıkmadı çalıştığım yere gelmedi sizce bu sessizlik neyin işareti gelirse nasıl gelir karşıma nasıl çıkar yoksa tamamen gitti mi? Bana her zaman diyordu sevgili olduğumuz zamanlarda da ayrılıyorduk bir ay susup dayanabiliyordu sonra geri geliyordu tartıştığımız zamanlarda bana her zaman diyordu ki sus küs konuşma bir ay bir yıl ama bitti deme. Benimle çok mutluydu hatta tek huzur bulduğu yerin benim yanım olduğunu söylüyordu Ve daha bir çok şey ama bugün gelişinin üçüncü günü ve hala karşıma çıkmadı sizce çıkacak mı nasıl çıkacak?
barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorum
Napacan?barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorum
ya insan ister istemez merak ediyor düşünüyor sevdim ünkü size bunu soruyorum siz cok farklı seyler söylüyorsunuz
+++ 10 numara tespitSeninle çok mutlu çok huzurlu değilmiş demek ki başka arayışlara girdiğine göre.
Arkadaşları aldatmadı dedi deyip,elinde delil olmasına rağmen kendini aksine inandırmaya çalışıyorsun.
Ayrıldığın insana hala nişanlım diyorsun.
Tamamen gitti mi diye sorup dönmesini beklediğini ima ediyor,doğal olarak barışacak mısın diye soranlara onu sormuyorum diye cevap veriyorsun.
Büyük bir nişanlılıktı kısmını hiç anlamadım.Küçük olsa önemsemeyecekmiydin?Büyük nişanlılık nedir?
Barıştırmak isteyen arkadaşına cesaretin var mı deyip,alttan alttan nolur barıştır mesajı veriyorsun.
Sen hazırda bekliyorsun.Aldatan eski nişanlını affedeceksin.O da bunu mutlaka duyup karşına çıkacak.Sarılıp öpüşüp geçmişe sünger çekeceksiniz.Hatta burada aynı durumdaki kadınlara,"döner,benimki döndü,çok pişman,yemin etti yapmayacak,çok mutluyum ben" diyeceksin.Aksini söyleyene kızacaksın.Çünkü biliyorsun yapmaz bir daha,üzmez seni,yapamadı sensiz.Evlendikten sonra bir süre mutluluğun devam edecek.Sonra bir gün yine buraya konu açacaksın tekrar aldattı diye.
Muhtemelen o zaman da,ağladı,çok seviyorum gibi bahanelerle evliliğe devam edeceksin.Siz ne bileceksiniz diyeceksin bizlere.
Bu döngü böyle devam edecek.Çünkü sen,en güzel,en aşk dolu zamanlarınızda senin kıymetini bilmeyip seni aldatan adamı affetmiş olacaksın.Seni gerçekten mutlu edip,değer verip,el üstünde tutan biriyle olmak yerine,çok sevdiğini söylediği dönemde bile seni aldatan adamı tercih etmiş olacaksın.
İşte bugünün ve yarınının durumu bu gözümde.Döner.Mesele dönmesi değil,senin doğru kararı vermen.
Kırdıysam özür dilerim,dışarıdan bir göz olarak yazdım.Senin iyiliğin için.
Biz hayatımızdan çıkana "selametle" deyip hayatımıza devam ediyoruz çünküya insan ister istemez merak ediyor düşünüyor sevdim ünkü size bunu soruyorum siz cok farklı seyler söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?