Gelir mi diye sormuştum size ve geldi

Daha iyisini bulamazsa elbetteki donecek

Ama bu aldatmanin ardi arkasi kesilmez. Hatta ileride yapacaklarinin kilifini hazirliyor suan. Ilerde aldatilacaksin. Duyacagin tek soz "bile bile evlendin"

Birde senin ailen onun ailesi aldatılma işe biten atılan bir nişan olduğumu biliyor onları nasıl ikna edeceksiniz. Hadi sen affettin. Ailen mani olur bir kere evlenmene. Ki tabiki uzak dur açıklaması olsa nişan atmadan zaten sana anlatırdı. Yüzükleri verince susup anasını babasını alıp gitmezdi. Suçlu olan adam susar. Haksız yere suçlanmış olsa gerçekleri senin yüzüne çarpar benden nasıl şüphe ttin diye o nişan atardı sen değil.

ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimmm

Eğer aldatıldığına eminsen onun olmadığı ortamlara git karşılaşamayacağın yada arkadaşlarını tembihle sana ondan haber vermesinler
Aldatan bi erkeği bağışlamayacağını varsayıyorum tabikii

Tek huzur bulduğum yer sensin falan demek çoook kolay aldanma. O 1 ay ayrılıklarınızda sana geri dönene kadar başkalarıyla geçiriyordur sıkılınca da hop size geri. Barışacaksınız anladığım kadarıyla, ömür boyu aldatılarak yaşamaya hazırsınız umarım

Canım baska bır kızla gorusmus, ustelık yuzukler atılmıs ve 40 gundur ne aılesınden ne ondan bır ses cıkmamıs, barısalım dıye ne mesaj yazmıs ne aramıs, belkı o mesajlastıgı kızla denedı bu surede yanı barıssan bıle bunu sındırebılecek mısın ıyı dusun?

Ayrıca bır adım da yok henuz

Büyük nişanlılık nasıl oluyor anlamadim, anlatırmısınız.
Ve sizi aldatan adamla barışmak mı istiyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…