Gelir mi diye sormuştum size ve geldi

Gelmemiş ki?
Ve siz başkasını size tercih eden birisi dönsün diye yolunu gözlüyorsunuz.

Yaşın küçük sanırım.. gerçekten seviyor olsaydı aldatmazdı ve 40 gün sensiz duramazdı.. kendini çok kötü hissederdi affettirmek için neler neler yapardı ama yapmamış.. çok isteseydi araya arkadaşlarını sokacağına kendi çıksaymış karşına.. sende hemen tav oluyorsun yahu..

Ne güzel evlenmeden farkına varmışsın ve ayrılmışsın işte.... uzak durmalısın...

"Senin hatan cok sevmek" cumlesine de uyuz olurum.. Ya cok sevmek neden hata olsun? Az sevsen o adamla sorun yasamayacak miydin?
Adam sorunlu demezler de "cok sevdin, fazla kiymet verdin, ondan sıkıntı çıktı" derler..
Cok sevildigini bilip kiymet bilen insanlar da var sukur..

ya insan ister istemez merak ediyor düşünüyor sevdim ünkü size bunu soruyorum siz cok farklı seyler söylüyorsunuz
Değersizlik hissi ... bu kadar kolay mıydı benden vazgeçmesi die düşünüyorsun o söyledikleri ettiği yeminler istiyorsun ki gelsin yalvarsın ağlasn ayaklarına kapansın seni ikna etsin ikna olmak istiyorsun . Çünkü sen sevdinn kendinden ödün vererek herşeyinle sevdin yaşadıklarının daha fazlasını yaşadm aldattı geldi elinde yüzükle yeminler sözler affettim köpek gibi seviyordum sonra. 5 ay geçti görüşmediğim dediği insanla görüştüğünü gördüm bu sefer bitti dedim iğrenç bi insan dedim bana bunca yaşananlardan sonra nasıl yapar dedim yeminler etti sadece bi arama dedi 1 hafta boyunca aradı yazdı senden vazgeçemem sana bidaha bunu yapamam dedim dedi şimdi 1 aydır ne ondan ne benden ses var hakkını helal et demişti allaha havale ediyorum dedim o sorsun hesabını çünkü kalbim hiç bu kadar kırılmamıştı herşeyin olan bi insan bi an hiç bişey olmadığını görüyorsun ama ne istiyorum bende senn gibi gelsin yalvarsın ikna etsin istiyorum inkar etsin ben öyle birisi değilm desin devam eder mi etmez mi etmez tabiki o güven yok artık ama ne bileyim böyle bi anda vazgeçmeleri koyuyor insana seni çok iyi anlıyorum

Aldatma var bence arkana bakmamak için yeterli. Yok değilse konunu bir daha oku.
"Arkadaş" kelimesi o kadar fazlaki ilişki senin değil hepinizin olmuş. Bu kadar insan ilişkinize maydanoz olmamalı.
Bu iş bitmiş ama zorluyorsunuz. Devam ederseniz ilerdi hep üzülen siz olacaksınız.

Sizi daha nisanliyken aldatmis bunu herkes ogrenmis nisan atilmis ve siz hala bana gelirler mi diyosunuz.sizin merak ettiginiz tek birsey var bana geri donsun ve tekrar barisalim.eee hadi geldi diyelim ne olacak peki???buyuk ihtimal kabul edeceksiniz aileni zorla ikna edeceksin sonra evleneceksiniz.ardindan nur topu gibi bi aldatan kocaniz olacak.

Her birinize düşünceleriniz yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Ben sizi anlamadim. Adam ihanet etmis size siz yakalamissiniz. Siz ayrimissiniz. Sonra geri donermi diye bir umit beslemissiniz. Geri size donmesi icin bazi yollara basvurmak istemissinz yani yeniden devam edelim diye. Pisman olmussunuz ayrildiginiza tekrar birlikye olalim istiyorsunuz. Acik yazin bence insanlar da ona gore akil versin size..

Aldatmis ama ozur bile dilememis senle ilgili bi cabasi bile yok tabiki affetme ozur dilese de affetme evlenince de aldatır

Seni anlıyorum, ben de şuan aynı şeyi yaşıyorum çünkü. Gelip özürler dilese, yalvarsa belki sen o olayı hazmedemeyeceksin affedemeyeceksin ama böyle vazgeçmesini kaldıramıyor insan üzülüyor.

kabuleneceksen neden ayrıldın susup otursaydın

kızla mesajları gece saat 11 ve 2 arasındaydı. Geleyim mi gel falan demişti evdekileri göndereyim gel demişti o da az işim var halledip geliyorum falan yazmıştı

Anlamıyorsunuz susup otursaydın ne demek ben size farklı bir şeyden bahsediyorum aldatan yine aldatır biliyorum bana gelmedi benim yaşadığım yere geldi bunu da biliyorum gurursuz değilim her şeyin farkındayım ama sadece merakımı gideremiyorum huzursuz kötü oluyorum daha yeni nişanı verdik hiç gelmeyen annesi kendisi neden geldiler buraya bu kadar erken beni de merak edip soruyormuş çevresine bunu yapan neden 4 5 gündür burda karşıma çıkmadı madem bana geldiyse neden bu kadar gündür sessiz bekliyor

Cesareti yok ve yeniden beraberliğe umudu yok bence bende aldatıldım affettim bana öyle demişti hiç umudum yoktu die ha noldu evet aldatan aldatmaya kaldığı yerden devam etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…