Gelir mi diye sormuştum size ve geldi

Aldatilan insanlarin "gelir mi, ozur diler mi" tarzinda dusunmesine deli oluyorum. Yahu adam sizin gururunuzu yerle bir etmis aldatmis ya aldatmis bundan ötesi var mi? Gelirse hemen barisacak gibisin. Ben sizde onu goruyorum. Evlenirsen yapacagi yine ayni sey. Affetmissiniz bi kere. Yapan yine yapar. Kendinize dusman misiniz anlamadim

Başka kızla konuşmalarını yakaladın, ve geleli üç gün okdu neden karşınamı çıkmadı? Sevgili konu sahibi affedeceksen et. Ama nolur zekanı küçümsetme kimseye. Görmüşsün işte konuşmaları neden hala “yapmadı” diyenleri muhattap alıyosun?

Çıksa ne olacak? Bu saatten sonra gelse ne olacak? Iliskiniz laçka olmuş ve aklında bu kız beni birakamaz hakimiyeti oluşmuş.. karşına ciksa dahi selam ver ama geç yuru bacım...artık bu iş aldatma vs bir kez girdimi uzuldugunle kalirsin ve adam seni paspas altı götür...bu rahatlığı kimseye verme yoluna bak.RABBİM yar ve yardimcin olsun

Sen istiyorsun ki adam gelsin seni seviyorum desin sende affet . Sen yaz bari adama .belliki barışmak istiyorsun . Gurur da yapma . Aldatan adam döner mi diye sorduğuna göre ,gurur çok önemli değil bacım

barışmadım geri geldiler sadece bana gelir mi gelse nasıl gelir bunları soruyorum

Başlığı okuyuncaya ben de size geri döndü zannettim.Alt tarafı yaşadığınız yere gelmiş ki sizin için de gelmemiş işyeri açmak için gelmiş oraya.Bence beklentiye girmeyin.Size geri dönse bile ne olur ki? Hep açık kapı bırakması , yıllar geçse de ayrılsak da yine beraber olucaz demesi sizi beklentiye sokmuş olmalı.Sağlıklı düşünceler değil bunlar.Geleli 3 gün olmuş daha , hemen beklemeye başlamışsınız.Kendinize eziyet etmeyin , belki de onun aklına bile gelmiyosunuzdur işinin gücünün derdindedir o da.

Harfiyen katılıyorum.

Düğünde 1 hafta kala dönenler dugunu iptal edenler .evlendiği zaman bu olayı yaşayıp boşanamayan lar
Yani daha sevgili iken aldatan adam evlenince neler neler. ...
Niye bu kadar gurursuzsun

Madem terketti işte hala geri dönmesini niye bekliyorsunuz.
Hadi diyelim sen affettin ailen bu adama seni emanet edecekler yani .?

Pek ihtimal vermedim

Gelirse ne degisecek ki?
Normal karsina cikabilir arkadas ortaminda cikabilir bir yol bulur diyelim.seviyorum affet vs diyebilir.
Siz kabul edecek misiniz?

Acaba siz normal mesajları büyütüp kıskançlık yapmış olabilir misiniz?
(Mesajları bilmiyorum bu yüzden normal mesaj olduğunu farzederek yazıyorum bından sonrasını, yok mesajlarda kızla görüşmüş, canım aşkım vs birşey yakaladıysanız bırakın gitsin ondan hayır gelmez)Bir de benden bir tavsiye ayrılmayı koz haline getirmeyin, her konuda ayrılırım döner burnu sürtsğn demeyin, herkesin sabrı var, bir gider gelir iki gider gelir üçüncüde gelmez. Böyle ilişkide zaten gerekli güven kurulmaz hep temelleri eksik kalır.

Bu hikayedeki arkadaşlarda da sorun var. 'Hata senin.Çok sevmişsin ondan aldatmış' diyorlar.
Aldatılmanızın nedeni çok seviyor oluşunuz değil, karşınızdaki şahsın karakter yoksunu oluşu.
Anladığım kadarıyla hisleriniz hala mecvut. Bu soruyu 'Gelse..Barışsak..Çok pişman olsa..Kapımda yatsa.. Ne zaman gelir acaba yaa' diye soruyorsanız, şimdiden şu cevabı vereyim: Şu vakitten sonra gelse de, dünyaları birbirine katsa da bir kere aldatan insandan hiçbir halt olmaz

Eğer ki 'beni aldattı, yediremiyorum, pişmanlıktan ölüp bitsin ve benim de böylece içimdeki kırılmış gurur onarılsın' diye merak ederek soruyorsanız; bence bahsi geçen şahıs gelecek. Karşılaştığınız ilk anda direkt size yanaşmaya çalışacak olabilir. Temkinli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…