- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
İşte resmen çoluk çocuk çekemem kafasında biri. Benim de yeğenim var şuan gurbetteyim her gün video,resim istiyorum az ağlasa ben de ağlıyorum ama 2 saat tepinsek abla alsana çok yoruldum diyorum ama kendi çocuğum olsa bunu diyemem. Kimse annesi kadar sahiplenmez bir çocuğu.Annem lohusaligimda.bile 20 gun durdu..cocuguma.bakma mi??? Cocuk.yalvarir oyun.die.benim.dizim.var der
Bunla ilgili olmasada anne nin laflaryla ılgılı bir konu actım masallah insanlar anne ne derse haklı o neyaparsa sus yalsılars bsey deme sen yardım et diyor iyide anne sni bile bile kırıyorsa cozumu olur mu ? Kırılan kalp iyilesirmi cok ayıp etmis cidden sakın gelme nedir yaLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
20 gün az bir süre mi? Benim annem ikinci doğumuma hiç gelmedi, kayınvalidem bir hafta durdu gitti. Anneme hiç alınmadım ben gelmediği için. Ayrıca tavrını, tarzını a çok bildiğiniz annenize 1 ay gitmeye gerek yok aslinda.Annem lohusaligimda.bile 20 gun durdu..cocuguma.bakma mi??? Cocuk.yalvarir oyun.die.benim.dizim.var der
Ben sizin gibi düşünmedim benim annem üç aylarda başlar ramazanda arttırır hatim guruplari olur oraya gider bir hatimi de tv den takip eder bir tane de kendisi okur . Annem gelme demez ama geri kaldığı olur kendini daha çok sıkıp yetişmeye çalışır tabi bir iki gün geri kalmışsa . Ben oraya gidersem telafi edemez çünkü ben oraya gidince o da benimle ilgilenmek vakit geçirmek ister . Bence alinacaginiz öyle büyük bi durum yok ben annem kadar ibadet etmiyorum diye annemin ibadet etme isteğinden de alınganlık cikarmamaliyim diye düşünüyorum .neticede nedenini de söylemiş sadece gelme dese ben de bozulurum ama açıklamış . Açıkçası ben de kendi hayatımda netimdir yani şöyle soyliyim şuan hamileyim teyzem aradı sen doğum yapınca geliriz vs diye heycanla aradı ben de ona gelmeyin ben biraz kendimi toparliyim bebeğim toparlansin kırkını çıkaralım sonra gelin birlikte vakit geçirelim dedim yoksa o halde evdeki kalabalıkla bunalirim vs vs diye acikladim. Yani ben sevdiklerime içimden geleni soyleyemeyeceksem kimseye söyleyemem zaten . Ayrıca net olmak inanın her zaman huzur verirLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Selam sıkma canını biraz ayıp etmiş anneniz...acaba nerde yaşıyor ki anneniz ibadettini tam yapamıyor siz varkenLutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Hay agzina saglik .Yapmayın lütfen , çok duygusal bakıyorsunuz olaya.
Evlenmissiniz , herkesin evi barki ayrılmış bir düzen kurulmuş.
Ramazan kolay geçen bir ay değil.
Anne diye her daim hazirolda müsait olmak zorunda değil ki . 5 gün değil 10 gün değil tam otuz gün. Bunun bayramı da var birde.
Anne diye hayır diyemez, anne diye her daim kanatları açık olmak zorunda. Çünkü artık o kadın değil anne.
Istekleri hayatı asla olamaz.
Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
Tabi ki kadın zaten direk gelme diyerek belli etmiş istemedigini.. gitse neler yapar ? Zaten o örnegi şu anlamda söyledim ibadetimi güzelce yapacagım deyipte kızını istememesi, kalbini kırması adına söyledim .. bi yerden kazanayım derken diger yandan free veriyor ..İstemediğin yere de zorla girmek günah :) Tabi işin şakası. Belki oraya gidince annesi daha çok kalbini kıracak.
Eşin.izin.bu.önerisi.bana.çok.saç.ma.geldi...esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi.
Esimden eminim.mevzu.esim.deilEvet ben de kırılırım böyle söylese. Ama ben ramazanda evimden çıkmak istemem. Ne işim var ya üstelik çocukla. Kocamla iftarını sahurumu yaparım miss. Artı zaruri sebep yok iken evlilikte 30 günlük ayrılık neden? Benim eşim bana git 30 gün kal dese ben istenmediğimi düşünürüm ve normal karşılamam.
Tabi ki kadın zaten direk gelme diyerek belli etmiş istemedigini.. gitse neler yapar ? Zaten o örnegi şu anlamda söyledim ibadetimi güzelce yapacagım deyipte kızını istememesi, kalbini kırması adına söyledim .. bi yerden kazanayım derken diger yandan free veriyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?